Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)
Ззравейте!
Днес се взе решение всички некласирани на чиито места няма настанени
класирани,да останат в стаята си до 06.09.12-при положение ,че ще подада
молба за социялна класация.
Е.Гогова
Днес се взе решение всички некласирани на чиито места няма настанени
класирани,да останат в стаята си до 06.09.12-при положение ,че ще подада
молба за социялна класация.
Е.Гогова
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- Anna-Molly
- Пишеща машина
- Курс: първи
Аз що си мисля, че излезе заедно с наш'та? Смисъл, че списъците са смесени, понеже моята съквартирантка е магистър и подаваше заедно с мен и беше в списъцитеScorpion написа:За магистри кога излиза класацията?
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
-
vlast_vd
- В началото бе словото
- Специалност: КН
Определено магистрите са включени в класацията за горен курс. Моят съквартирант фигурира в нея и е класиран за първи курс магистър http://uni-sofia.bg/index.php/bul/conte ... _12_13.pdf.
Не намирам инфо за какъв период от верем трябва да се плати семестриалния депозит. Някой случайно да знае?
-
oto
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
До 28 февруари 2013 година - 15лв.Aneto написа:Не намирам инфо за какъв период от верем трябва да се плати семестриалния депозит. Някой случайно да знае?
Документи -> Класация по социални критерии
Ако сте участвали и не сте класиран/а в някоя от двете класации по успех (за новоприети студенти и за студенти от горните курсове), бихте могли да участвате в тази класация. Самите критерии, по които се извършва тя, са обявени ТУК – т. 9.
И така, ако имате безработен родител, това се удостоверява със Служебна бележка от регионалното Бюро по труда. Декларации, независимо със или без нотариална заверка, с които се заявява това обстоятелство, не са валиден документ и няма смисъл да бъдат прилагани.
Ако имате родител пенсионер, това се удостоверява с решение на НОИ за отпускане на пенсия.
Ако имате друг/и братя/сестри, учащи извън населеното място, където живеят родителите Ви, това се удостоверява със служебни бележки/уверения от училищата, в които се обучават.
Всички без изключение, които участват в тази класация, трябва да подадат служебни бележки за доходите на родителите за последните 6 месеца – те могат да обхващат периода март-август или април-септември /вкл./ - без значение кой от двата периода е избран.
Ако кандидатстването Ви завърши с успех и се настаните на общежитие, не забравяйте да проверявате поне веднъж седмично Вашия електронен адрес в домейна uni-sofia.bg. Там ще има важна информация за Вас.
ФОРМУЛЯР ЗА КЛАСАЦИЯТА ПО СОЦИАЛНИ КРИТЕРИИ МОЖЕ ДА ИЗТЕГЛИТЕ ОТ http://uni-campus.net/index.php?section ... ages_id=43
Ако сте участвали и не сте класиран/а в някоя от двете класации по успех (за новоприети студенти и за студенти от горните курсове), бихте могли да участвате в тази класация. Самите критерии, по които се извършва тя, са обявени ТУК – т. 9.
И така, ако имате безработен родител, това се удостоверява със Служебна бележка от регионалното Бюро по труда. Декларации, независимо със или без нотариална заверка, с които се заявява това обстоятелство, не са валиден документ и няма смисъл да бъдат прилагани.
Ако имате родител пенсионер, това се удостоверява с решение на НОИ за отпускане на пенсия.
Ако имате друг/и братя/сестри, учащи извън населеното място, където живеят родителите Ви, това се удостоверява със служебни бележки/уверения от училищата, в които се обучават.
Всички без изключение, които участват в тази класация, трябва да подадат служебни бележки за доходите на родителите за последните 6 месеца – те могат да обхващат периода март-август или април-септември /вкл./ - без значение кой от двата периода е избран.
Ако кандидатстването Ви завърши с успех и се настаните на общежитие, не забравяйте да проверявате поне веднъж седмично Вашия електронен адрес в домейна uni-sofia.bg. Там ще има важна информация за Вас.
ФОРМУЛЯР ЗА КЛАСАЦИЯТА ПО СОЦИАЛНИ КРИТЕРИИ МОЖЕ ДА ИЗТЕГЛИТЕ ОТ http://uni-campus.net/index.php?section ... ages_id=43
- iprodanov
- Пишете, о, братя
- Специалност: КН у ФМИ
- Курс: втори
ми ако нямам тия критерии има ли смисъл да участвам?
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
И аз тъй си мисля и правя некви тънки сметки тукаAnna-Molly написа:Аз що си мисля, че излезе заедно с наш'та? Смисъл, че списъците са смесени, понеже моята съквартирантка е магистър и подаваше заедно с мен и беше в списъцитеScorpion написа:За магистри кога излиза класацията?
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
За да разбереш, трябва да пробваш нали? Кажи на родителите ти да ти извадят такива бележки с доходите. Нищо не губиш!iprodanov написа:ми ако нямам тия критерии има ли смисъл да участвам?
- Anna-Molly
- Пишеща машина
ахаха ясно (: само по-внимателно с тънките сметки, че и мойта съквартирантка правеше някакви и накрая малко увисна (:Scorpion написа:И аз тъй си мисля и правя некви тънки сметки тукаAnna-Molly написа:Аз що си мисля, че излезе заедно с наш'та? Смисъл, че списъците са смесени, понеже моята съквартирантка е магистър и подаваше заедно с мен и беше в списъцитеScorpion написа:За магистри кога излиза класацията?Просто рекох, че модераторката на раздела е по-наясно от мен, та реших да попитам
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
- ViLL__
- От дъжд на вятър
- Специалност: Публична администрация
пише че настаняването за горните курсове започва от 30, което се пада неделя...знае ли се дали ще работят тогава касите ?
Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit?
Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Donnie Darko
Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Donnie Darko
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
Когато се записвах една какичка попита същото касиерката в дъното на коридора и тя й каза, че в неделя ще работят и касите и домакините 
ДС - 
-
bambamm
- В началото бе словото
- Специалност: Туризъм
Сигурно ще са някакви нереални опашки в неделя... 
-
bobyko
- В началото бе словото
- Специалност: informatika
Последната дата за социалната класация -04.10.2012г. включително ли е ?- т.е. и в четвъртък ще може да се подават молби,нали?
Да, ще може. В 106 стая в СБО.bobyko написа:Последната дата за социалната класация -04.10.2012г. включително ли е ?- т.е. и в четвъртък ще може да се подават молби,нали?