Създаване и укрепване на бълг. държава-най-лесната тема!
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Създаване и укрепване на бълг. държава-най-лесната тема!
Току що по новините казаха, че се е паднало създаване и укрепване на българската държава. По мое мнение това е възможно най-лесната тема. Сега ме е яд, че не съм се явила на история, защото само от обща култура щях да напиша много. Много се радвам за темата и дано всички да са доволни и да има повече шестици на фона на погрома по литература.
- явор
- Летописец Виртуоз
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Това на мен ми е най-лесната тема, защото най-много съм я учил (и най-старателно - като за първа)! Не беше честно да се падне темата, от която всички почват да учат. Оценките няма да са въобще реалистични
Ще има прекалено много високи оценки за сметка на редовния. Пак се прецаках 
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- явор
- Летописец Виртуоз
Работата е там, че това е сигурно темата` която най-много се знае от кандидатите и за която има най-много такива случаи като този на приятелката ти! Просто не е честноRaya_Alexandra написа:Една приятелка отива на изпит в СУ само с една научена тема - Тази!
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Повече от зверски!maimunka написа:Това момиче има зверски късмет...Raya_Alexandra написа:Една приятелка отива на изпит в СУ само с една научена тема - Тази!
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Знамявор написа:Работата е там, че това е сигурно темата` която най-много се знае от кандидатите и за която има най-много такива случаи като този на приятелката ти! Просто не е честно![]()
![]()
![]()
![]()
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
да знам...собственият ми брат е такова животно...има чувството понякога, че е взел и моя късметmaimunka написа:И аз съм страшен карък - никога нямам късмет за нищо, а има хора при , които нещата стават от само себе си без въобще да влагат усилия.
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Какво съвпадение - моя брат отиде на изпит в СУ като се има впредвид, че през последните 5 години въобще не го бях виждала да учи. В деня преди изпита чете малко и на другия ден си отиде с една химикалка в джобчето - резултата беше приет на първо класиране и на първо желание.everyday_ написа:да знам...собственият ми брат е такова животно...има чувството понякога, че е взел и моя късметmaimunka написа:И аз съм страшен карък - никога нямам късмет за нищо, а има хора при , които нещата стават от само себе си без въобще да влагат усилия.винаги, когато е искал и му е трябвал късмет го е имал...а да не говорим при кандидатстване (и след 7-ми клас и за ВУЗ-а му се падна всичко, което искаше
)