То de facto така се получава деalter ego написа: Сега освен и аз да започна с формална декларация, че въобще не гледам тази тъпня и след това в детайли да я разнищя епизод по епизод...
VIP Brother 2012
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
Re: VIP Brother 2012
la douleur exquise
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Обикновено така се получава, но мен дори достойнствата
на Пам не ме накараха да погледна. Днес обаче, в метрото две мадами говореха нещо за заешки уши на Къци и това ме накара да се замисля... 
Into the endless we ride... 
Ей, човек да не каже нещо! Ама и аз, какво ли съм тръгнал да се обяснявам с хората заради тази идиощина? 
"Хората са по-склонни да извършат някое зло дело, отколкото добро, защото благодарността е бреме, а отмъщението - удоволствие." - Тацит
- Libra
- Гутенберг
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
Между другото, да се пОфаля, вдъхновена от Златка, си поставих за цел да науча столиците на всички държави в света. Не, че някой ще тръгне да ме разпитва/изпитва, но за лично удовлетворение искам да ги знам. Тъй че незнанието на Златето в случая ми направи услуга. 
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
супер
да не повярваш, че това предаване може да има полезен ефект
Ето още няколко неща, които е въможно да се паднат на следващи задачи
- Български владетели в хронологичен ред
- Кои известни личности са изобразени на текущите български банкноти (от 2 до 100лв.)
- Министър председатели и управляващи партии в България след 1990
- Държавали членки на ЕС / НАТО
- Броят на буквите в българската азбука! (
гледал съм анкета, хората не знаеха)
- Държави победителки в световните войни.
- Избройте 5 върха и 5 реки в България.
- С кои държави граничи България в четирите посоки.
Ако случайно сте в американското издание на шоуто непременно преговорете:
- броят на щатите в САЩ
- столици на щатите
- първоначалните щати основатели
- президенти в хронологичен ред (+ най-дълго управлявал президент)
- 4-мата президенти изобразени на Маунт Ръшмор
и т.н. и т.н.
Ето още няколко неща, които е въможно да се паднат на следващи задачи
- Български владетели в хронологичен ред
- Кои известни личности са изобразени на текущите български банкноти (от 2 до 100лв.)
- Министър председатели и управляващи партии в България след 1990
- Държавали членки на ЕС / НАТО
- Броят на буквите в българската азбука! (
- Държави победителки в световните войни.
- Избройте 5 върха и 5 реки в България.
- С кои държави граничи България в четирите посоки.
Ако случайно сте в американското издание на шоуто непременно преговорете:
- броят на щатите в САЩ
- столици на щатите
- първоначалните щати основатели
- президенти в хронологичен ред (+ най-дълго управлявал президент)
- 4-мата президенти изобразени на Маунт Ръшмор
и т.н. и т.н.
한류
- Libra
- Гутенберг
fak написа:Тоя селяк Николай много ме дразни..
И мене.
...които също е хубаво човек да знае от обща култура! Ще попълня пропуските си. Обичам да уча.slighter написа:Ето още няколко неща, които...
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
Аз също се отказах да го следя, от чисто любопитство се поинтересувах кои ще са участниците, гледах влизането на Памела и след разразилата се буря от недоволство в социалните мрежи, гледах визитката на Златка и географското предизвикателство, което й отправиха. Смятам, че шоуто в този си вид промива мозъци и, както се спомена по-горе, е доста далеч от прототипния си вариант. Освен това, кви са тия VIP-ове, бе? Това ли ни е "елитът"? Боже опази!
А във връзка с разпалената дискусия по-назад мога да кажа само: не, не толерирам простотията и плиткоумието. Не мразя и не се държа лошо с "празните" индивиди, но не искам да имам досег с тях. Животъте прекалено кратък, че да го губя в безсмислено изследване на човешката глупост и примитивност. Предпочитам да отделя времето си за по-полезни и приятни неща. Всеки има място под слънцето, но и всяка жаба да си знае гьола.
А във връзка с разпалената дискусия по-назад мога да кажа само: не, не толерирам простотията и плиткоумието. Не мразя и не се държа лошо с "празните" индивиди, но не искам да имам досег с тях. Животъте прекалено кратък, че да го губя в безсмислено изследване на човешката глупост и примитивност. Предпочитам да отделя времето си за по-полезни и приятни неща. Всеки има място под слънцето, но и всяка жаба да си знае гьола.
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Много точно казано!dismisstorka написа:Аз също се отказах да го следя, от чисто любопитство се поинтересувах кои ще са участниците, гледах влизането на Памела и след разразилата се буря от недоволство в социалните мрежи, гледах визитката на Златка и географското предизвикателство, което й отправиха. Смятам, че шоуто в този си вид промива мозъци и, както се спомена по-горе, е доста далеч от прототипния си вариант. Освен това, кви са тия VIP-ове, бе? Това ли ни е "елитът"? Боже опази!
"Хората са по-склонни да извършат някое зло дело, отколкото добро, защото благодарността е бреме, а отмъщението - удоволствие." - Тацит
Шоу-то в другите държави се нарича "Биг Брадър с известни личности". Никъде не е казано, че това трябва да е елитът на нацията. То няма и коя истински важна личност да участва в подобно предаване. Това шоу е за такива, които търсят реклама.
Специално за Златка. Това си беше чист пиар. Ако беше отговорила-Коя е столицата на Сърбия? Белград. Никой нямаше дори да го спомене. Но като каза Босна, и всички за нея говорят.
Специално за Златка. Това си беше чист пиар. Ако беше отговорила-Коя е столицата на Сърбия? Белград. Никой нямаше дори да го спомене. Но като каза Босна, и всички за нея говорят.
-
saviiinceto
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Те ако искаха столиците да бъдат познати,нямаше точно нея да питат 
Колкото повече планираш нещата, толкова по-често те среща случайността.
- Libra
- Гутенберг
Някой гледа ли финала на Биг Брадър? Аз отдавна се отказах да го гледам, ама от чисто любопитство ми е интересно кой ще спечели. 
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Аз го гледам всеки ден, понякога по 2 пъти. Не пропускам, дет се вика.
Но за мое съжаление, винаги слушам музика, докато го гледам и не знам кви лафове ръсят тия хора. Некви забавни неща казали ли са? Некви скандални?
Но за мое съжаление, винаги слушам музика, докато го гледам и не знам кви лафове ръсят тия хора. Некви забавни неща казали ли са? Некви скандални?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Ох Никол, милата.... много я харесвах нея!
А сега останаха само КОЧОВЕ!
LOL
А сега останаха само КОЧОВЕ!
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And the voices pass with time
And I keep...