Тенис на корт
Модератори: ники, Methuselah
- Гуньо Простия
- Пишете, о, братя
Re: Тенис на корт
И в четвъртък следобяд.amd написа:Само в понеделник сутринedmon написа:А Евгени Йорданов?
Няма записване.Отиваш тази седмица в избрания от теб час,провеждаш си занятието и те отбелязват в списъците си.Smile_ написа:До кога е записването?
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."

А какво ще рече избраният от мен час?В часа който съм имала занятия през 1сем ли или просто,когато реша?
Само добродетелността е богатство!
- Гуньо Простия
- Пишете, о, братя
Когато решиш.Може да е в друг ден и час и дори при друг треньор спрямо първия семестър.Smile_ написа:А какво ще рече избраният от мен час?В часа който съм имала занятия през 1сем ли или просто,когато реша?
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."

Интервю с Радослав Костадиновhttp://seniorstennis.bg/aktualnointervi ... 8%E2%80%9C
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
- alice.
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: -
Колеги, някой да има идея какво да правя, ако ме задраскат от списъците по тенис? :Д
точно влизах днес на кортовете, заблеяна на някъде ии не забелязах, че един от треньорите играе. при което той ми се ядоса супер много, пита ме как се казвам и просто ме задраска от списъка на Оля. та, имайки предвид, че вече сме към края на годината, има ли смисъл да търся да се записвам някъде другаде или да ходя при нея да я питам какво да правя..и съответно ако го оставя така след като ми е задължителен предмет ще мога ли да си взема годината
точно влизах днес на кортовете, заблеяна на някъде ии не забелязах, че един от треньорите играе. при което той ми се ядоса супер много, пита ме как се казвам и просто ме задраска от списъка на Оля. та, имайки предвид, че вече сме към края на годината, има ли смисъл да търся да се записвам някъде другаде или да ходя при нея да я питам какво да правя..и съответно ако го оставя така след като ми е задължителен предмет ще мога ли да си взема годината
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Абе я моля ти се, как ще те задраска от списъка? Говори с Оля. Разбери се с нея, щом тя е твоят препоавател, с нея трябва да се разбереш.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- alice.
- От дъжд на вятър
буквално й взе тефтера и ми задраска името и то заради такова нещо..каза, че бил главен треньор или нещо такова
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
"Главният" треньор не е главен, а е щатен (останалите треньори са хонорувани) и е Йорданов. То вярно, че не знам колко трябва да се заблееш, за да не видиш играчите на корта, но такава мярка от негова страна не е уместна. Да не говорим, че твоят преподавател пак си остава Оля. Тя може и да е хонорувана, а не щатна, но това по никакъв начин не променя факта, че тя е твоят преподавател, а не той.
Отделно от това:
Първо, той като преподавател няма право да ти отказва образование. Той е длъжен да изпълнява преподавателската си дейност. Ти, като студент, имаш право да се обучаваш, използвайки всички възможности и средства, които ти предлага университетът, избирайки свободно избираемите и факултативните си дисциплини по учебен план. Дори и да се провиниш, наказанията, които следва да се налагат на студента, са забележка, предупреждение за отстраняване и отстраняване от университета. Той НЕ може като преподавател да ти налага наказание "недопускане до обучение".
Така че слеващият път, когато отидеш на тенис, иди с подготвени извадки от Правилника на университета (членове 115, 134 и 137) и си изискай правото. Ако ти го откаже, винаги има департамент по спорт, декан и куп други отговорни лица, към които да се обърнеш.
Отделно от това:
Първо, той като преподавател няма право да ти отказва образование. Той е длъжен да изпълнява преподавателската си дейност. Ти, като студент, имаш право да се обучаваш, използвайки всички възможности и средства, които ти предлага университетът, избирайки свободно избираемите и факултативните си дисциплини по учебен план. Дори и да се провиниш, наказанията, които следва да се налагат на студента, са забележка, предупреждение за отстраняване и отстраняване от университета. Той НЕ може като преподавател да ти налага наказание "недопускане до обучение".
Така че слеващият път, когато отидеш на тенис, иди с подготвени извадки от Правилника на университета (членове 115, 134 и 137) и си изискай правото. Ако ти го откаже, винаги има департамент по спорт, декан и куп други отговорни лица, към които да се обърнеш.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- alice.
- От дъжд на вятър
благодаря ти, точно така ще направя : )
- julianedialkova
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
Здравейте! Доколкото разбрах повечето, писали тук, играят тенис вече в СУ, та въпросът ми е - можете ли да споделите някакви мнения за треньорите, кои са за предпочитане или всички са си ОК? : )
-
samibg
- В началото бе словото
- Специалност: teologiq
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: sami92
Има ли ракети и топки, които осигуряват университета?
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не. Ще те накарат сам да си купиш тенис ракета за 100лв. и топки за по 4лв. бройката.

-
samibg
- В началото бе словото
- Специалност: teologiq
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: sami92
Еее, стига де, не с лошо
Просто питам, за да съм подготвен и да знам дали да го запиша
Благодаря за отговора
Още един въпрос, какво означава закрити кортове - с балон са или са в сграда? Питам за да се ориентирам зимата дали ще се играе на -25
Още един въпрос, какво означава закрити кортове - с балон са или са в сграда? Питам за да се ориентирам зимата дали ще се играе на -25
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Закрити кортове значи балон - те са си все горе на ФМИ. Ама имай предвид, че температурата си е ниска - играе се с грейки, шалове, шапки, ръкавици и т.н., балонът не те спасява от студа.