Проблеми със СУСИ,въпрос към всички
Модератор: MidwinterSun
-
AlexCardo
- От дъжд на вятър
- Специалност: LAW
- Курс: втори
Проблеми със СУСИ,въпрос към всички
Здравейте.Искам да питам второкурсниците тук следното нещо :
Дали имат проблем със СУСИ относно показването на изпитите за зимен и летен на 2012/2013 ? На мен Информационното право като изпит ми го изкарва за юнската сесия,а не би ли трябвало да е още през зимната ? На задължителни изпити за зимния семестър на мен ми показва само два - МПП и АП,а за летния останалите задължителни за годината.
Искам да попитам и хора от по-горните курсове дали има възможост информация от минали години в СУСИ да се прецака,примерно нанесените ми оценки за учебната 2011/2012 да се изтрият или коригират или администрацията действа системно,нанасяйки само текущите без да действа ретроспективно?
Да речем че примерно цялата информация за даден студент или студенти в СУСИ бъде терминирана,тя се съдържа още и в онези големите книги-протоколи,нали ?
В смисъл ,щом е в СУСИ,тя е нанесена от големите книги,дори нещо да стане тук,има ли как да се изгуби напълно
Дали имат проблем със СУСИ относно показването на изпитите за зимен и летен на 2012/2013 ? На мен Информационното право като изпит ми го изкарва за юнската сесия,а не би ли трябвало да е още през зимната ? На задължителни изпити за зимния семестър на мен ми показва само два - МПП и АП,а за летния останалите задължителни за годината.
Искам да попитам и хора от по-горните курсове дали има възможост информация от минали години в СУСИ да се прецака,примерно нанесените ми оценки за учебната 2011/2012 да се изтрият или коригират или администрацията действа системно,нанасяйки само текущите без да действа ретроспективно?
Да речем че примерно цялата информация за даден студент или студенти в СУСИ бъде терминирана,тя се съдържа още и в онези големите книги-протоколи,нали ?
В смисъл ,щом е в СУСИ,тя е нанесена от големите книги,дори нещо да стане тук,има ли как да се изгуби напълно
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Re: Проблеми със СУСИ,въпрос към всички
Идеята е нищо да не се губи, но имай в предвид, че СУСИ е адски бавна и недоизпипана система (т.е. никой не въвежда информация в нея с идеята да е актуална; при мен програмата така и не излезе цяла година --> никой не я е попълвал).

-
AlexCardo
- От дъжд на вятър
Да де,ама примерно представи си,че СУСИ се прецака,информацията си я има и в главните протоколи,нали ?
-
RA[sgB]
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Естествено, че я има, нали посредством тези протоколи са ти нанесли оценката в СУСИ. По-добре не се затормозявай с глупости, ако има някакъв проблем секретарките ще ти кажат при записването в по-горен курс.
-
AlexCardo
- От дъжд на вятър
Окс,мерси 
- annincee
- Пишете, о, братя
Някой има ли представа защо в СУСИ-то ми се появяват избираеми дисциплини,които никога не съм избирала?А точно дисциплината,която си бях избрала и посещавах занятията,странно защо,но не фигурира в съмнителния списък?

Социални дейности-задочно (и това е нещо)
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Защото в СУСИ всичко е магическо 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

-
Severozapad
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Възможно ли е оценката в СУСИ-то да се разминава с тази, която е реалната в протокола?
Всичко е възможно в СУСИ-то...Severozapad написа:Възможно ли е оценката в СУСИ-то да се разминава с тази, която е реалната в протокола?
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Ако се разминава, говори с отдел студенти да ти я оправят.Severozapad написа:Възможно ли е оценката в СУСИ-то да се разминава с тази, която е реалната в протокола?
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations