ОНЛАЙН ЗАПИСВАНЕ ЗА СПОРТ
Модератори: ники, Methuselah
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Re: ОНЛАЙН ЗАПИСВАНЕ ЗА СПОРТ
Уважаеми колеги,
Във връзка с Вашите опасения, че няма да се запишете на спорта, който желаете, поради късното излизане на учебните ви програми, променяме сасията на онлайн записването.
ОНЛАЙН ЗАПИСВАНЕТО ЗА СПОРТ ще стартира на 01 октомври от 12.00 ч. и ще приключи на 06 октомври в 24,00 ч.
За студентите със здравословни проблеми - постоянни или временни, записването онлайн ще стане след предварителна консултация с преподавателите по кинезитерапия, които ще ви насочат към подходящата за вас дейност - спорт, корекционна гимнастика или физиотерапия.
Преподавателите-кинезитерапевти ще ви приемат в Центъра по кинезитерапия в Ректората, от 26 септември до 02 октомври, от 10,30 до 12,00 ч. и от 14,00 до 15,30 ч.
Моля, носете съответните документи, удостоверяващи заболяването!
Освободени от спорт НЯМА!
Успех!
Във връзка с Вашите опасения, че няма да се запишете на спорта, който желаете, поради късното излизане на учебните ви програми, променяме сасията на онлайн записването.
ОНЛАЙН ЗАПИСВАНЕТО ЗА СПОРТ ще стартира на 01 октомври от 12.00 ч. и ще приключи на 06 октомври в 24,00 ч.
За студентите със здравословни проблеми - постоянни или временни, записването онлайн ще стане след предварителна консултация с преподавателите по кинезитерапия, които ще ви насочат към подходящата за вас дейност - спорт, корекционна гимнастика или физиотерапия.
Преподавателите-кинезитерапевти ще ви приемат в Центъра по кинезитерапия в Ректората, от 26 септември до 02 октомври, от 10,30 до 12,00 ч. и от 14,00 до 15,30 ч.
Моля, носете съответните документи, удостоверяващи заболяването!
Освободени от спорт НЯМА!
Успех!
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
даcrazyyy написа:Ще бъдем ли уведомявани по някакъв начин ,че сме се записали и системата е приела успешно нашия избор?
- Rub
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Ако искаме да практикуваме две различни спортни дисциплини, ще можем ли да ги запишем online (тоест имам ли право на два спорта?) и наистина ли записването е online или трябва все за нещо да се отиде до университета ? Питам, защото по време на записването няма да съм в София.
Благодаря.
Благодаря.
-
geri_me
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
в крайна сметка записването за спорт(за първокурсници) ще се извършва от 1 октомври, нали така, а не от предварително обявената дата- 15 септември(утре
)
Online записване за спорт ?
Вече е активна кампанията за избор на спорт, но на мен въобще не ми излиза опция за избор на дисциплина
Как е при Вас ?
Хмм, току що промениха датите http://uni-sofia.bg/index.php/bul/unive ... r_na_sport
Хмм, току що промениха датите http://uni-sofia.bg/index.php/bul/unive ... r_na_sport
Re: Online записване за спорт ?
Не излиза да...интересно ми е вие учебни разписания имате ли вече, та сте тръгнали да се записвате на спорт?
Отдавна се каза, че са променили датите.Lina__ написа:Вече е активна кампанията за избор на спорт, но на мен въобще не ми излиза опция за избор на дисциплинаКак е при Вас ?
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Да, колеги!Rub написа:Ако искаме да практикуваме две различни спортни дисциплини, ще можем ли да ги запишем online (тоест имам ли право на два спорта?) и наистина ли записването е online или трябва все за нещо да се отиде до университета ? Питам, защото по време на записването няма да съм в София.
Благодаря.
Записването ще бъде онлайн от 01 до 06 октомври 2012 г.
Седмицата от 08 октомври започват заниманията. Т.е. трябва да сте със спортна екипировка и да участвате в часа по съответната спортна дисциплина.
-
vlast_vd
- В началото бе словото
- Специалност: КН
- Курс: първи
Задължително ли е медицинско удостоверение за корекционна гимнастика?
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Мисла, че не!vlast_vd написа:Задължително ли е медицинско удостоверение за корекционна гимнастика?
Но най-добре да отидете в Центъра по кинезитерапия. Вижте инфото в страницата на Департамента. Но дори и да не отидете, мисля че няма проблеми да се запишете онлайн.
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Още два дни и зарписването стартира!Aneto написа:Отдавна се каза, че са променили датите.Lina__ написа:Вече е активна кампанията за избор на спорт, но на мен въобще не ми излиза опция за избор на дисциплинаКак е при Вас ?
-
vlast_vd
- В началото бе словото
- Специалност: КН
В графика за плуването има 3 вида групи: Уч. група; 2уч.гр. ; отбор.
Има ли разлкика между Уч. група и 2уч.гр.
график
график
-
bojid
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
В петък бях при г-н Костов и за корекционна гимнастика ми каза, че единственият документ, който се изисква е бележка от личен лекар или ортопед, в която да пише, че е на лице гръбначно изкривяване. А иначе аз и мой приятел сме след операции на стави и каза, че е добре да му занесем копие от епикриза.vlast_vd написа:Задължително ли е медицинско удостоверение за корекционна гимнастика?
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Няма разлика - учебна група - означава, че има един коридор, а 2 учебни групи - 2 коридора.vlast_vd написа:В графика за плуването има 3 вида групи: Уч. група; 2уч.гр. ; отбор.
график