С колко невзети изпита може да се запише семестър/курс?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Re: С колко невзети изпита може да се запише семестър/курс?
wow не е бил на кеф явно лошо 
Знчи така много ме вълнува следния въпрос:Записах четвърти курс с 5 невзети изпита,които си останаха невзети до сега,мога ли да запиша летния семестър с тях или ще ми вземат студенските права,сега след като вече съм записала 4 курс,на прага на завършването както се казва.Някой знае ли на практика как стоят нещата и дали е записвал летен курс с повече изпити....трябва ли да се подава молба до декана етс...???
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Уха, 4 курс си и не знаеш, че за летния семестър не гледат колко невзети изпити имаш.
Гледат се само за записване в началото на курс.
Гледат се само за записване в началото на курс.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
koldbrann
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Поради лични причини не успях да присъствам на един поправителен изпит - от това което прочетох разбирам, че за да го взема трябва да подам индивидуален протокол, който е 20лв и да говоря с преподавателя, правилно ли съм разбрала?
И може да запишеш горен курс с 2 невзети изпита, това важи за ВСИЧКИ факултети, нали така?
И може да запишеш горен курс с 2 невзети изпита, това важи за ВСИЧКИ факултети, нали така?
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Току що ми казаха , че не може да се влачи повече от 1 изпит във ФНПП - това вярно ли е?! аз сума народ питах и доколкото разбрах може с два, а не с един! така че кви са тия измишльотини? И има ли някой наистина минал през това, който да каже как стоят нещата, щото вече ми писна да се подиграват с нас!
Аз вече не знам на кого и на кво да вярвам.
Аз вече не знам на кого и на кво да вярвам.
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And I keep...
Може. Със сигурност. Само, че до април месец в 4 курс трябва да си си взел всичко.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Ами тогава защо са и направили проблем на тази колежка? И сега пише молба до декан... чак пък толкова задълбаване , нещо се е*ават с нас май... не знам кво става, ама тва за два изпита да пиша молба ми се види малко изнасилена история
.
Сега съм в ужас и мисля да пътувам до софия в понеделник , та да видя как стоят нещата, че като гледам ще ме карат и мен да пиша молба до дакана...
И то проблема е от онази бавната от отдел студенти, на която изобщо не знам до колко може да и се вярва, аз лично не вярвам на нея щото е толкова флегматична и си върши работата с толкова нежелание...
Сега съм в ужас и мисля да пътувам до софия в понеделник , та да видя как стоят нещата, че като гледам ще ме карат и мен да пиша молба до дакана...
И то проблема е от онази бавната от отдел студенти, на която изобщо не знам до колко може да и се вярва, аз лично не вярвам на нея щото е толкова флегматична и си върши работата с толкова нежелание...
And I keep...
And I keep...
Най-добре питай наистина. Може да са приели промени.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
-
popyten_viatyr
- В началото бе словото
- Специалност: Специална педагогика
- Курс: втори
(Във ФНПП)На мен ми казаха,че ако имаме повече от един не взет изпит,задължително се подава молба до декана,която струва 20 лв. До края на септември е срокът.
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Молба, която да струва пари ?! тва пък за пръв път го чувам - що за глупост!
Сигурна ли си, кой точно ти го каза тва ?? И от къде се взима тази молба тогава, аз си мислех че е нещо което ние си пишем в свободен текст три реда там и да се кефят... сега ново двайсе...
Сигурна ли си, кой точно ти го каза тва ?? И от къде се взима тази молба тогава, аз си мислех че е нещо което ние си пишем в свободен текст три реда там и да се кефят... сега ново двайсе...
And I keep...
And I keep...
-
saviiinceto
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Обратна връзка:
Да не са ти обяснили за ликвидацията,за нея се плащаpopyten_viatyr написа:(Във ФНПП)На мен ми казаха,че ако имаме повече от един не взет изпит,задължително се подава молба до декана,която струва 20 лв. До края на септември е срокът.
Колкото повече планираш нещата, толкова по-често те среща случайността.
-
popyten_viatyr
- В началото бе словото
- Специалност: Специална педагогика
Не. Казаха ми,че трябва първо да идем на касата да платим и с бележката да се качим на 3.етаж при инспекторките,след което даваме бележката,с телбод я прикрепя към молбата(която е по образец),попълваме и се носи в деканата на 2.етаж.
- Disney_World
- От дъжд на вятър
- Специалност: Геология
Това е за ГГФ (Геология):
Колеги,
Обръщам се към тези от вас, които имат неположени изпити.
Официално с решение на Деканското ръководство можете да запишете следващата учебна година с два невзети изпита. Тези от вас, които имат повече от два изпита, трябва да подадат молба до декана, като опишат точно колко и какви изпити не са успели да вземат. Деканът ще прецени какви възможности имате. Очаква се ликвидационна сесия, през която бихте могли да решите проблемите си или част от тях.
Молбите се депозират в канцеларията на отдел "Студенти".
Колеги,
Обръщам се към тези от вас, които имат неположени изпити.
Официално с решение на Деканското ръководство можете да запишете следващата учебна година с два невзети изпита. Тези от вас, които имат повече от два изпита, трябва да подадат молба до декана, като опишат точно колко и какви изпити не са успели да вземат. Деканът ще прецени какви възможности имате. Очаква се ликвидационна сесия, през която бихте могли да решите проблемите си или част от тях.
Молбите се депозират в канцеларията на отдел "Студенти".
"Ideas are like rabbits. You get a couple and learn how to handle them, and pretty soon you have a dozen."
-
cindy
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
Кой е от ФФ знае с колко невзети може да запишеш година?
имам 2 невзети и се чудя дали и при нас с 2 можеш да се запишеш...
-
Mysst
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: Mysst
А къде трябва да се обадя, за да разбера дали молбата ми е удовлетворена? И реално мога ли да мина само с телефонно обаждане? Нямам представа защото не съм подавал молба, а трябва да проверя на един колега...