Проблем със СУСИ
Модератор: sientelo
-
fabsss
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Проблем със СУСИ
Ох, миналата година ходих на спорт (който ми е избираема дисциплина), а в СУСИ нищичко не се споменава за него, нито го има като взет/невзет, изобщо няма такава графа. Имам ли основание за притеснение ???
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
СУСИ редовно оплесква спорта.
СУСИ редовно оплесква всичко.
Човек да си помисли, че студентите за толкова време на упорито оплескване ще са свикнали със ситуацията.
Като си заверяваш новия семестър, питай лелката от отдел студенти за оценките, които те интересуват. Тя ще ти каже дали в действителност има нещо липсващо или грешката е само в електронната система.
СУСИ редовно оплесква всичко.
Човек да си помисли, че студентите за толкова време на упорито оплескване ще са свикнали със ситуацията.
Като си заверяваш новия семестър, питай лелката от отдел студенти за оценките, които те интересуват. Тя ще ти каже дали в действителност има нещо липсващо или грешката е само в електронната система.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

В СУСИ не очаквай да видиш спорта... Най- вероятно като попиташ в отдел Студенти ще ти дадат индивидуален протокол, с който да отидеш в Департамента по спорт, да ти нанесат оценката като им покажеш книжката, след което да го върнеш в отдел Студенти.
- lusiborisova
- В началото бе словото
- Курс: първи
И аз имам проблем със СУСИ. По един предмет имам 5, а ми е нанесено 4 и се чудя дали не те са го объркали или преподавателят е объркал нещо.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Суси е сбъркано по твърде много показатели, за да се счита за достоверен източник на информация. На твое място обаче бих проверила каква ми е оценката по протокол - току виж грешката е там, а не при въвеждането на оценката в електронната система.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.