ФНПП Преподаватели
Модератори: Pisobella, The_Guide_Of_The_Student
-
Jenna
- От дъжд на вятър
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Re: ФНПП Преподаватели
На мен само г-жа сапунджиева ми е преподавала ...
И до сега ми е трудно да си изясня какъв точно беше проблема. Дали педагогическите школи са малко, дали е ангажирана с админ. и семейни дейности ...
Може би просто не е мой тип. Иначе имам шестица, но цитирах уеб с. на ам. ембъси.
И до сега ми е трудно да си изясня какъв точно беше проблема. Дали педагогическите школи са малко, дали е ангажирана с админ. и семейни дейности ...
Може би просто не е мой тип. Иначе имам шестица, но цитирах уеб с. на ам. ембъси.
Може да исках да съм Преподавател, но съм Студент. You know that i'm no good. 
Ейми
http://www.youtube.com/watch?v=dewtCShee04
http://www.youtube.com/watch?v=HFVM5pVT ... re=related
Ейми
http://www.youtube.com/watch?v=dewtCShee04
http://www.youtube.com/watch?v=HFVM5pVT ... re=related
- Daskalica
- В началото бе словото
- Специалност: ПНУП
- Курс: втори
Ами Русинова е изключително разбрана мила и добра, много позитивен човек, но все пак държи много на ученето и колкото и да е добра и мила не пуска току така.
Ангелов пък ми е любимец! Най-важното е при него да си държиш на мнението на принципа "тъпо и упорито"!
Защото види ли, че се колебаеш става страшно и може да те докара по плач... Но пък щом усети, че знеш какво говориш и го разбираш ще те уважава много. Все пак той е много разбран и не създава проблеми.
проф. Попов пък също е чудесен, но много държи на цифрите и статистиката от учебника!
Ангелов пък ми е любимец! Най-важното е при него да си държиш на мнението на принципа "тъпо и упорито"!
проф. Попов пък също е чудесен, но много държи на цифрите и статистиката от учебника!
Няма толкова висша цел, която да оправдае използването на всякакви средства...
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ангел Ангелов ли ?
Хм, чак пък до плач? При него просто е важно да изкажеш мнение и да съумееш да го защитиш
Иначе е готин, да, и мен ме изкефи.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- Daskalica
- В началото бе словото
- Специалност: ПНУП
Ооо Posibella, вярно е! Малко шантаво звучи, но в нашия курс на една колежка се случи. Тя просто е твърде притеснителна и чуствителна. Все пак всичко мина добре и тя се справи, но и беше адски трудно.
Няма толкова висша цел, която да оправдае използването на всякакви средства...
- YOURSFOREVER
- В началото бе словото
- Специалност: Политология
- Обратна връзка:
Здравейте, предстои ми тази седмица изпит по чуждестранна литература (ПУПЧЕ 1курс) при Дяков...та се чудех дали някой от вас има представа какъв точно е изпита....
ще се радвам на всякаква информация
Благодаря ви предварително!
Успех на всички!
ще се радвам на всякаква информация
Благодаря ви предварително!
Успех на всички!
Ponyakoga sedya i si mislya...a ponyakoga samo si sedya...
-
koldbrann
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Какво се случва когато нямаш възможност да идеш на поправителен? И ще имам ли проблем с общежитието ако имам два невзети изпита?
И по-конкретно питам за географията при Илиев. Повечето първокурсници са имали точно този предмет при точно този преподавател, така че надявам се да получа бърз и коректен отговор.
И по-конкретно питам за географията при Илиев. Повечето първокурсници са имали точно този предмет при точно този преподавател, така че надявам се да получа бърз и коректен отговор.
- annincee
- Пишете, о, братя
Илиев по принцип му слагат изпита в един и същ ден и час с някой друг изпит и човек няма как да се клонира,за да присъства и на двата
Общо взето е взискателен,но мисля,че ако му разясниш положението,би те разбрал
Вземи за всеки случай кафе и леблебия,особено ако си готина мацка,няма да имаш проблем
Относно невзетите изпити-балът за общежитието ти се смята с тези двойки,снижава го,но все-пак не би следвало да е голяма пречка
Относно невзетите изпити-балът за общежитието ти се смята с тези двойки,снижава го,но все-пак не би следвало да е голяма пречка
Социални дейности-задочно (и това е нещо)
-
koldbrann
- В началото бе словото
ами снишава го, да , но пак мисля че ще ми стигне... 4,89 се получава, въпреки двойките.
А при нас не беше точно изпит, за редовната сесия говоря. не знам при другите как е , но при нас бяха две контролни и от тях ти смята общата оценка.
А ще ми трябва ли индивидуален протокол?
А при нас не беше точно изпит, за редовната сесия говоря. не знам при другите как е , но при нас бяха две контролни и от тях ти смята общата оценка.
А ще ми трябва ли индивидуален протокол?
- annincee
- Пишете, о, братя
И на нас ни беше по същата схема (когато преди милиони години изучавах тази специалност)
Индивидуален протокол ще ти трябва само,ако не го вземеш септември
Индивидуален протокол ще ти трябва само,ако не го вземеш септември
Социални дейности-задочно (и това е нещо)
-
koldbrann
- В началото бе словото
да де, аз нали точно това питам - защото няма да мога да отида на поправителния изобщо. И единствената ми възможност е после като почнем годината...
Батковци и какичкии предстои ми изпит по патология при проф. Бошнакова, имате ли някакви наблюдения и много ли е трудно?
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Трябва да си знаеш материала все пак. Готин преподавател е, няма да се заяжда предполагам - дава ви въпроси, не знам дали на групи или на всеки различно, и всеки си пише по тях.
Чела ви е хубави лекции, ако имаш записки са достатъчни. Или по конспекта можеш да си прочетеш от някой учебник. Така или иначе по-общо, защото тя не изисква да се знаят много подробности, не учите медицина в крайна сметка.
Чела ви е хубави лекции, ако имаш записки са достатъчни. Или по конспекта можеш да си прочетеш от някой учебник. Така или иначе по-общо, защото тя не изисква да се знаят много подробности, не учите медицина в крайна сметка.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63