Слънчеви очила не нося, очният ми дори ми забрани изрично и каза, че те са за хора, които просто не издържат без тях. Не знаех какво значи това, но примерно имам колега с много красиви сини очи, при все, че аз синеоки не харесвам, който го болят очите от слънцето и без очила не може лятно време
Лещи vs. Очила
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Re: Лещи vs. Очила
Аз си нося очила, много си ме кефят и нямам проблеми тях, даже мога да се целувам, докато ги нося... и да скачам на въже без да ми се джуркат на носа
. Имам само един проблем - зимно време като вляза в топла стая се запотяват /логично/
и като съм се гушнала нещо в гаджето ми и той ми издиша в стъклото пак става едно такова... романтично замъгляване
. Иначе всичко е повече от прекрасно и съм много доволна, още повече, че рамката и стъклата ми са в перфектно състояние, при все, че ги ползвам поне 5 години вече
/Боже, дано не ми се вдига диоптъра.../. Нямам защити, нито ми се затъмняват стъклата
- виждала съм такива, но не съм фен.
Слънчеви очила не нося, очният ми дори ми забрани изрично и каза, че те са за хора, които просто не издържат без тях. Не знаех какво значи това, но примерно имам колега с много красиви сини очи, при все, че аз синеоки не харесвам, който го болят очите от слънцето и без очила не може лятно време
. Предполагам за такива неща иде реч, не знам...
боли; като
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
- Libra
- Гутенберг
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
Аз съм чувала, че качествените слънчеви очила никога не са излишни. Има някаква закономерност, че по-светлите очи са по-чувствителни. На мен през лятото ми е много тегаво без слънчеви очила, но през зимата като има сняг е направо кошмар. И аз имам сини очи.Monita написа:Слънчеви очила не нося, очният ми дори ми забрани изрично и каза, че те са за хора, които просто не издържат без тях. Не знаех какво значи това, но примерно имам колега с много красиви сини очи, при все, че аз синеоки не харесвам, който го болят очите от слънцето и без очила не може лятно време. Предполагам за такива неща иде реч, не знам...
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
Ситуацията със запотяването на стъклата е доста тегава през зимата, подкрепям. Особено когато влизаш в претъпкан рейс на градския транспорт и трябва да си проправиш път 
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Или като влизаш със закъснение в лекция и бързо трябва да се ориентираш към свободно място 
боли; като
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Ето колко проблеми, аз затова не си нося очилата и света около мен добива известна мистика и неизвестност

Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?