ISIC
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
silverdream
- От дъжд на вятър
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
ISIC
Кога ще ни издадат ISIC картите? Безплатно ли ще ги получим или ще заплащаме нещо? И изобщо към кого трябва да се обърнем за информация свързана с тях?
Българска филология I курс
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Re: ISIC
Кой да ви ги издаде?
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Картите ISIC никога не са били безплатни и не се издават от университета. Понякога (не всяка година) има кампании по факултетите за издаването за някви минимални суми (вместо стандартната 12 лв). Обаче, лично аз не го предпочитам, защото първо те бавят с издаването, второ важи до септемрви, а не до края на следващата година, както са си нормалните.
За повече инфо: http://usitcolours.bg/bg/isic-karti/kar ... a/menu/20/
Като цяло, ако искаш такава - отиваш в офис на Юзит Калърс и си вадиш. Само, моля те, не ме питай къде са им офисите..
За повече инфо: http://usitcolours.bg/bg/isic-karti/kar ... a/menu/20/
Като цяло, ако искаш такава - отиваш в офис на Юзит Калърс и си вадиш. Само, моля те, не ме питай къде са им офисите..
Последно промяна от FloWersOfEviL на 27 Авг 2012, 13:18, променено общо 4 пъти.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ми.. добре. Няма да се самоцитирам. Ако намерите такива - йевала : )
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Мда, аз си я издадох така. Не ми трябваха уверения, не ми трябваше нищо, те сами си направиха проверката в отдел студенти. Само попълних заявление и след седмица ми връчиха картата барабар с допълнителна луупърска карта
Но да, нейната валидност е до септември, не до декември. Не че мен ме притесняваше. Аз не съм я ползвала за каквито и да е отстъпки освен от билети на БДЖ, а изкарването на тази карта беше толкова по-лесно от изкарването на карта на БДЖ.
Но да, нейната валидност е до септември, не до декември. Не че мен ме притесняваше. Аз не съм я ползвала за каквито и да е отстъпки освен от билети на БДЖ, а изкарването на тази карта беше толкова по-лесно от изкарването на карта на БДЖ.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А най-яко е да се разкараш до техния офис и да ти я направят за 5 минути ^^
A не да ти я дадат след 2-3 седмици и ти, като междувременно искаш да пътуваш - отиваш си изкараш карта за БДЖ
A не да ти я дадат след 2-3 седмици и ти, като междувременно искаш да пътуваш - отиваш си изкараш карта за БДЖ
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Да бе, Дид, ама ако я ползваш регулярно. На мен първото ми пътуване с влак за академичната година е по Коледа, все ми е тая дали ще ми я издадат на 6-и октомври или седмица по-късно. Освен ако картата не ти трябва особено спешно за някъде, ти е все тая, че няма да си я вземеш на момента.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да ве, ясно, че зависи закво я ползваш. Ако беше за едното КФЦ няяяяше ми дреме
, но, като цяло, повече се ползва за БДЖ, затова се обясняяям : )
- antoniakochos
- От дъжд на вятър
Гледах в сайта им,че в момента в Конвърс в някой МОЛ има 20% намаление с картата.Значи като си я взема отивам на ксата и я давам като плащам нали така?Има ли шанс в който и да е магазин или КФС примерно да кажат,че не важи при тях,а в сайта да пише,че в момента има отстъпка?И за тези отстъпки само от сайта ли можем да се информираме или на витрините на някои магазини(или вътре в тях) има обозначено?
We are all mad here.
https://www.facebook.com/antoniakochos
https://www.facebook.com/antoniakochos
-
saviiinceto
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Миналата година си попълних заявлението в университета на 02.10 и до края на седмицата ми беше готова не съм чакала2,3 седмици и да беше абсолютно безплатна,само снимка ти трябва 
Колкото повече планираш нещата, толкова по-често те среща случайността.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ми може миналата година да са се освестили малко. Когато аз си изкарвах беше иначе и вече не се занимавам с такива "безплатни" кампании : )
Относно КФЦ, картата НЕ важи в абсолютно всички заведения на марката. Зависи на кой от двата франчайза попаднеш. От скромния ми опит важи в КФЦ-тата в Младост 1, в Мола на Стамболийски, на Графа, в Дъ мол, на Дондуков, в Арена Младост. Ако не се лъжа ви трябва франчайза на Самекс. Може просто като купите нещо от КФЦ с намаление и да погледнете какво пише на касовата бележка.
Преди да пазаруваш, най-добре питай. Аз така веднъж отидох в едно кафе, където го имаше на сайта, че важи тази карта за намаление, като плащахме и питахме сервитьора, той ни изгледа, все едно го питам колко вървят портокалите на пазара...antoniakochos написа:Гледах в сайта им,че в момента в Конвърс в някой МОЛ има 20% намаление с картата.Значи като си я взема отивам на ксата и я давам като плащам нали така?Има ли шанс в който и да е магазин или КФС примерно да кажат,че не важи при тях,а в сайта да пише,че в момента има отстъпка?И за тези отстъпки само от сайта ли можем да се информираме или на витрините на някои магазини(или вътре в тях) има обозначено?
Относно КФЦ, картата НЕ важи в абсолютно всички заведения на марката. Зависи на кой от двата франчайза попаднеш. От скромния ми опит важи в КФЦ-тата в Младост 1, в Мола на Стамболийски, на Графа, в Дъ мол, на Дондуков, в Арена Младост. Ако не се лъжа ви трябва франчайза на Самекс. Може просто като купите нещо от КФЦ с намаление и да погледнете какво пише на касовата бележка.
За другите места не знам,но KFC в мола на Стамболийски не е на Самекс - една колежка работи в KFC в мол Сердика,който е вече на Самекс и от нея знам.Но иначе съм била свидетел специално в мола на Стамболийски - там тази карта важи,но не е кой знае колко голяма отстъпката.
Faith is that light in your heart
that keeps on shining
even when it's all darkness
outside
that keeps on shining
even when it's all darkness
outside
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е тя навсякъде е 10%. Но може и да не важи, вече не помна, бърканица ми е в главата. В мола на Стамболийски не важат купони стопро обаче.
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Обратна връзка:
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski