Възстановяване на студентски права - Молба

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

phpphp
В началото бе словото

Възстановяване на студентски права - Молба

Мнение от phpphp »

Здравейте, колеги,

Прекъснах (и в момента съм отстранен) преди 5 години. В момента искам да подам молба за възстановяване на студентски права, но не мога да я изтегля от сайта на СУ, защото ми иска потребителско име и парола, а нямам.

Някой може ли да ми даде линк към такова актуално животно, защото искам да си подновя следването.

Става въпрос за ФФ и молбата трябва да е до Декана.

Мерси и хубав ден. :)

Помощ :scratch:
Аватар
mirchetu
От дъжд на вятър
Специалност: Фармация МУ-София, евентуално и Екология в СУ
Курс: втори

Re: Възстановяване на студентски права - Молба

Мнение от mirchetu »

Здравей. Сигурно вече си си намерил образеца на молбата, но аз все пак да ти отговоря. Аз миналата година използвах ТАЗИ официална бланка, макар че при мен претърпя доста корекции, защото случаят беше малко по-особен. Както виждаш тя е до Ректора с препратка към Декана. Ако си сигурен, че трябва да се пише само до Декана, можеш да си я преправиш на мястото на Ректор да сложиш Декан и да махнеш препратката. За актуалност не мога да твърдя, защото явно са изтрили бланката от сайта, но едва ли са променили нещо от миналата година. Успех!
"Тези, които си мислят, че знаят всичко, много дразнят тези от нас, които наистина го знаем."
неизвестен автор
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”