nimpheno написа:А графиците дали са съобразени с учебната програма ...
За физиците спортът е в сряда сутринта (по неписано правило).
Правилото не е неписано. Всички факултети трябваше да имат полудни за спорт.
Например за ФМИ беше вторник и четвъртък след обяд, ЮФ сряда сутрин и четвъртък преди обяд, ФзФ - сряда сутрин, ХФ - петък и т.н.
В стопански факултет никога не сме имали точно определено време за спорт..
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Вече съм 4ти курс, а в програмата на нашата, както и на останалите специалности, никога не го е пишело. Всеки ходеше на спорт, когато има свободно от лекции и упражнения време.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Etiainen написа:Вече съм 4ти курс, а в програмата на нашата, както и на останалите специалности, никога не го е пишело. Всеки ходеше на спорт, когато има свободно от лекции и упражнения време.
Говоря за по-далечно минало, когато спортът беше държавна политика, здравето бе ценно и имахме олимпийски шампиони.
Не жаля за онова време, напротив, но някои неща бяха добри - например студентският живот
Уважаеми колеги,
Във връзка с Вашите опасения, че няма да се запишете на спорта, който желаете, поради късното излизане на учебните ви програми, променяме сасията на онлайн записването.
ОНЛАЙН ЗАПИСВАНЕТО ЗА СПОРТ ще стартира на 01 октомври от 12.00 ч. и ще приключи на 06 октомври в 24,00 ч. За студентите със здравословни проблеми - постоянни или временни, записването онлайн ще стане след предварителна консултация с преподавателите по кинезитерапия, които ще ви насочат към подходящата за вас дейност - спорт, корекционна гимнастика или физиотерапия.
Преподавателите-кинезитерапевти ще ви приемат в Центъра по кинезитерапия в Ректората, от 26 септември до 02 октомври, от 10,30 до 12,00 ч. и от 14,00 до 15,30 ч.
Моля, носете съответните документи, удостоверяващи заболяването!
Освободени от спорт НЯМА!
Успех!
Този нов срок означава ли, че няма да има часове по спорт през първата седмица на семестъра? Или който се е записал, се мята в съответния си час директно
BG_MaSTa написа:Този нов срок означава ли, че няма да има часове по спорт през първата седмица на семестъра? Или който се е записал, се мята в съответния си час директно
Заниманията стартира от 08 октомври по графика, по който сте се записали.
Здравейте,
Първокурсник съм във ФМИ и мисля да записвам фехтовка, но по графика на специалността ми отреденият ден за спорт е в петък, а тогава фехтовка няма..въпросът ми е: може ли да ходя в понеделник след лекциите ?
Ralev написа:Здравейте,
Първокурсник съм във ФМИ и мисля да записвам фехтовка, но по графика на специалността ми отреденият ден за спорт е в петък, а тогава фехтовка няма..въпросът ми е: може ли да ходя в понеделник след лекциите ?