Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)
Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)
Както се вижда от тази тема - http://uni-campus.net/forum/viewtopic.php?t=22516 някои студенти и януари нямаха пропуски.
- CrystalsnowflakE
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
- Курс: първи
Благодаря, поне да знам дали си струва... да се надяваме, че няма да ми се наложи да ги чакам отново 2 месеца...thegirl написа:Един месец по-късно бяха готови почти всички, но тогава правиха за всички студенти. А сега броят, които ще трябва да правят ще е значително по-малък.
- elektraa
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Дали това, че не са ми нанесени всички оценки в СУСИ, ще бъде проблем при подаването на молба за общежитие?Предполагам именно там проверяват дали съм си въвела правилен успех...
Журналистика,2 курс
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Не бъркай миналата година и тази година.thegirl написа:Един месец по-късно бяха готови почти всички, но тогава правиха за всички студенти. А сега броят, които ще трябва да правят ще е значително по-малък.
- CrystalsnowflakE
- В началото бе словото
Цял семестър си е прекалено.. аз лично ги чаках 2 месеца преди да се изнесаsvetlio.varna написа:Не бъркай миналата година и тази година.thegirl написа:Един месец по-късно бяха готови почти всички, но тогава правиха за всички студенти. А сега броят, които ще трябва да правят ще е значително по-малък.Тази може и да се справят за месец, но миналата им трябваше един семестър за повечето блокове.
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Сравняват ги с уверението, което даваш по-късно.elektraa написа:Дали това, че не са ми нанесени всички оценки в СУСИ, ще бъде проблем при подаването на молба за общежитие?Предполагам именно там проверяват дали съм си въвела правилен успех...
Аз имам проблем с една оценка в СУСИ от миналата година и при настаняването не са ми направили никакъв проблем заради нея.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- Kathiee
- В началото бе словото
- Специалност: Английска Филология
Добре, щом на първокурсниците им трябва и акта за раждане, а подаването на документи е само онлайн..как ще стане това? Пък и се чудя аз защо им е този акт за раждане.....
GREAT PEOPLE TALK ABOUT IDEAS
Average People Talk About Things
small people talk about other people
Average People Talk About Things
small people talk about other people
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
сканира се и се прикачва към електронния формуляр 
ДС - 
- CrystalsnowflakE
- В началото бе словото
Прочетох нещо в темата за общежитията, раздел КСК.. Отностно обходния лист и в тази връзка искам да попитам...
Миналата година ползвах общежитията, но напуснах и тази мисля отново да ги ползвам, но отново се явявам кандидатстудент, това означава ли, че ще ми е нужен този обходен лист все пак, както беше писано в другия раздел, сега когато се настанявам отново?
Миналата година ползвах общежитията, но напуснах и тази мисля отново да ги ползвам, но отново се явявам кандидатстудент, това означава ли, че ще ми е нужен този обходен лист все пак, както беше писано в другия раздел, сега когато се настанявам отново?
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Да, трябва. Той е едно от нещата, които ти трябват при настаняване.
Ако си го изгубила отиди до дамакин/ката на блока, в който си живяла и попитай дали могат да ти издадат нов.
Ако си го изгубила отиди до дамакин/ката на блока, в който си живяла и попитай дали могат да ти издадат нов.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- CrystalsnowflakE
- В началото бе словото
Оооо, тука е, тука е! Благодаря!thegirl написа:Да, трябва. Той е едно от нещата, които ти трябват при настаняване.
То добре де, ама пред кого трябва да го представя този Обходен лист другият път? Пред домакинката на новото общежитие ли?
- Rositsa.K
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Значи не е проблем да ни дадат нов.. 
- moura
- В началото бе словото
А някой препатил знае ли как стоят нещата с магистрите първи курс? Как да си запазя стаята и кандидатствам при положение, че най-вероятно до 16-ти септември няма да са излезли класирания, да съм се записала и прочие.
А знаеш ли дали пракитката се включва? Пратих съобщение на отдел Студенти, но не ми отговориха, а сега не съм в София и няма как да ги попитамthegirl написа:Ето я табличката:
http://uni-campus.net/editor/files/naemi-15-11-2011.pdf
@driplio в нея може да видиш и в кой блок какви стай има, но двойните са малко във всички блокове.
За горните курсове се включват всички предмети от изминалата година, включително и спорт и чужд език.
Правилно ли съм разбрала - ако си взема поправките, които са на 8 и 9 септември, няма да бъде проблем да ги смятам с новите оценки при подаване на заявлението?