Спорт
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- mental_asylum
- В началото бе словото
- Специалност: софтуерно инженерство
- Курс: първи
Re: Спорт
Аз съм информационни системи и никъде не видях спорт в учебния план. Това означава ли, че не е задължителен? Защото ако трябва да съм честна, хич не ми се занимава с него. Живея в Обеля 2 и базите са ми изключително далеч, особено стадион Академик. А не желая да се бутам в катеренето (което не ме влече) и тениса (който не ми е интересен), защото са ми по близко от фитнеса (който бих записала). Нещо ако можете да ми кажете за йогата, защото не я видях в списъка.
-
niya.koleva
- В началото бе словото
- Специалност: Политология
Възможно ли е да запишеш фитнес, но да не ходиш на тренировките на СУ, а да посещаваш друга зала, която ти е удобн? И накрая да се явиш само на изпит?
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хайде без глупости в темата!
Изтрих предишното мнение. Ще ви помоля да се въздържате от оффтопици и спам.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Има много. Какво те интересува?ReeseMR написа:Хайде де, няма ли никой за волейбол! ?
Осебено на спортния лагер ще има много волейболисти!
-
kristiyanCHO
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
Как ще се запишем на спорт като на 1 октомври ще разберем в кой поток и коя група сме? И какво става ако разписанието на лекциите не е излязло до 15 септември?
- ikkuna_princessa
- В началото бе словото
- Специалност: унгарска филология
не съм сигурна дали филологиите имаме спорт,сега ще съм 1 курс,сори че съм некомпетентна ,има ли някой на зумба или каланетика да сподели впечатление,и дали на тези 2 спорта има някакъв изпит или оценки,или е за присъствие и подпис ?

А някакви отзиви относно тениса на корт - база, преподаване, изисквания и прочие?
Някога, някога, толкова някога...
що кво това не е ли спорт или ти не го практикуваш .....? Да не сме в детската градина ,че СЕКС е лоша думаPisobella написа:Хайде без глупости в темата!
Спамът не се толерира в раздела.
svetlio.varna
-
MadlenP
- В началото бе словото
- Специалност: -
- Адрес в галерията на СУ: -
Аз, азReeseMR написа:Хайде де, няма ли никой за волейбол! ?
Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш. Любов по-страшна от страха, по-жива от живота. Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела. Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата. Любов, в която аз съм ти.
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Факултативен е! : )
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Филологиите от ФКНФ нямат задължителен спорт, той им е факултатив! За зумбата мога да ти кажа, че е забавна... няколко мои приятелки ходиха миналата година на тази "спортна" дисциплина... подскача се доста, групите са понеделник сутрин от 08-09-10 часа (или поне от толкова бяха). Всеки един спорт има изпит, оценка и заверка, но щом ти си филология, то тези неща не важат за теб... можеш да се запишеш, да си ходиш през учебната година на зумба или каланетика, но накрая няма да имаш нито изпит, нито оценка по съответния спорт! : )ikkuna_princessa написа:не съм сигурна дали филологиите имаме спорт,сега ще съм 1 курс,сори че съм некомпетентна ,има ли някой на зумба или каланетика да сподели впечатление,и дали на тези 2 спорта има някакъв изпит или оценки,или е за присъствие и подпис ?
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."