А това онлайн записване,което почва от 15ти септември..Да се запишем ли нещо,при положение,че още няма да си знаем учебния план,няма да знаем кога сме свободни...То народните танци са удобни като разпределение,но пък аз определено не ставам за тия нещаdqvolito написа:optimus написа:Аз писах английски език,а със спорта някой знае ли как стоят нещата.За медицински факултет задължителен ли е ?kopahabanita написа:Здравейте и поздравления на всички приети само успехи. Иначе аз съм записана за медицина)))
А да питам колегите (ох, колко хубаво звучи) вие писахте ли език и какъв?
От езика няма да сте очаровани... леко казано.
Спорта е задължителен първите две години. От две години има във факултета спорт- спортни танци. Те се провеждат на блокове и в събота. Няколко съботи годишно. Това е много добре за медиците, защото годината ви е пълна и много трудно ще можете всяка седмица да ходите на танци. Прави се списък от курса и се обаждаме на преподавателката, но тази година ще видим как ще бъде. Аз много съм доволен . Забавно е и е много добре съобразено с нашите програми. И мед. сестрите също предпочитат този спорт. Има повече народни танци и т.н.
Приети 2012
Модератор: dqvolito
Re: Приети 2012
Аз първо бях до факултета,но ме върнаха до ректората за документи и плащане на такса,чак след това отиваш до факултетаMoNsItKa написа:Продават ли се при мед. факултет документи за записване или трябва да ходя до Ректората?
- dqvolito
- От дъжд на вятър
- Специалност: медицина
- Курс: първи
Повярвай ми ... не всички ставаме за тях, но имаме оценка 6 и сме си изпълнили задължението. Иначе не знам дали да се записвате.optimus написа:А това онлайн записване,което почва от 15ти септември..Да се запишем ли нещо,при положение,че още няма да си знаем учебния план,няма да знаем кога сме свободни...То народните танци са удобни като разпределение,но пък аз определено не ставам за тия нещаdqvolito написа:optimus написа:Аз писах английски език,а със спорта някой знае ли как стоят нещата.За медицински факултет задължителен ли е ?kopahabanita написа:Здравейте и поздравления на всички приети само успехи. Иначе аз съм записана за медицина)))
Спорта е задължителен първите две години. От две години има във факултета спорт- спортни танци. Те се провеждат на блокове и в събота. Няколко съботи годишно. Това е много добре за медиците, защото годината ви е пълна и много трудно ще можете всяка седмица да ходите на танци. Прави се списък от курса и се обаждаме на преподавателката, но тази година ще видим как ще бъде. Аз много съм доволен . Забавно е и е много добре съобразено с нашите програми. И мед. сестрите също предпочитат този спорт. Има повече народни танци и т.н.
"Всичко в умерени количества е полезно" - Хипократ 
МЕДИЦИНА - Медицински факултет към СУ
Групата на МФ в facebook e : http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... all&ref=ts
Групата на МФ в facebook e : http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... all&ref=ts
-
kopahabanita
- В началото бе словото
- Специалност: Медицина
Защо няма да сме очаровани от езика? Аз се зарадвах, че няма да изоставя английския, понеже знам колко време и усилия ми отне да стигна до едно сравнително добро ниво. Ама сега като казваш това какво имаш предвид?dqvolito написа:optimus написа:Аз писах английски език,а със спорта някой знае ли как стоят нещата.За медицински факултет задължителен ли е ?kopahabanita написа:Здравейте и поздравления на всички приети само успехи. Иначе аз съм записана за медицина)))
- glee
- В началото бе словото
- Специалност: biot
Здравейте! Аз съм Катя и ще уча медицина. Приятно ми е 
Más vale pájaro en mano que cien volando.
Фейсбук обаче никой не казва 
- dqvolito
- От дъжд на вятър
kopahabanita написа:Защо няма да сме очаровани от езика? Аз се зарадвах, че няма да изоставя английския, понеже знам колко време и усилия ми отне да стигна до едно сравнително добро ниво. Ама сега като казваш това какво имаш предвид?dqvolito написа:optimus написа:Аз писах английски език,а със спорта някой знае ли как стоят нещата.За медицински факултет задължителен ли е ?kopahabanita написа:Здравейте и поздравления на всички приети само успехи. Иначе аз съм записана за медицина)))
Ще учите за a, an , the.Успех.
-
dr.bloo
- В началото бе словото
- Специалност: Медицина
Здравейте на всички колеги !!
Казвам се Коста и съм приет Медицина в СУ . Ужасно се радвам
Facebook : www.facebook.com/bloog93
Enjoy !
Казвам се Коста и съм приет Медицина в СУ . Ужасно се радвам
Facebook : www.facebook.com/bloog93
Enjoy !
-
Lyvsko Syrce
- В началото бе словото
Уелкъм и от четвърти курс.
P.S. Мишо, ти заради сестрите ли си доволен от танците?
P.S. Мишо, ти заради сестрите ли си доволен от танците?
Много сме необщителниglee написа:Тази тема защо така изостава...
-
m_vibration
- В началото бе словото
Едва ли има необщителни. Може би всички са затаили дъх за началото на октомври и тогава ще има по extrovert отношения. Колкото до лекциите-всички ли са задължителни? Записъл съм френски език, надявам се да има и други. Приет медицина. http://www.facebook.com/mariyan.stefano ... stefanov.9
Ами лекциите... според някои са задължителни, според други-не, но повечето преподаватели държат на присъствието. Друг е въпросът, че дори въпроси по учебния материал се задават по време на някои лекции и списъци се пускат...
-
m_vibration
- В началото бе словото
Chem_ написа:Ами лекциите... според някои са задължителни, според други-не, но повечето преподаватели държат на присъствието. Друг е въпросът, че дори въпроси по учебния материал се задават по време на някои лекции и списъци се пускат...
Аз също така знам ,но за другите университети. За МФ на СУ предполагам ,че не се различава много механизма. Благодаря ти.
- dqvolito
- От дъжд на вятър
Здравейте! Лекциите не са задължителни, но са силно препоръчителни. Сами ще разберете къде да ходите. Има преподаватели, които много държат да им се ходи на лекциите. Например Биология на човека. За френски нз... може да не се събере група.