Лондон 2012

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор

Какво ще постигнем на Олимпиадата?

1. Поне един златен, и още няколко сребърни/бронзови;
16
43%
2. Ако не друго, поне ще е по-добре от преди четири години;
3
8%
3. Станка Златева каквото направи, останалото на късмет;
10
27%
4. Ще се изложим кат' кифладжии;
7
19%
5. Очаквам яко скандали и драми, а спортът е само бонус;
1
3%

Общо гласове: 37

assault
Танцуващия с клавиатури

Re: Лондон 2012

Мнение от assault »

Ами той тоя е баш олимпиец.От 100 мача в Големия шлем май има 1 победа срещу Надал за 120 години и това е.Останалото са по 30 загуби от Джокович, Федерер и Надал. :lol: :lol:
Серина Уилямс на финал.До момента е дала само 14 гейма на противничките си за 5 мача. :shock:
Аватар
Smile_
От дъжд на вятър
Курс: друг

Мнение от Smile_ »

assault написа:Поклон пред дел Потро! Една година не игра, бе изпаднал от ТОП 150, ако не се лъжа, а сега отново е на почти същите позиции, където беше, преди да получи контузията.
В неделя ни чака голям финал.Само се надявам да е срещу Джокович, а не срещу местния посерко Мъри.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

За мен няма значение,стига Федерер да бие. :cheers:
Само добродетелността е богатство!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

О, срещу Мъри е по-яко... И Ноле не ме кефи, ама ако Фед опука Мъри два пъти за 2 месеца на родна земя, при това - все на финал, ааааааах! Ей това ще е спортен оргазъм. Идеално се случиха нещата, има време пак да бие сърбина по-нататък. :)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
assault
Танцуващия с клавиатури

Мнение от assault »

Невероятна Серена Уилямс.6-0, 6-1 във финала срещу Чорапова. :shock: За целия турнир даде 17 гейма, като 9 от тях бяха в първите два кръга, след това срещу 3 момичета, които са били номер 1 в света, и една, която е била номер 2, даде общо 8 гейма. :lol: :lol: Просто уникална.Днес имат полуфинал на двойки със сестра си, където се опитват за трети път да вземат златото.Феноменална.Може би една от най-доминиращите в историята.Ако не бяха тия контузии, можеше още 4-5 титли от Шлема да вземе.
Айде, Фелпс си взе последното злато.Жив и здрав, със 18 златни медала се отказва.Можеше да са 20, ама малшанс. :salute:
А нашите параолимпийци будят жал.Георги Иванов се оправдава, че сутрин му било трудно и постигал по-слаби резултати (мята гюле), Бънова реве колко се лишавала заради атлетиката (а постига 13.33 в тройния скок при национални рекорд 15.20), Антон Ризов в стрелбата с пушка-"един път става, два пъти-не".Направо тия си плачат да отидат в Белене и да не се върнат.На Айдарски с тези бански му било трудно и т.н.Пълна пародия са нашите.Срам ме е, че въобще участват и петнят името на България.
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Go, go, Team GB!
Като нашите не могат да ме зарадват с почти нищо, поне да си повикам за моите хора. Те вече са на трето място в таблицата за медалите! :salute:
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Честит да ни е първият медал. Тервел Пулев отново не остави съмнение, кой е по-добрият. Жалко за ДЕтелин Далаклиев, но неговят мача като цяло си беше равностоен и може би дори англичанинът имаше да беше по-добър в края. Не виждам, какво всички скочиха на съдиите точно сега.

А Болт много голям!
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Значи, ако бразилец го заслужава това злато на халки, аз съм трамвай.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Жоржиньо
В началото бе словото
Специалност: География
Курс: първи

Мнение от Жоржиньо »

Тотален провал в борбата.....само туристи са отишли в Лондон с малки изключения.
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

И аз останах малко разочарован от борбата. В първата схватка нашият направо го отнесе оня, ама нататък...
Жоржиньо
В началото бе словото
Специалност: География
Курс: първи

Мнение от Жоржиньо »

Явно държави като Иран,Русия и Казахстан са много по-добре подготвени,днеска е последния от класиците Елис Гури и след това са свободните,там имаме повече шансове за медал.
assault
Танцуващия с клавиатури

Мнение от assault »

Да се разпиша отново.Браво на Анди Мъри.Не вярвах, че някога ще видим такъв мач от негова страна, но браво.Страхотна победа.
За нашите.Добре, че е Малката Кобра и чат-пат някой друг боксьор/борец.Другите са като туристи.Да се отказват от спорта бих им препоръчал.
Болт спечели най-бързото бягане в историята.Никога с 9.80 не се оставаше без медал.До предната олимпиада това би значел сигурен златен медал. :salute:
GalinaPeneva
В началото бе словото

Мнение от GalinaPeneva »

Жоржиньо написа:...там имаме повече шансове за медал.
Дано, дано, стискам палци за нашите!!!

----------------------------------------
имоти варна, апартаменти варна, апартаменти под наем варна
Последно промяна от GalinaPeneva на 04 Сеп 2012, 16:57, променено общо 2 пъти.
Ondine
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Мнение от Ondine »

Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Жалко за Памперса. Струва ми се, че можеше да отстрани тайландеца.
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

Жалко наистина, само дето аз си мисля, че нямаше как да го отстрани... тайландецът си беше по-добър, за жалост.
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”