Второ и трето класиране

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
svetleto89
Паисий
Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Второ класиране

Мнение от svetleto89 »

SevenDayS написа:Очевидно няма да се учи ВО, а ще остана с Българска филология... Балът за връзките е паднал само с 0.2 и ще цитирам един по-горен пост: "Шок и ужас" .. И такам.. официално приет Българска филология
Добре дошъл в нашата специалност:) Не се тревожи, хубава е, ако имаш интерес към книгите и езиковедските дисциплини, то това е, което търсиш:)
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.

Емили Дикинсън
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Той ако имаше интерес към езиковедските дисциплини, щеше ли да драпа за ВО... Не казвам, че БФ не е хубава специалност, беше ми из желанията, но като си представя да уча морфосинтаксис и нещо си, еволюция на пълния член и прочее работи, ми избива студена пот. Виж, четене, анализ - супер. Ама другото...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Ewgenia
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Ewgenia »

Аз съм приета Биология и География на 1во,Биология на 2ро.
Christinaa
В началото бе словото

Мнение от Christinaa »

Здравейте,от няколко часа се опитвам да се свърша с Софийски,но без резултат. Изчетох тук всичко,но така и не ми стана ясно. Приета съм на първо класиране с 2ро желание ,но си депозирах дипломата за участие в следващото класиране,но тъй като не съм помръднала нагоре след 2ро класиране трябва ли да ходя пак до Софийски,за да депозирам отново или автоматично преминавам на 3то ? Видях линка,който Ondine прати.В него пише,че трябва задължително да депозираме отново диплома,за да продължим на 3то... но пък четох някъде тук(или в друга тема беше,не помня),че щом не си помръднал след 2ро класиране участваш автоматично за 3то.. Моля някой запознат да ме просветли и се извинявам за глупавите въпроси,но съвсем се обърках вече
Ewgenia
В началото бе словото

Мнение от Ewgenia »

Christinaa написа:Здравейте,от няколко часа се опитвам да се свърша с Софийски,но без резултат. Изчетох тук всичко,но така и не ми стана ясно. Приета съм на първо класиране с 2ро желание ,но си депозирах дипломата за участие в следващото класиране,но тъй като не съм помръднала нагоре след 2ро класиране трябва ли да ходя пак до Софийски,за да депозирам отново или автоматично преминавам на 3то ? Видях линка,който Ondine прати.В него пише,че трябва задължително да депозираме отново диплома,за да продължим на 3то... но пък четох някъде тук(или в друга тема беше,не помня),че щом не си помръднал след 2ро класиране участваш автоматично за 3то.. Моля някой запознат да ме просветли и се извинявам за глупавите въпроси,но съвсем се обърках вече

Ако на 2ро класиране не си приета в нито една специалност,автоматично преминаваш на 3то,без да депозираш диплома :)
Аватар
Tunski
В началото бе словото

Мнение от Tunski »

Ползвайте темата и за трето класиране, да не оспамваме с излишни теми. :)
Look at that, Mrs. Hudson. Quiet. Calm. Peaceful. Isn't it hateful?
Christinaa
В началото бе словото

Мнение от Christinaa »

Ewgenia благодаря ти многооо (: Лутах се тук из темите и се чудех :D
Ewgenia
В началото бе словото

Re: Второ и трето класиране

Мнение от Ewgenia »

Няма за какво. Успех на трето класиране !
Аватар
SevenDayS
От дъжд на вятър
Специалност: Българска филология
Курс: първи

Мнение от SevenDayS »

Търговецът на кристал написа:Той ако имаше интерес към езиковедските дисциплини, щеше ли да драпа за ВО... Не казвам, че БФ не е хубава специалност, беше ми из желанията, но като си представя да уча морфосинтаксис и нещо си, еволюция на пълния член и прочее работи, ми избива студена пот. Виж, четене, анализ - супер. Ама другото...
"драпа" бих казал, че е прекалено силен глагол. Исках да уча нещо приятно (не че БФ не е приятна, но педалогичесеските дисциплини не ми се нравят), иначе повечето сфери на специалността ми допадат
"Птица, родена в кафез, си мисли, че летенето е зараза!"
- Алехандро Ходоровски

Българска филология, II курс
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Търговецът на кристал написа:Той ако имаше интерес към езиковедските дисциплини, щеше ли да драпа за ВО... Не казвам, че БФ не е хубава специалност, беше ми из желанията, но като си представя да уча морфосинтаксис и нещо си, еволюция на пълния член и прочее работи, ми избива студена пот. Виж, четене, анализ - супер. Ама другото...
Кака, аз съм същата.Де що имах изпит по граматика, едва съм издрапала, виж на литературите най- много страдах за 5-тицата си по Възрожденска литература.Толкоз.Ама наистина всичко от гамата лексикология, морфология, синтаксис и тн- твърдо не.. едвам докопвам някоя друга свястна 4-ка..Литературите са друга бира.. :mrgreen:
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Ondine
От дъжд на вятър

Мнение от Ondine »

Christinaa написа:Здравейте,от няколко часа се опитвам да се свърша с Софийски,но без резултат. Изчетох тук всичко,но така и не ми стана ясно. Приета съм на първо класиране с 2ро желание ,но си депозирах дипломата за участие в следващото класиране,но тъй като не съм помръднала нагоре след 2ро класиране трябва ли да ходя пак до Софийски,за да депозирам отново или автоматично преминавам на 3то ? Видях линка,който Ondine прати.В него пише,че трябва задължително да депозираме отново диплома,за да продължим на 3то... но пък четох някъде тук(или в друга тема беше,не помня),че щом не си помръднал след 2ро класиране участваш автоматично за 3то.. Моля някой запознат да ме просветли и се извинявам за глупавите въпроси,но съвсем се обърках вече
аз ходих днес от Монтана, жената ми зачерта с червен химикал че участвам в 3-то класиране, а не съм помръднала от специалността, която бях приета на 1-во и 2-ро, така че иди.
Изображение
adinka_bebs
В началото бе словото
Специалност: няма

Мнение от adinka_bebs »

https://www.facebook.com/groups/447382385284641/ Хейй приетите в специалност - Социални дейности ,да заповядат при останалите :P
tralalq
В началото бе словото

Мнение от tralalq »

Срокът за записване след като съм приет включва ли 10ти ? Защото планът ми е да пристигна на 10ти сутринта и да отида да се запиша ?
Ondine
От дъжд на вятър

Мнение от Ondine »

tralalq написа:Срокът за записване след като съм приет включва ли 10ти ? Защото планът ми е да пристигна на 10ти сутринта и да отида да се запиша ?
Записване се извършва от 8 август до 10 август 2012 г включително.
Изображение
Christinaa
В началото бе словото

Мнение от Christinaa »

Ondine написа:
аз ходих днес от Монтана, жената ми зачерта с червен химикал че участвам в 3-то класиране, а не съм помръднала от специалността, която бях приета на 1-во и 2-ро, така че иди.

А сега де :D нали знаете закона на Мърфи,точно когато получих тук отговор,реших за последно да звънна в Софийски и взеха,че вдигнаха :D Една доста любезна жена ми обясни,че не било нужно да ходя до факултета,тъй като на 2ро класиране съм си останала в същата специалност.Нали в нета срещу специалността,в която съм приета пише "потвърдил" и автоматично съм щяла да продължа за 3то класиране... дано да е така,тъй като не съм от София и накрая да не се окаже,че в последния момент трябва да гоня автобуси ,влакове и т.н.
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”