Може да звучи апокалиптично, но аз кандидатствах с няколко сценария за тази кампания, но по една или друга причина ми ги отхвърлиха, БТВ явно не са стигнали моето ниво. Ще ги споделя с вас, за да видя вашите честни оценки (да бе, да) и да споделите, как евентуална реклама, създадена от мен би ви повлияла:
Сценарий 1:
Млад мъж с костюм, вратовръзка и куфарче се прибира от работа. Навсякъде разхвърляно, от спалнята се чува глухо хлопане. Притеснен, мъжът отива да види, какво става - Део оправя жена му. Мъжът не може да каже и думичка, а Део го вижда и подхвърля "Оо кво става, готин, как беше на работа?". И не спира да оножда съпругата на Мъжа. Мъжът все още не знае кво става и гледа изумен. Део се усеща да го въведе в ситуацията: "А не гледай така, тука малко работа имам. Ти снощи как опъна Лора Караджова в оная дискотека, а? Ай, още 2 тека и ти я оставям."
Следва зелен екран и надпис "FAIR PLAY - да бъдем честни, а не баджанаци"
Сценарий 2:
Възрастна двойка пенсионери се прибира надвечер. Отварят вратата и влизат в хола, където - Веско Маринов, седи - сложил си на масата ракийка, салатка и ги чака. Бабата и дядото изумени, но щастливи, че виждат идола си. Но нещата взимат груб обрат. Веско вади от някъде 2 микрофона с поставки и ги слага в центъра на хола. Казвам им "абе Бабо Радке, Дядо Стамат, нали тъй?" - пенсионерите кимат. "А така, снощи разбрах, сте гледали моя концерт в НДК, ама по телевизора, щото се скръндзате за 20лв билети, а?". Бабата и Дядото в недоумение се споглеждат. Веско Маринов става и ги слага до микрофоните. Казва им "А сега днеска съм решил, докато хапвам тука, вий да ми попеете, да сме квит". Пенсионерите не знаят кво става, а Веско им удря по 1 шамар и крещи "Пей бе, старчок, я дай тон за песен!" - бабата се разплаква, а дядото си умира от страх. "Айде бе, докога ще ви чакам, почвайте, 2 часа ще слушам ваши песни, давай веднага!!!". Дядото пребледнява, но с треперещ глас започва "Шумииии Марица.... окървавеееена.... "
След което идва пак зелен екран с надпис "Fairplay - за да шумят пари, а не Марица"
Сценарий 3:
Здравичък младеж се прибира от фитнес. Изморен, изтощен, решава да иде в стаята си, да си полегне. От вътре се чува пъшкане, охкане, викове. Той се сеща, че няма приятелка, жена, живее сам - и се притеснява. Стиска юмрук и бързо влиза вътре, готов за бой - кво да види - Галена полугола, разкрачена и се задоволява с няква свещ. До нея седи албум със снимки на въпросния младеж. Момчето онемява от тази развръзка, шашва се. Галена без да се церемони "Ооо, Монка, кво става бе... " - Монката съответно не знае какво да каже. "Ааа не ме зяпай, не е културно така... нали снощи лъскаше на мои снимки, бе момче? Тебе ти беше хубаво, а аз изобщо не бях доволна. Та реших тука да дойда да лъсна на твои, ух на кака сладичкото момченце."... Монката продължава да не знае на кой свят е... а Галена продължава "Айде затвори вратата и изчакай десетина минутки, няма да се бавя.... А и не яж краставицата дето е на масата в кухнята..."
Следва познания екран, но с надпис "FAIRPLAY - бъди мъж, не краставица"