Добре дошъл в нашата специалност:) Не се тревожи, хубава е, ако имаш интерес към книгите и езиковедските дисциплини, то това е, което търсиш:)SevenDayS написа:Очевидно няма да се учи ВО, а ще остана с Българска филология... Балът за връзките е паднал само с 0.2 и ще цитирам един по-горен пост: "Шок и ужас" .. И такам.. официално приет Българска филология
Второ и трето класиране
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Второ класиране
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Той ако имаше интерес към езиковедските дисциплини, щеше ли да драпа за ВО... Не казвам, че БФ не е хубава специалност, беше ми из желанията, но като си представя да уча морфосинтаксис и нещо си, еволюция на пълния член и прочее работи, ми избива студена пот. Виж, четене, анализ - супер. Ама другото...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Ewgenia
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Аз съм приета Биология и География на 1во,Биология на 2ро.
-
Christinaa
- В началото бе словото
Здравейте,от няколко часа се опитвам да се свърша с Софийски,но без резултат. Изчетох тук всичко,но така и не ми стана ясно. Приета съм на първо класиране с 2ро желание ,но си депозирах дипломата за участие в следващото класиране,но тъй като не съм помръднала нагоре след 2ро класиране трябва ли да ходя пак до Софийски,за да депозирам отново или автоматично преминавам на 3то ? Видях линка,който Ondine прати.В него пише,че трябва задължително да депозираме отново диплома,за да продължим на 3то... но пък четох някъде тук(или в друга тема беше,не помня),че щом не си помръднал след 2ро класиране участваш автоматично за 3то.. Моля някой запознат да ме просветли и се извинявам за глупавите въпроси,но съвсем се обърках вече
-
Ewgenia
- В началото бе словото
Christinaa написа:Здравейте,от няколко часа се опитвам да се свърша с Софийски,но без резултат. Изчетох тук всичко,но така и не ми стана ясно. Приета съм на първо класиране с 2ро желание ,но си депозирах дипломата за участие в следващото класиране,но тъй като не съм помръднала нагоре след 2ро класиране трябва ли да ходя пак до Софийски,за да депозирам отново или автоматично преминавам на 3то ? Видях линка,който Ondine прати.В него пише,че трябва задължително да депозираме отново диплома,за да продължим на 3то... но пък четох някъде тук(или в друга тема беше,не помня),че щом не си помръднал след 2ро класиране участваш автоматично за 3то.. Моля някой запознат да ме просветли и се извинявам за глупавите въпроси,но съвсем се обърках вече
Ако на 2ро класиране не си приета в нито една специалност,автоматично преминаваш на 3то,без да депозираш диплома
- Tunski
- В началото бе словото
Ползвайте темата и за трето класиране, да не оспамваме с излишни теми. 
Look at that, Mrs. Hudson. Quiet. Calm. Peaceful. Isn't it hateful?
-
Christinaa
- В началото бе словото
Ewgenia благодаря ти многооо (: Лутах се тук из темите и се чудех 
-
Ewgenia
- В началото бе словото
Re: Второ и трето класиране
Няма за какво. Успех на трето класиране !
- SevenDayS
- От дъжд на вятър
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
"драпа" бих казал, че е прекалено силен глагол. Исках да уча нещо приятно (не че БФ не е приятна, но педалогичесеските дисциплини не ми се нравят), иначе повечето сфери на специалността ми допадатТърговецът на кристал написа:Той ако имаше интерес към езиковедските дисциплини, щеше ли да драпа за ВО... Не казвам, че БФ не е хубава специалност, беше ми из желанията, но като си представя да уча морфосинтаксис и нещо си, еволюция на пълния член и прочее работи, ми избива студена пот. Виж, четене, анализ - супер. Ама другото...
"Птица, родена в кафез, си мисли, че летенето е зараза!"
- Алехандро Ходоровски
Българска филология, II курс
- Алехандро Ходоровски
Българска филология, II курс
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
Кака, аз съм същата.Де що имах изпит по граматика, едва съм издрапала, виж на литературите най- много страдах за 5-тицата си по Възрожденска литература.Толкоз.Ама наистина всичко от гамата лексикология, морфология, синтаксис и тн- твърдо не.. едвам докопвам някоя друга свястна 4-ка..Литературите са друга бира..Търговецът на кристал написа:Той ако имаше интерес към езиковедските дисциплини, щеше ли да драпа за ВО... Не казвам, че БФ не е хубава специалност, беше ми из желанията, но като си представя да уча морфосинтаксис и нещо си, еволюция на пълния член и прочее работи, ми избива студена пот. Виж, четене, анализ - супер. Ама другото...
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
-
Ondine
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: http://store.picbg.net/pubpic/42/B5/352 ... 4b42b5.jpg
аз ходих днес от Монтана, жената ми зачерта с червен химикал че участвам в 3-то класиране, а не съм помръднала от специалността, която бях приета на 1-во и 2-ро, така че иди.Christinaa написа:Здравейте,от няколко часа се опитвам да се свърша с Софийски,но без резултат. Изчетох тук всичко,но така и не ми стана ясно. Приета съм на първо класиране с 2ро желание ,но си депозирах дипломата за участие в следващото класиране,но тъй като не съм помръднала нагоре след 2ро класиране трябва ли да ходя пак до Софийски,за да депозирам отново или автоматично преминавам на 3то ? Видях линка,който Ondine прати.В него пише,че трябва задължително да депозираме отново диплома,за да продължим на 3то... но пък четох някъде тук(или в друга тема беше,не помня),че щом не си помръднал след 2ро класиране участваш автоматично за 3то.. Моля някой запознат да ме просветли и се извинявам за глупавите въпроси,но съвсем се обърках вече

-
adinka_bebs
- В началото бе словото
- Специалност: няма
- Адрес в галерията на СУ: ааа
https://www.facebook.com/groups/447382385284641/ Хейй приетите в специалност - Социални дейности ,да заповядат при останалите 
Срокът за записване след като съм приет включва ли 10ти ? Защото планът ми е да пристигна на 10ти сутринта и да отида да се запиша ?
-
Ondine
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: http://store.picbg.net/pubpic/42/B5/352 ... 4b42b5.jpg
Записване се извършва от 8 август до 10 август 2012 г включително.tralalq написа:Срокът за записване след като съм приет включва ли 10ти ? Защото планът ми е да пристигна на 10ти сутринта и да отида да се запиша ?

-
Christinaa
- В началото бе словото
Ondine написа:аз ходих днес от Монтана, жената ми зачерта с червен химикал че участвам в 3-то класиране, а не съм помръднала от специалността, която бях приета на 1-во и 2-ро, така че иди.Christinaa написа:Здравейте,от няколко часа се опитвам да се свърша с Софийски,но без резултат. Изчетох тук всичко,но така и не ми стана ясно. Приета съм на първо класиране с 2ро желание ,но си депозирах дипломата за участие в следващото класиране,но тъй като не съм помръднала нагоре след 2ро класиране трябва ли да ходя пак до Софийски,за да депозирам отново или автоматично преминавам на 3то ? Видях линка,който Ondine прати.В него пише,че трябва задължително да депозираме отново диплома,за да продължим на 3то... но пък четох някъде тук(или в друга тема беше,не помня),че щом не си помръднал след 2ро класиране участваш автоматично за 3то.. Моля някой запознат да ме просветли и се извинявам за глупавите въпроси,но съвсем се обърках вече
А сега де