[КСК 2012] Културология

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Ondine
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Re: [ 2012 ] Културология

Мнение от Ondine »

KyaraP написа:Приета съм Културология на първо класиране, не ми достигаха няколко стотни за Психология, но реших да не минавам на второ класиране. Направо ще запиша Културология и не мисля, че ще съжалявам! :)
ти ако минеш на 2ро класиране и изчакаш мястото (ако си си го запазил) не ти се губи при Културологията ..
дали мислите че ще падне до 24.34 момиче съм ..
Изображение
lulubelle
В началото бе словото

Мнение от lulubelle »

Здравейте. Приета съм културология на първо класиране с бал 26.91. Над нея са ми: социология 21.37 (минимално - 24.22) и политология 23.04 (минимално - 25.88), но не мисля, че балът на тези двете би могъл да падне чак с около три единици, така че ще се записвам. Изобщо нямам представа какво ме очаква, но едва ли ще е нещо крайно ужасно. Дори съм доволна, че случих на тази специалност (която писах ей така всъщност, защото вярвах, че няма да ми стигне балът за нея, както и тези над нея), вместо друга, която уж исках повече. Ще се пробвам, пък каквото стане. Винаги мога да опитам с преместване или да кандидатствам отново, ако толкова се запъна, че не съм за тук :]
Аватар
SashkaHr
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от SashkaHr »

http://www.facebook.com/groups/416675301712080/ Присъедитене се във facebook групата,ако желаете :)))
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Judas »

Културология 2016 трябва да ви е групата. Това ви е випускът :)
KyaraP
В началото бе словото
Специалност: Cultural Studies
Курс: първи

Мнение от KyaraP »

Ondine написа:
KyaraP написа:Приета съм Културология на първо класиране, не ми достигаха няколко стотни за Психология, но реших да не минавам на второ класиране. Направо ще запиша Културология и не мисля, че ще съжалявам! :)
ти ако минеш на 2ро класиране и изчакаш мястото (ако си си го запазил) не ти се губи при Културологията ..
Ясно ми е, но ако ме приемат Психология, не мога да се върна към Културология.
Ondine
От дъжд на вятър

Мнение от Ondine »

KyaraP написа:
Ondine написа:
Ясно ми е, но ако ме приемат Психология, не мога да се върна към Културология.
да, не можеш
Изображение
Аватар
yolinaA
Пишете, о, братя
Специалност: Културология
Курс: втори

Re: [КСК 2012] Културология

Мнение от yolinaA »

Шефе, много си активен :salute: Сега остана да си и малко по-позитивен и хората може да се поуспокоят относно избора си :P
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”