Спорт

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Re: Спорт

Мнение от admin.sport »

AuroraMoreux написа:А тези спорт задължителен ли е (влиза ли като дисциплина, по която трябва да сме оценявани) или е като допълнително занимание? Вече се записах, но гледах учебния план на Международни отношения, там спорт е споменат чак в 3ти курс, мисля че беше първия семестър. И къде е по-добре да звънна за повече информация - в ЮФ или във департамента по спорт?
Колега, незная как сте се записали, като записването започва от 15 септември и от тази година е онлайн?
Записването е в определена спортна дисциплина, определен час и ден и понякога и определен преподавател.
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

Мисля, че Aurora е имала предвид, че се е записала в спциалността, в която е приета, не за спорт.
А аз исках да попитам: какво представлява кинезитерапията?
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Аватар
keptan
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от keptan »

Мисля че тази статия ще ти отговори най-добре на въпроса - http://www.bb-team.org/articles/4121_kineziterapiya
Carpe diem
Аватар
vilitsaneva
В началото бе словото

Мнение от vilitsaneva »

а как точно седи въпросът с плуването..в смисъл мнения за базата,дали ние си избираме преподавателите или не,голяма навалица ли е по време на часовете и дали все пак ти обръщат някакво внимание,докато плуваш,защото аз мога само колкото да не удавя :D нищо повече :D и ако все пак ние си избираме преподавателите,ако може някакво мнение за тях :D
This moment, we own it...
Аватар
AuroraMoreux
В началото бе словото
Специалност: Международни отношения

Мнение от AuroraMoreux »

admin.sport написа:
AuroraMoreux написа:А тези спорт задължителен ли е (влиза ли като дисциплина, по която трябва да сме оценявани) или е като допълнително занимание? Вече се записах, но гледах учебния план на Международни отношения, там спорт е споменат чак в 3ти курс, мисля че беше първия семестър. И къде е по-добре да звънна за повече информация - в ЮФ или във департамента по спорт?
Колега, не зная* как сте се записали, като записването започва от 15 септември и от тази година е онлайн?
Записването е в определена спортна дисциплина, определен час и ден и понякога и определен преподавател.
Съжалявам, ако не съм се изразила ясно, имах предвид записване в университета като цяло, т.е. записана съм си в специалността =)
“Mortality is the most romantic story ever told. Just one chance to do everything you should. Then, magically, you move on.”
Аватар
verp
В началото бе словото

Мнение от verp »

vilitsaneva написа:а как точно седи въпросът с плуването..в смисъл мнения за базата,дали ние си избираме преподавателите или не,голяма навалица ли е по време на часовете и дали все пак ти обръщат някакво внимание,докато плуваш,защото аз мога само колкото да не удавя :D нищо повече :D и ако все пак ние си избираме преподавателите,ако може някакво мнение за тях :D
хах аз съм точно като теб значи обаче толкова да ме влече този спорт..<3 от минали теми разбрах, че преподавателите са добри, но ако има някой, който от личен опит знае нека потвърди. Гледах снимки на басейна и пак някой беше споменал, че базата е прилична;) само се надявам да обръщат повече внимание на по-некадърните :lol:
snow_w
В началото бе словото

Мнение от snow_w »

А мажоретките? Води ли се като редовен спорт или не?
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

vilitsaneva написа:а как точно седи въпросът с плуването..в смисъл мнения за базата,дали ние си избираме преподавателите или не,голяма навалица ли е по време на часовете и дали все пак ти обръщат някакво внимание,докато плуваш,защото аз мога само колкото да не удавя :D нищо повече :D и ако все пак ние си избираме преподавателите,ако може някакво мнение за тях :D
verp написа: хах аз съм точно като теб значи обаче толкова да ме влече този спорт..<3 от минали теми разбрах, че преподавателите са добри, но ако има някой, който от личен опит знае нека потвърди. Гледах снимки на басейна и пак някой беше споменал, че базата е прилична;) само се надявам да обръщат повече внимание на по-некадърните :lol:
Басейнът е хубав, не е идеален, но е хубав... има си всичко необходимо за плуване! Вие не си избирате преподавателите, може да си изберете часът, в който ще посещавате басейна и вследствие на това ви се пада или мъжът треньор или жената треньорка, като и двамата са страхотни, така че това не го мислете. И да, обръщат внимание на неможещите да плуват, не ги оставят току-така. Навалица има понякога, понякога пък няма... това е крайно относително, няма някаква ясно изразена зависимост... Един ден в часа ви може да е пълна лудница, а друг път - да има 5-6 човека. С две думи, заслужава си да се запишете. Може и мнението ми да е силно пристрастно, ала все пак от години съм в плувния отбор на СУ и абсолютно нищо лошо не мога да напиша. : )
snow_w написа:А мажоретките? Води ли се като редовен спорт или не?
Да, води се, колкото и странно да е...
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Аватар
gerybeyb
В началото бе словото
Специалност: Славянска филология

Мнение от gerybeyb »

Е, защо пък да е странно :D Аз бих избрала да съм мажоретка или катеренето, в краен случай плуване :D
Някоя мажоретка да даде по-подробна информация ? :Р
С усмивка можеш да стигнеш далеч. Още по - далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет...
MadlenP
В началото бе словото
Специалност: -

Мнение от MadlenP »

Някой да цъкаме волейбол :D Блазни ме плуването, но и футбол няма да откажа
Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш. Любов по-страшна от страха, по-жива от живота. Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела. Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата. Любов, в която аз съм ти.
Аватар
vilitsaneva
В началото бе словото

Мнение от vilitsaneva »

although написа: Басейнът е хубав, не е идеален, но е хубав... има си всичко необходимо за плуване! Вие не си избирате преподавателите, може да си изберете часът, в който ще посещавате басейна и вследствие на това ви се пада или мъжът треньор или жената треньорка, като и двамата са страхотни, така че това не го мислете. И да, обръщат внимание на неможещите да плуват, не ги оставят току-така. Навалица има понякога, понякога пък няма... това е крайно относително, няма някаква ясно изразена зависимост... Един ден в часа ви може да е пълна лудница, а друг път - да има 5-6 човека. С две думи, заслужава си да се запишете. Може и мнението ми да е силно пристрастно, ала все пак от години съм в плувния отбор на СУ и абсолютно нищо лошо не мога да напиша. : )
мерси много ;]] а да питам,съблекалните как са? има ли си топла вода и всичко необходимо,че все пак през зимата нямам намерение да мръзна :D
Аватар
aishiii
От дъжд на вятър
Специалност: Стопанско управление (немски език)

Мнение от aishiii »

Dplayer написа:Да ви попитам, ако се запиша например тенис на корт, мога ли чат-пат да посещавам и фитнеса :D ?
леле и мен ме интересува точно това :) :?:
Ohne Frauen geht es nicht.Das hat sogar Gott einsehen müssen.
Аватар
dentelle
В началото бе словото
Специалност: библиотечно-информационни науки

Мнение от dentelle »

аз много искам аеробика :flower:
за съжаление обаче вероятно ще бъда освободена тази година. :(
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

vilitsaneva написа:
although написа: Басейнът е хубав, не е идеален, но е хубав... има си всичко необходимо за плуване! Вие не си избирате преподавателите, може да си изберете часът, в който ще посещавате басейна и вследствие на това ви се пада или мъжът треньор или жената треньорка, като и двамата са страхотни, така че това не го мислете. И да, обръщат внимание на неможещите да плуват, не ги оставят току-така. Навалица има понякога, понякога пък няма... това е крайно относително, няма някаква ясно изразена зависимост... Един ден в часа ви може да е пълна лудница, а друг път - да има 5-6 човека. С две думи, заслужава си да се запишете. Може и мнението ми да е силно пристрастно, ала все пак от години съм в плувния отбор на СУ и абсолютно нищо лошо не мога да напиша. : )
мерси много ;]] а да питам,съблекалните как са? има ли си топла вода и всичко необходимо,че все пак през зимата нямам намерение да мръзна :D
О, да! Разбира се, че си има топла вода на душовете, няма как да няма. Женската съблекалня нямам идея как е, но предполагам не се различава много-много от мъжката, ето защо мога да ти кажа, че си има шкафчета с ключове, в които шкафчета можеш да си оставиш дрехите, докато си в басейна. Единствено сешоар трябва да си носиш, защото там няма... има само контакти, в които да си го включиш. : )
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
zlia_kufar
В началото бе словото
Специалност: Психология

Мнение от zlia_kufar »

Еееееееее!Аз си мислех че всички ще се къпем заедно ;D
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”