Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
Явно не си знам потребителското име
Това от СУСИ не става.
Ами трябва да се регистрираш с ново. Ще ти пратят и парола. Като натиснеш на регистрация, мисля че трябваше да се въведе фак. номер и май ЕГН. А относно наема, работите при мен се оправиха. Явно е имало някакъв бъг в системата им.
-
ElenaTasheva
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
Добре,записах се днес ("Българска филология").Попълвах нещо хартиено за общежитията,но ми казаха задължително да попълня и в интернет в определените срокове.Имам приятелка,която приеха "Публична администрация",но ще чака 2-ро класиране за "Право".Потвърди си участието днес.Записванията са чак септември,тя вече ще е приета.В цялата дандания забравих да попитам как можем да сме двете в стая.Нито на листа имаше някаква опция,нито в интернет открих.Бихте ли ми изяснили?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Когато попълваш онлайн бланката в сайта ще видиш опцията за избор на съквартирант.
- iolinka
- В началото бе словото
- Специалност: Туризъм
За да попълня тази електронна бланка за общежитие аз ли трябва да се регистрирам някъде, или от СУ ще ми пратят потребителско име е парола?
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
@iolinka - отговорих ти в една друга тема:
.
Аз исках да попитам нещо, което дочух от един приятел - вярно ли е,че тези с по-висок успех имат право да избират дали да са в стая с 2 или 3 легла? Прерових темата и намерих подобни постове, но имаше няколко различни мнения по въпроса и затова питам отновоНякъде след 1 влизаш тук -https://cas.uni-sofia.bg/index.php, пишеш си егн-то и фак.номер(има го на личната карта) и би трябвало да ти се покажат данните за вход в СУСИ![]()
ДС - 
- vladiboy
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
За пореден път този форум ми се явява надежда да получа смислен отговор на въпроса си. Предварително се извинявам, ако съм пропуснал дадено разяснение в стоте страници на темата...
Когато се опитвам да вляза в системата на студентски общежития ми изписва следното: " Потребителят не е разпознат успешно поради дублиране на потребителското име. ". Обяснявам си го с това, че имам два факултетни номера - на двете специалности, в които съм записан (макар и едната да мога да продължа в трети курс). Позвъних на комисията и от там реално не знаеха точно какво представлява това. Казаха ми да опитам пак по време на настанителната кампания (1.09-16.09). Допускам, че е възможно да нямам достъп преди самата кампания, но всички мои колеги, които попитах, имат достъп и могат да разгледат профила си там. Това, което ме притеснява е, че в последния момент ще трябва да звъня на пожар по този проблем, който мисля, че може спокойно да бъде решен и сега. Някой може ли да разясни казуса?
Когато се опитвам да вляза в системата на студентски общежития ми изписва следното: " Потребителят не е разпознат успешно поради дублиране на потребителското име. ". Обяснявам си го с това, че имам два факултетни номера - на двете специалности, в които съм записан (макар и едната да мога да продължа в трети курс). Позвъних на комисията и от там реално не знаеха точно какво представлява това. Казаха ми да опитам пак по време на настанителната кампания (1.09-16.09). Допускам, че е възможно да нямам достъп преди самата кампания, но всички мои колеги, които попитах, имат достъп и могат да разгледат профила си там. Това, което ме притеснява е, че в последния момент ще трябва да звъня на пожар по този проблем, който мисля, че може спокойно да бъде решен и сега. Някой може ли да разясни казуса?
"О, аз ще възкръсна като птица Феникс!"
Попитай админите на СУСИ по факултети, звънни на админа на твоя факултет и кажи за проблема си.
Ето ти линк към телефонните им номера.
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/s ... si_student
Ето ти линк към телефонните им номера.
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/s ... si_student
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Аз и двете ми най-добри приятелки тази година ще сме първокурснички във ФЖМК, ФФ и ЮФ.
Искаме да сме на общежитие заедно, т.е. и трите да сме си съкилийнички
В една стая.
Възможно ли е така да направим врътката: аз пиша като желан съквартирант първата приятелка, първата приятелка пише втората приятелка, а втората приятелка- мен. Какъв е шансът да ни настанят тричките заедно?
Искаме да сме на общежитие заедно, т.е. и трите да сме си съкилийнички
Възможно ли е така да направим врътката: аз пиша като желан съквартирант първата приятелка, първата приятелка пише втората приятелка, а втората приятелка- мен. Какъв е шансът да ни настанят тричките заедно?
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Попринцип може да пишете по две имена(съквартиранти), с които искате да живеете. Така че за по сигурно всяка от вас да пише другите две.Ер Малка написа:Аз и двете ми най-добри приятелки тази година ще сме първокурснички във ФЖМК, ФФ и ЮФ.
Искаме да сме на общежитие заедно, т.е. и трите да сме си съкилийничкиВ една стая.
![]()
Ер Малка написа:Аз и двете ми най-добри приятелки тази година ще сме първокурснички във ФЖМК, ФФ и ЮФ.
Искаме да сме на общежитие заедно, т.е. и трите да сме си съкилийничкиВ една стая.
![]()
А не може ли просто да запишеш приятелка едно и приятелка две, приятелка едно да запише теб и приятелка две и приятелка две да запише теб и приятелка едно?
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Не знах, че има такъв вариант. Много ви благодаря 
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
-
MoNsItKa
- В началото бе словото
- Специалност: Медицинска рехабилитация и ерготерапия
Каква е приблизителната цена на общежитията + консумативите?
-
MatthewScott
- В началото бе словото
- Специалност: Молекулярна биология
http://uni-campus.net/index.php?section ... ages_id=26MoNsItKa написа:Каква е приблизителната цена на общежитията + консумативите?
Точка 3 - Наеми, дано е от полза..
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Около 50 лв., зависи от стаята и от сезона.
Бъди себе си, има достатъчно други хора.