СЛЕД изпитите - всичко за записването

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
elinkabs
В началото бе словото

Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването

Мнение от elinkabs »

Съжалявам,ако някой вече е питал и се повтарям,но някой може ли да ми каже в колко отваря "Паричен салон" ?
Аватар
NiCk
В началото бе словото

Мнение от NiCk »

Фатална грешка ли е ако при подаване на документите съм посочил грешен номер на телефон за връзка?
Благодаря предварително за отговорите!
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Мнение от Bishop »

NiCk написа:Фатална грешка ли е ако при подаване на документите съм посочил грешен номер на телефон за връзка?
Благодаря предварително за отговорите!
Надали някога ще тръгнат да ти звънят, но все пак пишеше, че ако си сменяш телефония номер, трябва да отидеш във факултета си и там да кажеш да ти го сменят, така че го направи. : )
Infosoul
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от Infosoul »

Някой да знае къде мога да намеря резултати на Биологическият факултет за КСК 2011 на 2-ро и 3-то класиране за мъже?
alveola
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от alveola »

Infosoul написа:Някой да знае къде мога да намеря резултати на Биологическият факултет за КСК 2011 на 2-ро и 3-то класиране за мъже?
използвай търсачката в КСК 2011 и се разрови из страниците, които излязат
Аватар
Effie
В началото бе словото

Мнение от Effie »

Трябва ли да се попълни студентската книжка (и личната карта) и да се залепят снимките преди да отида да се запиша или мога да попълня само белия А4 формат лист?
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

Всичко си попълваш и лепиш, плащаш си таксата и отиваш до отдел "Студенти" на факултета, в който ще учиш... там ще ти дадат още няколко нещица за попълване и след това ще се извърши фактическото ти записване. : )
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bishop »

Effie написа:Трябва ли да се попълни студентската книжка (и личната карта) и да се залепят снимките преди да отида да се запиша или мога да попълня само белия А4 формат лист?
Можеш и преди, и след това да ги попълниш. А този именник, който е в комплекта документи, май въобще не ни е нужен. Поне на нас във ФЖМК ни казаха да не го попълваме, че не им трябвал.
trueeee
В началото бе словото

Мнение от trueeee »

Днес се записвах в биологическия факултет и там на единия формуляр имаше празно място за език, но в бързината забравих да напиша, дали ще представлява някакъв проблем?
Аватар
driplio
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Компютърни науки

Мнение от driplio »

То и аз щях да пропусна това с езика, когато се записвах във ФМИ, но още преди да ида на касата, едни какички задължително ни проверяваха документите(отделно при самото записване пак имаше хора, които проверяват дали сме попълнили всичко) и ме помолиха да напиша "Английски език".
За биологическия факултет може би не е задължително и сигурно затова администрацията нищо не ти е казала...но за всеки случай може да звъннеш на отдел студенти и да питаш :roll:
ДС - :pukeright:
Жоржиньо
В началото бе словото
Специалност: География

Мнение от Жоржиньо »

Искам да питам дали ще трябва медицинско за записването,ако може някой да ми отговори бързо ще му бъда мн благодарен :)
paolaa
В началото бе словото

Мнение от paolaa »

Не, медицинско не ти трябва.
Жоржиньо
В началото бе словото
Специалност: География

Мнение от Жоржиньо »

paolaa написа:Не, медицинско не ти трябва.
Благодаря ти много,защото днеска ме шокира един приятел от друг университет,че там търсели и затова помислих че и в Су е така...
MatthewScott
В началото бе словото
Специалност: Молекулярна биология

Мнение от MatthewScott »

trueeee написа:Днес се записвах в биологическия факултет и там на единия формуляр имаше празно място за език, но в бързината забравих да напиша, дали ще представлява някакъв проблем?
Аз също забравих да го попълня това, като се записвах там, когато ми преглеждаха документите нищо не казаха. Доколкото разбрах в началото на годината пак имало възможност и който не е писал ще го питат отново (уж). И да звъннем, в момента не знам до колко биха били отзивчиви за подобни въпроси, едва ли по време на записванията им е до това..

:shock:
paolaa
В началото бе словото

Мнение от paolaa »

MatthewScott написа:
trueeee написа:Днес се записвах в биологическия факултет и там на единия формуляр имаше празно място за език, но в бързината забравих да напиша, дали ще представлява някакъв проблем?
Аз също забравих да го попълня това, като се записвах там, когато ми преглеждаха документите нищо не казаха. Доколкото разбрах в началото на годината пак имало възможност и който не е писал ще го питат отново (уж). И да звъннем, в момента не знам до колко биха били отзивчиви за подобни въпроси, едва ли по време на записванията им е до това..

:shock:
И аз днес се записвах там, и аз забравих да попълня тази графа, не мисля,че ще има някакъв проблем..
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”