vilitsaneva написа:а как точно седи въпросът с плуването..в смисъл мнения за базата,дали ние си избираме преподавателите или не,голяма навалица ли е по време на часовете и дали все пак ти обръщат някакво внимание,докато плуваш,защото аз мога само колкото да не удавя

нищо повече

и ако все пак ние си избираме преподавателите,ако може някакво мнение за тях

verp написа:
хах аз съм точно като теб значи обаче толкова да ме влече този спорт..<3 от минали теми разбрах, че преподавателите са добри, но ако има някой, който от личен опит знае нека потвърди. Гледах снимки на басейна и пак някой беше споменал, че базата е прилична;) само се надявам да обръщат повече внимание на по-некадърните

Басейнът е хубав, не е идеален, но е хубав... има си всичко необходимо за плуване! Вие не си избирате преподавателите, може да си изберете часът, в който ще посещавате басейна и вследствие на това ви се пада или мъжът треньор или жената треньорка, като и двамата са страхотни, така че това не го мислете. И да, обръщат внимание на неможещите да плуват, не ги оставят току-така. Навалица има понякога, понякога пък няма... това е крайно относително, няма някаква ясно изразена зависимост... Един ден в часа ви може да е пълна лудница, а друг път - да има 5-6 човека. С две думи, заслужава си да се запишете. Може и мнението ми да е силно пристрастно, ала все пак от години съм в плувния отбор на СУ и абсолютно нищо лошо не мога да напиша. : )
snow_w написа:А мажоретките? Води ли се като редовен спорт или не?
Да, води се, колкото и странно да е...