СЛЕД изпитите - всичко за записването
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването
Съжалявам,ако някой вече е питал и се повтарям,но някой може ли да ми каже в колко отваря "Паричен салон" ?
Фатална грешка ли е ако при подаване на документите съм посочил грешен номер на телефон за връзка?
Благодаря предварително за отговорите!
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Надали някога ще тръгнат да ти звънят, но все пак пишеше, че ако си сменяш телефония номер, трябва да отидеш във факултета си и там да кажеш да ти го сменят, така че го направи. : )NiCk написа:Фатална грешка ли е ако при подаване на документите съм посочил грешен номер на телефон за връзка?
-
Infosoul
- В началото бе словото
- Курс: друг
Някой да знае къде мога да намеря резултати на Биологическият факултет за КСК 2011 на 2-ро и 3-то класиране за мъже?
използвай търсачката в КСК 2011 и се разрови из страниците, които излязатInfosoul написа:Някой да знае къде мога да намеря резултати на Биологическият факултет за КСК 2011 на 2-ро и 3-то класиране за мъже?
- Effie
- В началото бе словото
Трябва ли да се попълни студентската книжка (и личната карта) и да се залепят снимките преди да отида да се запиша или мога да попълня само белия А4 формат лист?
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Всичко си попълваш и лепиш, плащаш си таксата и отиваш до отдел "Студенти" на факултета, в който ще учиш... там ще ти дадат още няколко нещица за попълване и след това ще се извърши фактическото ти записване. : )
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Можеш и преди, и след това да ги попълниш. А този именник, който е в комплекта документи, май въобще не ни е нужен. Поне на нас във ФЖМК ни казаха да не го попълваме, че не им трябвал.Effie написа:Трябва ли да се попълни студентската книжка (и личната карта) и да се залепят снимките преди да отида да се запиша или мога да попълня само белия А4 формат лист?
Днес се записвах в биологическия факултет и там на единия формуляр имаше празно място за език, но в бързината забравих да напиша, дали ще представлява някакъв проблем?
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
То и аз щях да пропусна това с езика, когато се записвах във ФМИ, но още преди да ида на касата, едни какички задължително ни проверяваха документите(отделно при самото записване пак имаше хора, които проверяват дали сме попълнили всичко) и ме помолиха да напиша "Английски език".
За биологическия факултет може би не е задължително и сигурно затова администрацията нищо не ти е казала...но за всеки случай може да звъннеш на отдел студенти и да питаш
За биологическия факултет може би не е задължително и сигурно затова администрацията нищо не ти е казала...но за всеки случай може да звъннеш на отдел студенти и да питаш
ДС - 
-
Жоржиньо
- В началото бе словото
- Специалност: География
Искам да питам дали ще трябва медицинско за записването,ако може някой да ми отговори бързо ще му бъда мн благодарен 
-
paolaa
- В началото бе словото
Не, медицинско не ти трябва.
-
Жоржиньо
- В началото бе словото
- Специалност: География
Благодаря ти много,защото днеска ме шокира един приятел от друг университет,че там търсели и затова помислих че и в Су е така...paolaa написа:Не, медицинско не ти трябва.
-
MatthewScott
- В началото бе словото
- Специалност: Молекулярна биология
Аз също забравих да го попълня това, като се записвах там, когато ми преглеждаха документите нищо не казаха. Доколкото разбрах в началото на годината пак имало възможност и който не е писал ще го питат отново (уж). И да звъннем, в момента не знам до колко биха били отзивчиви за подобни въпроси, едва ли по време на записванията им е до това..trueeee написа:Днес се записвах в биологическия факултет и там на единия формуляр имаше празно място за език, но в бързината забравих да напиша, дали ще представлява някакъв проблем?
-
paolaa
- В началото бе словото
И аз днес се записвах там, и аз забравих да попълня тази графа, не мисля,че ще има някакъв проблем..MatthewScott написа:Аз също забравих да го попълня това, като се записвах там, когато ми преглеждаха документите нищо не казаха. Доколкото разбрах в началото на годината пак имало възможност и който не е писал ще го питат отново (уж). И да звъннем, в момента не знам до колко биха били отзивчиви за подобни въпроси, едва ли по време на записванията им е до това..trueeee написа:Днес се записвах в биологическия факултет и там на единия формуляр имаше празно място за език, но в бързината забравих да напиша, дали ще представлява някакъв проблем?