Не ви ли дразнят...
Модератор: Плазмодий
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Не ви ли дразнят...
Не ви ли дразнят теми от типа: "Какво мислите в момента", "Какво слушате", "Колко ви е часът"... Онези, дето преливат от мнения и се кичат с пореден номер отзад...
Дайте да пишем нещо по-конструктивно бе, колеги. Искате флуд - хубаво, ама вложете малко творчески елемент.
Като не се сещате какво да пишете - ми дайте си почивка.
Дайте да пишем нещо по-конструктивно бе, колеги. Искате флуд - хубаво, ама вложете малко творчески елемент.
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=3106inaccessibility написа:ако някой даде нова и смислена тема, ще се радвам...
Заповядай!
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
абе айде, какво слушате или какво мислите имат някакъв смисъл, но примерно разни там змии асоциации, и не знам сикакво са чист флуд. Циндиле, ти си по анкетите и си Мод на музиката, пусни анкета обаче и ще видиш че бая народ ще е против да махнеш примерно "какво слушате..", както няма да искат да се махнат и останалите, иначе си прав че трябва по-конструктивно...
Компромисния вариант е да се намалят флудърските теми,но да си останат някои ,хората отмарят явно пишейки в теми като ЧНМ и ЧПМ....а и в тях флуда ако може да е' конструктивен', т.е. поне да е нещо смислено ще е ОК
Компромисния вариант е да се намалят флудърските теми,но да си останат някои ,хората отмарят явно пишейки в теми като ЧНМ и ЧПМ....а и в тях флуда ако може да е' конструктивен', т.е. поне да е нещо смислено ще е ОК
Re: Не ви ли дразнят...
Да,дразнят ме.И както преди съм споменавала,най-много ме дразни темата "Колко ви е часът?".Я сега да се сетя кой ли пишеше най-често в неяЦиндил-Пиндил написа:Не ви ли дразнят теми от типа: "Какво мислите в момента", "Какво слушате", "Колко ви е часът"... Онези, дето преливат от мнения и се кичат с пореден номер отзад...
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Каква била работата. Флудът на Цинди не ме дразни, защото влага творчество. А в онези изброението нищо не влагат тея които постват и затова става тъпоЦиндил-Пиндил написа:Искате флуд - хубаво, ама вложете малко творчески елемент.
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- Morning Star
- От дъжд на вятър
Да, ужасни са. Ако можех щях да ги махна на секундата. Това са абсолютно безсмислени теми, които нито са забавни, нито информативни. На кой по дяволите му пука какво слуша в момента другия или какво мисли??? Ако съм писала някога нещо в тези теми, то значи съм била на ръба на тоталното изтъпяване.Циндил-Пиндил написа:Не ви ли дразнят теми от типа: "Какво мислите в момента", "Какво слушате", "Колко ви е часът"... Онези, дето преливат от мнения и се кичат с пореден номер отзад...
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Да знаеш - прав сиdon_angelitto написа:Аз твърдя, че Циндила изобщо не е флудър![]()
Флудъри са всички, които пишат, без да мислят.
Никога не съм се възприемал като флуудър, дори в самото начало, когато поствах като за световно. Винаги съм целял мненията ми да носят някакъв смисъл, пък дори този смисъл да го намираме един-двама в този форум
Но дори да съм флуудър по общоприетите критерии, струва ми се смешно да ми го натякват хора, които макар и регистрирани тази година, имат със стотина мнения по-малко от мен. За справка - аз съм регистриран март 2005-та.
И вече съм си казал мнението за тези хора в една друга тема, преди два месеца, когато тук се зародиха някои спорове относно т'ва кой бил флуудър и кой не.
Ако още някой от тези хора ме нарече флудър, да знае, че ше му дърпам ушите без предупреждение
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
тогава всеки може да намира смисъл в мненията си и не е вече флудър, апропо смайлитата спам без никакъв коментар например бяха супер смислени, но как да е, като има толкова теми които ви дразнят пишете на съответните модове да се вземат мерки.Циндил-Пиндил написа: Винаги съм целял мненията ми да носят някакъв смисъл, пък дори този смисъл да го намираме един-двама в този форум
Пак същите модове са единствените оторизирани да преценяват кое е флуд и кое не, след като темите са се запазили явно има защо, преди месец стана Ад във форума заради такива спорове, трябва ли да се отварят пак старите рани?
като ви дразнят темите без смисъл не пишете в тях, а и както Найтуиш посочи: Кой отвори темите от типа "колко ви е..", "виси ли ви...", да казваш сега че те също те дразнят е тъпо - защо си ги писал.
И пак - всеки намира смисъл в писанията си, колкото са умни мненията на Циндил, толкова са на илиян и нрг и евридей!
А това кой кога се е регистрирал нищо не значи! ако толкова ви пречи флуда пишете на админите: има начини да се ограничи броя мнения на човек на ден - пишете да сложат да н еможе повече от пет примерно и готово!!!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка: