Второ и трето класиране

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
suzi_q
От дъжд на вятър
Специалност: Неформално образование
Курс: втори

Re: Второ класиране

Мнение от suzi_q »

Trevichko написа:
suzi_q написа:и аз да задам едно въпросче..значи ако си приет в 1-во класиране и отидеш да си депозираш дипломата и продължиш класиранията,при втори етап са те приели в друга по-желана специалност и искаш да се запишеш..та..можеш ли после да си вземеш дипломата,от там където си я депозирал в дадения факултет,за да се запишеш в по-желаната специалност,в която си приет при 2-ро класиране ??Малко нескопосано обяснявам ама..се надявам някой да ме разбере и да отговори !мерси :D
Разбира се ,че можеш,но се отказваш от предишната специалност. :D
Благодаря за бързият отговор :D
denislawaa
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от denislawaa »

хораа, поне и моето да беше с единица и нещо, да не ме е толкова яд.. на мен не ми стигат 0,06 стотни :D
Аватар
annincee
Пишете, о, братя
Курс: втори

Мнение от annincee »

Второ те зове тогава,късмет :flower:
Социални дейности-задочно (и това е нещо)
kittyondrugz
Пишете, о, братя
Специалност: Психология
Курс: първи

Мнение от kittyondrugz »

И аз отивам на второ класиране.Приета съм Логопедия,ще се пробвам за ВО- 43 стотни ми трябват.
Психология,първи курс.
Doh
В началото бе словото
Специалност: Културология

Мнение от Doh »

Приет съм Библиотечно-информационни дейности, което го писах за всеки случай и ето на - озовах се там, а не ми се иска много :D Не ми достигат точно 40 стотни за Културология и ще пробвам ако трябва и до 3то класиране. Мин. год. балът до 3то класиране е паднал с около 50 стотни... дано и сега стане така и има места, че иначе... на кой му е притрябвало това БИД. :cry:

Иначе успех на всички, дано извадим късмет :compress:
It's OK not to be OK!
denislawaa
В началото бе словото

Мнение от denislawaa »

някой, който вече се е записал за второ класиране, ще сподели ли каква точно е процедурата? Отиваш в ректората и като видиш най-дългата опашка почваш да се редиш ?? :D:D
panski
В началото бе словото

Мнение от panski »

Приет съм по второ желание. Не искам да запазвам това място,но искам да участвам във второ класиране по първо желание. Трябва ли да депозирам диплома или може само с декларация за следващо класиране :?
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

denislawaa написа:някой, който вече се е записал за второ класиране, ще сподели ли каква точно е процедурата? Отиваш в ректората и като видиш най-дългата опашка почваш да се редиш ?? :D:D
Днеска така се шегувах пред ЮФ, че си ни е в манталитета щом видим някъде опашка, да се наредим на нея, без дори и да знаем какво се случва на нея! :) Така че, моля те, не го прави това... ще се окажеш там, където ще съм цял ден утре (за втори пореден ден), тъй като това е най-голямата опашка в Ректората и не знам дали ще успея спокойно да приема още един човек, който тотално се е объркал (шегувам се, разбира се, винаги ще ти помогнем... и аз, и колегите ми), понеже днес имаше хора, които бяха приети логопедия, но адски упорито се редяха на опашката за правото! :lol: Самата процедура за участие във второто класиране е следната - отиваш в отдел "Студенти" на факултета, в който си приета и там ще ти дадат една кратка бланка, която трябва да попълниш... влизаш при служителките във въпросния отдел, даваш си там дипломата и останалото ще го извърши административния персонал. Нищо не купуваш и нищо не плащаш. : )
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Аватар
SevenDayS
От дъжд на вятър
Специалност: Българска филология

Мнение от SevenDayS »

Записах се за второ класиране... Започва отново чакане ... 7 дена .. ;(
"Птица, родена в кафез, си мисли, че летенето е зараза!"
- Алехандро Ходоровски

Българска филология, II курс
miravasileva
В началото бе словото
Специалност: медицинска сестра

Мнение от miravasileva »

ще разберем ли колко свободни места за останали за дадена специалност след 1во класиране?
queen.sani
В началото бе словото
Специалност: Право

Мнение от queen.sani »

Приета съм Право задочно,за редовно не ми достигат 0,11 стотни и се чудя дали изобщо има някакъв шанс балът да падне толкова на второ класиране. :D
anesthesia
В началото бе словото

Мнение от anesthesia »

^ И при мен положението е сходно. С тази разлика, че не ми достигат 0,07 стотни. Има известни шансове, но никой не може да ни каже със сигурност. Явно ще трябва да изчакаме още седмица, за да разберем отговора. Ако пък не стане, ще бъдем колежки :)
queen.sani
В началото бе словото

Мнение от queen.sani »

Да,права си.Аз не съм наясно със задочната форма на обучение.Ако искаш кажи как се пишеш във ФБ да се намерим,поне ако сме колежки да обменим информация. :)
Аватар
thebeliever
В началото бе словото

Мнение от thebeliever »

Аз съм приета история на първо класиране, но си подадох документите за второ - искам политология, но не ми достигат 67 стотни, дано да падне бала. :( И един въпрос ако не ме приемат на второ класиране полотология, мога ли да участвам на трето класиране? Защото в сайта нищо не пише, а дочух от някъде, че на трето участват само тези, които не са приети по нито едно желание. :roll:
denislawaa
В началото бе словото

Мнение от denislawaa »

although аз се бъзиках, днеска отидох да се запиша сутринта и бях готова след 15 минути :) btw queen.sani , anesthesia аз по-горе съм написала, че не ми достигат 0.06.. и на мен за право :), пробвайте, според мен има голям шанс да падне :)
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”