Спорт
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Unconscious
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Курс: кандидат-студент
Re: Спорт
И аз мисля тенис да запиша !
Once more I say goodbye, to you
Things happen but we don't really know why
If it's supposed to be like this, why do most of us ignore the chance to miss?
Things happen but we don't really know why
If it's supposed to be like this, why do most of us ignore the chance to miss?
-
kristiyanCHO
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Аз мислех карате да запиша. Някой ако знае как е да сподели.
да, карате/джудо/самоотбрана заслужават ли си?
Аз ще се запиша за мажоретка, хаха. Кога се записва за спорт?
- princetongirl
- В началото бе словото
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/u ... bna_godina
Ето тук е по-подробна информация относно записванията за спорта.Тази година е онлайн и мисля,че е от 15 септември до 5 октомври,но за началната дата не съм сигурна .
Ето тук е по-подробна информация относно записванията за спорта.Тази година е онлайн и мисля,че е от 15 септември до 5 октомври,но за началната дата не съм сигурна .
- verp
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/
а някой, който е тренирал тенис или плуване може ли да каже как им е спортната база, кортовете хубави ли са..басейнът сигурно става, само ме притеснява дълбочината
и дали не е много гъчканица на кортовете, защото си мисля, че масово ще се избира тенис и после може да стане малко пренаселено, мейби 
- princetongirl
- В началото бе словото
Никой не споменава нищо и за аеробиката,каланетика и мажоретния състав ? Някой тренирал ли е нещо от изброените неща..,айде колеги,помагайте 
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Може ли някой да разясни за кинезитерапията и за ските, моля? *гледа мило и мига на парцали*
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
-
Doh
- В началото бе словото
- Специалност: Културология
Да се чуди човек какво да спортува сега
Тези с бойните изкуства изглеждат cool, но някой знае ли какво представлява този туризъм. Бях чул, че включва походи в планината. Ще е яко да ходиш на къмпинг 
It's OK not to be OK!
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Няколко пъти съм се сблъсквал с тях и освен, че са сладки момичета, друго нищо хубаво не мога да кажа за тях. Не знам дали тренират, но определено издишаха като мажоретки... дано следващият път като се засечем, по някое събитие, да ме опровергаят.gerybeyb написа:Ами за мажоретките някой може ли да сподели мнение ?
Тенисът е доста готин, треньорите са много забавни и винаги са склонни да обясняват на новобранците в този спорт. Единственият проблем е, че има адски много записани за него и понякога се случва така, че за целия ти час да удариш топката максимум десет пъти, тъй като се въртите на ротационен принцип.Жоржиньо написа:Аз бих искал да се запиша тенис.Много харесвам тениса,а никога до сега и ракета не съм държал даже
Дълбочината на басейна в единия край е към 1.70, а в другия - 1.50... или поне такова чувство имам, докато съм бил във водата, тъй като никога не съм се интересувал колко точно е дълбок... басейнът не е лош, на мен лично ми допада, но понякога става пренаселено и в него. Колкото до тениса, малко по-горе обясних за гъчканицата там. : )verp написа:а някой, който е тренирал тенис или плуване може ли да каже как им е спортната база, кортовете хубави ли са..басейнът сигурно става, само ме притеснява дълбочината![]()
и дали не е много гъчканица на кортовете, защото си мисля, че масово ще се избира тенис и после може да стане малко пренаселено, мейби
Ски се карат 3-4 пъти годишно, през останалото време се обикаля пеша из Драгалевци и Симеоново. Вече ти си прецени дали имаш толкова свободно време, че да го пропиляваш в такива "разходки". : ) За кинезитерапията нищо кой-знае-колко конкретно не мога да ти кажа, съжалявам.Ер Малка написа:Може ли някой да разясни за кинезитерапията и за ските, моля? *гледа мило и мига на парцали*
Ето един цитат на човек, който ходи на туризъм, дано да ти свърши работа:Doh написа:Да се чуди човек какво да спортува сегаТези с бойните изкуства изглеждат cool, но някой знае ли какво представлява този туризъм. Бях чул, че включва походи в планината. Ще е яко да ходиш на къмпинг
Jack Skull написа:Ръководителите са супер пичове.На мен са ми водили Илчев и Георгиева и двамата са яки...имат леко остро чувство за хумор, което на някой може да им е проблем, но аз лично и двамата много ги харесвам.Относно зимата и тн трябва да се ходи подходящо облечен и няма да имаш проблем с кал и тн. Най големия проблем с туризма е че заниманията са на майната си и до там освен ако не си от близък квартал 1 час път не ти мърда а и трее да следиш разписанието на градските бараки щото е доста неприятно ако ги изпуснеш.+ това аз лично винаги горещо прпоръчвам двата лагера-зимния и летния -особено зимния, защото е адски забавно а и цената е доста изгодна..Туризмът предтсвлява една разходка с умерено темпо в планината.Аз всяка година записвам това и съм останала доста доволна....Но наистина пътя е бая:(:(:(
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
- antoniakochos
- От дъжд на вятър
Някой каза нещо за самоотбраната?Има ли такъв спорт в СУ за жени,защото не видях?Като цяло моля да ми препоръчате някой спорт за жени тип бокс ,тъй като там ме отрязаха,че е само мъжки 
We are all mad here.
https://www.facebook.com/antoniakochos
https://www.facebook.com/antoniakochos
Каратето ама то си е т**** аз минах от карате на бокс(по-точно mma) и съм доволен, обратното си е чист downgrade и няма как да си доволна 
Освен да ходиш отделно. Бях чувал че може да ходиш отделно някъде и от клуба да ти правят заверки че ходиш на тренировки и да ти отпадне това задължение(спорт в унито)... Но сигурно е само мит
Иначе аз ще пиша джудо че ми е най-близко до това с което се занимавах досега, въпреки че няма страйкинг
Освен да ходиш отделно. Бях чувал че може да ходиш отделно някъде и от клуба да ти правят заверки че ходиш на тренировки и да ти отпадне това задължение(спорт в унито)... Но сигурно е само мит
Иначе аз ще пиша джудо че ми е най-близко до това с което се занимавах досега, въпреки че няма страйкинг