Второ и трето класиране

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Tunski
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Второ и трето класиране

Мнение от Tunski »

За да не стане още по-голямо мазало в темата за резултати, предлагам, който не е успял да влезе от първо класиране в желаната специалност, да пише тук, ако ще се явява на второ и каква специалност е бил приет на първо, за да добием горе-долу някаква представа колко позиции биха могли да се освободят и в кои специалности.
Аз лично от първо съм приет Математика и информатика задочно и то с мижавата ми оценка от матурата. Първото ми желание е Биология и английски редовно, но не ми достигат 70 стотни. Сега ще отскоча до ФМИ да подам документи за второ класиране. :)

Едит: Темата се пренасочва към трето класиране. xD
Последно промяна от Tunski на 08 Авг 2012, 13:32, променено общо 1 път.
Look at that, Mrs. Hudson. Quiet. Calm. Peaceful. Isn't it hateful?
firequeen
От дъжд на вятър
Специалност: Английска филология
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Второ класиране

Мнение от firequeen »

а какви документи трябват ако искаш да участваш на 2ро калсиране ?
Аватар
annincee
Пишете, о, братя
Курс: втори

Мнение от annincee »

Нищо,само попълваш декларация,носи си картончето с входящия :D
Социални дейности-задочно (и това е нещо)
firequeen
От дъжд на вятър
Специалност: Английска филология
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от firequeen »

а декларацията откъде я взимам ? пак ли от книжарниците на СУ в документите за записване ? и къде трябва да си я подам в ЦИЕК или в ректората във ФКНФ ?
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право

Мнение от liv »

Като отидеш до отдел Студенти на съответния факултет, ще ти дадат. Не се закупуват.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Аватар
Tunski
В началото бе словото

Мнение от Tunski »

Да, това е всичко. Много бързо ми дойде реда и подаването на молбата отне по-малко от минута. :) Иначе бланката както вече спомена е безплатна и се взима от книжарницата на факултета. Попълва се име, входящ номер и специалността от първо класиране.
LewsTherin
В началото бе словото

Мнение от LewsTherin »

Аз съм приет История и География на 1-во класиране. Това ми е 3-тото желание. Ще депозирам диплома и ще участвам във второ класиране за специалностите Публична Администрация и Психология. За психото едва ли - 98 стотни трябва да паднат за да влезна, но има лъч надежда за ПА - 50 стотни ми трябват! :)
Георги и Радостина ^^
Ondine
От дъжд на вятър

Мнение от Ondine »

на мен ми трябват 1,44 за социални дейности и 1,89 за културология .. ама едва ли
Изображение
Аватар
outlander
В началото бе словото

Мнение от outlander »

Примерно сега съм приет Английска Фиология , ако изчакам следващото класиране да не би случайно да влезна на по-горно място , ще си загубя ли мястото в англиийската фиология ? Бала ми е с единица над минималния , но не разбирам каква е системата :)
Аватар
Tunski
В началото бе словото

Мнение от Tunski »

Ако на второ класиране не си влязъл в друга специалност, мястото от първо класиране ти се пази. Все пак във факултета си оставяш дипломата като един вид "резервация" на мястото.
Trevichko
В началото бе словото

Мнение от Trevichko »

Аз искам да попитам....
За да придобием по-добра представа за баловете,на СТЕНАТА НА ПЛАЧА изкарват ли баловете на всички кандидатствали с определен предмет или само списъците с приетите студенти?
megity
В началото бе словото
Специалност: Журналистика и ВО

Мнение от megity »

мен ме ми е стигнало 1,16 за предучилищна и начална училищна педагогика и 1,80 за логопедия надявам се на второ да ме приемат :)
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право

Мнение от liv »

outlander написа:Примерно сега съм приет Английска Фиология , ако изчакам следващото класиране да не би случайно да влезна на по-горно място , ще си загубя ли мястото в англиийската фиология ? Бала ми е с единица над минималния , но не разбирам каква е системата :)
Защо ти е да ти се пази мястото като си приет по-горно желание? :lol: Записвай се за второ класиране и чакай. В най-лошия случай ще си останеш в АФ.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Аватар
suzi_q
От дъжд на вятър
Специалност: Неформално образование

Мнение от suzi_q »

и аз да задам едно въпросче..значи ако си приет в 1-во класиране и отидеш да си депозираш дипломата и продължиш класиранията,при втори етап са те приели в друга по-желана специалност и искаш да се запишеш..та..можеш ли после да си вземеш дипломата,от там където си я депозирал в дадения факултет,за да се запишеш в по-желаната специалност,в която си приет при 2-ро класиране ??Малко нескопосано обяснявам ама..се надявам някой да ме разбере и да отговори !мерси :D
Trevichko
В началото бе словото

Мнение от Trevichko »

suzi_q написа:и аз да задам едно въпросче..значи ако си приет в 1-во класиране и отидеш да си депозираш дипломата и продължиш класиранията,при втори етап са те приели в друга по-желана специалност и искаш да се запишеш..та..можеш ли после да си вземеш дипломата,от там където си я депозирал в дадения факултет,за да се запишеш в по-желаната специалност,в която си приет при 2-ро класиране ??Малко нескопосано обяснявам ама..се надявам някой да ме разбере и да отговори !мерси :D
Разбира се ,че можеш,но се отказваш от предишната специалност. :D
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”