Иначе литовката успя да удържи напъна на Ребека Сони и си взе златото на 100 бруст. Евалата на Яник Аниел, който победи в страхотния финал на 200 св. стил, а Лохте остана без медалче...
Лондон 2012
Модератори: ники, Methuselah
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Re: Лондон 2012
И Григор Димитров, и Цвети Пиронкова отпаднаха от тенис турнира. 
Иначе литовката успя да удържи напъна на Ребека Сони и си взе златото на 100 бруст. Евалата на Яник Аниел, който победи в страхотния финал на 200 св. стил, а Лохте остана без медалче...
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
- Bagatur
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
А Сун Ян и Парк - равни и с по сребърник за всеки. Жестоки
Обаче не мога да ги гледам и да кибича вкъщи, днес пак отивам на басейна 
Strength and honor.
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Даааааааааа, Фелпс го биха в коронната му дисциплина, даааааааааа!!!
Евалата и на волейболистите ни, които са разбили поляците днес... за мое огромно съжаление не можах да ги гледам, тъй като бях пред ЮФ цял ден, помагайки и инструктирайки новоприетите там. : )
Евалата и на волейболистите ни, които са разбили поляците днес... за мое огромно съжаление не можах да ги гледам, тъй като бях пред ЮФ цял ден, помагайки и инструктирайки новоприетите там. : )
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Ooooo, аз, въпреки че бях на работа гледах мача. Заедно с половината колеги, беше епик 
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- ники
- Легендарен флуудър
Дам, и ние следяхме мача на работа. Верно си беше епик, макар че последният гейм го изтървах почти целия. Жалко за неуспеха в тениса.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да, само дето аз не говорех за мача, а за самото гледане, че беше епик, защото при всяка точка на поляците (а имаше много такива точно-на-линията) шефа псуваше и фучеше и се възмущаваше 
И самият мач беше интересен, да : )
И самият мач беше интересен, да : )
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Еееее, браво, и австралийците бихме, направо разгромихме ^^
Уникален финал (всъщност финали)!!! Фелпс си върна за загубата на 400 съчетано сега си върна на 200 съчетано срещу Лохте.Само на 0.04 от времето си в Пекин, като през цялото време бе близко до световния рекорд.Все пак не е за пропускане, че Лохте плува 20 минути по-рано на 200 метра гръб, изключително изтощаваща дисциплина, като се осра и завърши трети.
Сега е интересно какво ще направи Фелпс на 100 метра бътърфлай.Милорад Чавич ще иска да си върне за Пекин и Рим, но и Фелпс ще е адски нахъсан.Все пак до началото на 2011г. той на бътърфлай почти не губеше.На 200 метра бътърфлай нямаше загуба, но в последните 2 години загуби много пъти, включително онзи ден с последното загребване.
Уникално плуване и на Ребека Сони.Слезе под 2.20 на 200 метра бруст.
2.19.59, което е феноменално постижение.
В тениса пък ни чакат зверски полуфинали-Федерер-Дел Потро и Мъри-Джокович.
При жените Серина Уилямс до момента гази, но играе с Азаренка.В другия полуфинал си мисля, че Шарапова без проблеми ще бие Кириленко.
Сега е интересно какво ще направи Фелпс на 100 метра бътърфлай.Милорад Чавич ще иска да си върне за Пекин и Рим, но и Фелпс ще е адски нахъсан.Все пак до началото на 2011г. той на бътърфлай почти не губеше.На 200 метра бътърфлай нямаше загуба, но в последните 2 години загуби много пъти, включително онзи ден с последното загребване.
Уникално плуване и на Ребека Сони.Слезе под 2.20 на 200 метра бруст.
В тениса пък ни чакат зверски полуфинали-Федерер-Дел Потро и Мъри-Джокович.
При жените Серина Уилямс до момента гази, но играе с Азаренка.В другия полуфинал си мисля, че Шарапова без проблеми ще бие Кириленко.
Тази вечер гледайте Щатите - Нигерия, ще е супер яко въздушно шоу, Леброн и Дейвис ще избухват !
- Ангел
- Летящите Пръсти
5 Things They Don't Want You to Know About the Olympics
5 Insane Real Sports They Need to Add to the Olympics Страшно много искам Sepak Takraw да е олимпийски спорт!
5 Creepy Things London Did to Prepare for the Olympics
5 Insane Real Sports They Need to Add to the Olympics Страшно много искам Sepak Takraw да е олимпийски спорт!
5 Creepy Things London Did to Prepare for the Olympics
Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.„Пий повече!“ „НЕ МИ Е ДОБРЕ.“ „Този ПЕТЪК няма да свърши!“
ФАРА!!!
PRIME_BBCODE_SPOILER_SHOW PRIME_BBCODE_SPOILER: Offspring
Running down a spiral
with the light of better men,
shouting: "PROGRESS IS SURVIVAL!",
take one last look and see me...
with the light of better men,
shouting: "PROGRESS IS SURVIVAL!",
take one last look and see me...
ФАРА!!!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Мачът на Федерер!
...
НИМОА!
Оскубах си косите, изгризах си ноктите, изчистих у дома - и всичко това, като се има предвид, че проспах първия сет. Сега се чудя дали да влизам да се къпя, че то... нерви не ми останаха!
...
НИМОА!
Оскубах си косите, изгризах си ноктите, изчистих у дома - и всичко това, като се има предвид, че проспах първия сет. Сега се чудя дали да влизам да се къпя, че то... нерви не ми останаха!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- ники
- Легендарен флуудър
Ебаааси мача!Търговецът на кристал написа:Мачът на Федерер!
...
НИМОА!
Поклон пред дел Потро! Една година не игра, бе изпаднал от ТОП 150, ако не се лъжа, а сега отново е на почти същите позиции, където беше, преди да получи контузията.
В неделя ни чака голям финал.Само се надявам да е срещу Джокович, а не срещу местния посерко Мъри.
В неделя ни чака голям финал.Само се надявам да е срещу Джокович, а не срещу местния посерко Мъри.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ау, чуек.. отнасяй се с повече уважение. Олимпийци са, по дяволите..