Спорт

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
abbaabgm
В началото бе словото
Специалност: turizam
Курс: кандидат-студент

Спорт

Мнение от abbaabgm »

Интересна е темата, макар и че е рано, но като видях списъка има много интересни спортове.... по-големите колеги какво биха предложили?
Аватар
driplio
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Re: Спорт

Мнение от driplio »

Аз ще запиша катерене, а догодина може и плуване :roll:
ДС - :pukeright:
blablablah
В началото бе словото

Мнение от blablablah »

И аз катерене.
Аватар
Stargazer
В началото бе словото
Специалност: Скандинавистика

Мнение от Stargazer »

Каланетика или зумба.. :) има време за спорта!
Аватар
Yoana.T
От дъжд на вятър

Мнение от Yoana.T »

За катеренето местата свършват много бързо, така че гледайте още първия ден да отидете да се запишете.
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Журналистика
Обратна връзка:

Мнение от Sols »

А кога/как се записваш за тия дивотии..?
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
Аватар
toshle
Драскач
Специалност: КН

Мнение от toshle »

Тая година става онлайн. Иначе какво ще кажете за футбола? Как е положението?
( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͜ʖ ͡°) You came to the wrong neighbourhood, motherfucker.
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от Sols »

А задължителен ли е спортът? Щото аз ровнах ся в сайта да погледна какви са вариантите и от написаното останах с впечатлението,че не е задължително...Аз съм трътлесто такова и хич не съм спортна натура...
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

За ФЖМК беше задължителен първите 2 години. Ама това било отдавна, когато мамутите още бяха живи, та не знам как е сега.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Coco
В началото бе словото

Мнение от Coco »

abbaabgm написа:Интересна е темата, макар и че е рано, но като видях списъка има много интересни спортове.... по-големите колеги какво биха предложили?
Къде го намери този списък? Не съм много наясно с нещата и само знам, че трябва да запиша някакъв спорт :)
ultras_sofia
В началото бе словото
Специалност: право

Мнение от ultras_sofia »

Аз лично ще запиша футбол и плуване, ако има и бокс също, въпреки че отделно си ходя на тренировки..
bojid
В началото бе словото

Мнение от bojid »

При мен ситуацията е малко тегава, защото имах някои проблеми със здравето (и все още имам, слава Богу нищо фатално :D). Дори да приемем, че съм се възстановил до началото на учебната година, силно се съмнявам, че ще мога активно да се занимавам с какъвто и да било спорт, въпреки желанието си.

Интересувам се от Кинезитерапия, Йога и Корекция на фигурата (не мисля, че ще ми е нужна, но все пак). Най-вече от Кинезитерапията.

Ще ми бъдат ли необходими някакви документи от лекари? Ще бъде ли възможно, ако преценя, че съм по-добре от втори семестър да запиша друг спорт?
Също така, има ли други дисциплини, при които преподавателите биха били по-толерантни и не толкова взискателни? :D

И последно, до колкото разбрах за специалност Журналистика спортът е задължителен първите две години, нали?
Благодаря предварително!
suselv
В началото бе словото
Курс: трети

Мнение от suselv »

Оставете това пусто катерене. Явява се по-скоро един вид отбиване на номера. Футболът не беше лош,но като цяло малко сконфузно е да играеш в малка зала, оцветена в зелено и доста разнебитен паркет. ЗА фитнеса на университета да не говорим - в гаража на един приятел е доста по-немиризливо и уредите са по-надеждни. Като цяло лично на мен баскетбола и специално базата- а именно хубава зала + печените преподаватели ми допадат и горещо ги препоръчвам на запалените люде , а и не само - бая позтивни хора се събираме там и доста контакти се създават :)
Аватар
vilitsaneva
В началото бе словото

Мнение от vilitsaneva »

а мнения за плуването и тениса?? :D че се чудя кое от тях да избера
This moment, we own it...
Аватар
verp
В началото бе словото

Мнение от verp »

а вярно ли можем да запишем повече от един спорта и например колко, също така спорта влияе ли на оценката,ако после кандидатстваме за стипендия :scratch:
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”