Резултати
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Re: Резултати
Минималните балове и на мен ми се виждат ниски, но пък при Българска филология минималният е 25.50, което си е изненада ^^
Честито на всички, аз съм си БФ, както си и знаех ^^
Честито на всички, аз съм си БФ, както си и знаех ^^
- "Понякога чувам как костите ми се напрягат
под тежестта на всички животи, които не живея."
Българска филология, ІІ курс
-
Doh
- В началото бе словото
- Специалност: Културология
- Курс: първи
Biondetta написа:Приета си да кажем на 3то желание (примерно). Ако останеш за второ класиране имаш два варианта. Приемат те на 1во или 2ро и се записваш или си оставаш на 3то. Тоест мястото от първото класиране ти се пази, ако не си приета по по-предно желание и така на второ класиране нямаш шанс да паднеш по надолу от това, което вече са те приели. (дано разбра нещо)Ралинка написа:Я,пак?!Biondetta написа:За второ класиране ти се пази мястото от първо, ако не те приемат по някое от по-горните ти желания!Doh написа:Potato написа:Минималните балове само на мен ли ми се виждат доста ниски тази година? О.О Като правя сравнение с тези от третото класиране миналата година за жени. Очаквах да паднат, но чак толкова... нищо, това си е за доброЧестито на печелившите.
/Аз също съм приета, но ще депозирам диплома и ще чакам второ класиране, да се дигна в списъка малко, ако мога.
И аз ще последвам твоя пример, но не знам ако излезе нищо добро, остава ли си специалността, в която си си приет или се губи? Понеже съм приет БИД, а балът ми е близък до минималния на културология например и ми се иска да пробвам натам...![]()
Приеха ме,ама...такова...мога да изчакам второ класиране със специалностите,които съм писала на първо?!![]()
И мястото ми от първото се пази?!
С две думи всеки, който иска да пробва да влезе в по-предните си специалности да стреля и да не се притеснява. Дори да не успее, ще си остане приет в специалността, в която си е бил... Няма какво да се губи. (нали така? Да не взема да излъжа някого, че и себе си?)
It's OK not to be OK!
Право редовно
. Първо желание
.Честито на всички приети 
- Stargazer
- В началото бе словото
- Специалност: Скандинавистика
- Адрес в галерията на СУ: http://i47.tinypic.com/2bnoz8.jpg
Айде вече съм филолог-скандинавист!!!!! Най-щастливата съм просто!

-
kreon
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Приет при
1 етап на класиране Биология редовно с Бал: 21.40
... да се надяваме,че ще стигне и за молекулярна биология на 2ро класиране ...
1 етап на класиране Биология редовно с Бал: 21.40
... да се надяваме,че ще стигне и за молекулярна биология на 2ро класиране ...
- Unconscious
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
Така е, както си е по реда, първо поливането, после останалотоvilitsaneva написа:хахха да ;]] нищо му работаUnconscious написа:Честито ! (: Сега остава да ги избутаме 4 години тия компютри и сме перфектниvilitsaneva написа:юхуууу Софтуерно инженерство![]()
айде колеги![]()
![]()
![]()
![]()
btw и ти ли си СИ
Йъп, възможно е и да сме в една група (:
Once more I say goodbye, to you
Things happen but we don't really know why
If it's supposed to be like this, why do most of us ignore the chance to miss?
-
oto
- В началото бе словото
Първо желание информационни системи --няма само КН и СИ да се разписват тука, я? 
- Biondetta
- От дъжд на вятър
- Специалност: Славянска филология
С две думи всеки, който иска да пробва да влезе в по-предните си специалности да стреля и да не се притеснява. Дори да не успее, ще си остане приет в специалността, в която си е бил... Няма какво да се губи. (нали така? Да не взема да излъжа някого, че и себе си?)
[/quote]
С още две думи - точно така!
До питащата за приети СлФ погледни в темата за специалността, там се обади една мацка!
С още две думи - точно така!
До питащата за приети СлФ погледни в темата за специалността, там се обади една мацка!
"Погиб поэт! - невольник чести -
Пал, оклеветанный молвой,
С свинцом в груди и жаждой мести,
Поникнув гордой головой! ..."
Пал, оклеветанный молвой,
С свинцом в груди и жаждой мести,
Поникнув гордой головой! ..."
- Sols
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:
Тъй като много хора питат за мин балове,аз тъй като бях писала мн специалности за по-сигурно имам на бая...Ето ви едно шотче да гледате за кое колко е мин бал,който се интересува. За жени иде реч.
http://www.prikachi.com/images/311/5075311v.jpg
http://www.prikachi.com/images/311/5075311v.jpg
Последно промяна от Sols на 30 Юли 2012, 15:16, променено общо 1 път.
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
- vilitsaneva
- В началото бе словото
оо,страхотноUnconscious написа:Така е, както си е по реда, първо поливането, после останалотоvilitsaneva написа:хахха да ;]] нищо му работаUnconscious написа:Честито ! (: Сега остава да ги избутаме 4 години тия компютри и сме перфектниvilitsaneva написа:юхуууу Софтуерно инженерство![]()
айде колеги![]()
![]()
![]()
![]()
btw и ти ли си СИ![]()
Йъп, възможно е и да сме в една група (:
а случайно да знаеш колко е таксата,която трябва да се внесе при записването?
This moment, we own it...
-
Desolation
- В началото бе словото
Да, така е, но трябва да подадеш първо някакви документи, за да кажеш, че си запазваш мястото и ще чакаш други класирания.. нещо от сорта.Doh написа:С две думи всеки, който иска да пробва да влезе в по-предните си специалности да стреля и да не се притеснява. Дори да не успее, ще си остане приет в специалността, в която си е бил... Няма какво да се губи. (нали така? Да не взема да излъжа някого, че и себе си?)
2. Да депозират диплома-оригинал за средно образование и да попълнят декларация за участие в следващите етапи на класиране за по-предна желана специалност.
- Unconscious
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
Ами ако не се лъжа е 375 лв за ФМИ / 1вия семестър / . Не съм сигурен, така че ще ти кажа ако разбера, че всъщност е другаvilitsaneva написа:оо,страхотноUnconscious написа:Така е, както си е по реда, първо поливането, после останалотоvilitsaneva написа:хахха да ;]] нищо му работаUnconscious написа:Честито ! (: Сега остава да ги избутаме 4 години тия компютри и сме перфектниvilitsaneva написа:юхуууу Софтуерно инженерство![]()
айде колеги![]()
![]()
![]()
![]()
btw и ти ли си СИ![]()
Йъп, възможно е и да сме в една група (:друго си е да има познат човек там
а случайно да знаеш колко е таксата,която трябва да се внесе при записването?
Once more I say goodbye, to you
-
Doh
- В началото бе словото
Desolation написа:Да, така е, но трябва да подадеш първо някакви документи, за да кажеш, че си запазваш мястото и ще чакаш други класирания.. нещо от сорта.Doh написа:С две думи всеки, който иска да пробва да влезе в по-предните си специалности да стреля и да не се притеснява. Дори да не успее, ще си остане приет в специалността, в която си е бил... Няма какво да се губи. (нали така? Да не взема да излъжа някого, че и себе си?)
2. Да депозират диплома-оригинал за средно образование и да попълнят декларация за участие в следващите етапи на класиране за по-предна желана специалност.
Да, преди малко питах относно това в друга тема, но ще рискувам да питам и тук
Трябва ли да ходя до СУ, понеже сега не съм във София или може и по друг начин.
Ако трябва да се пътува идва бая в множко. Отиване - връщане, и после ако си приет пак, още едно отиване и връщане...
It's OK not to be OK!
-
Desolation
- В началото бе словото
За съжаление няма друг начин - ще се пръскат пари, и аз съм така..
-
Doh
- В началото бе словото
По дяволите!!!Desolation написа:За съжаление няма друг начин - ще се пръскат пари, и аз съм така..
It's OK not to be OK!