[КСК 2012] Международни отношения
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
geri_me
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2012] Международни отношения
Колегиии, къде сте ?? 
ТУКАААА!!!!!! АЙДЕ ПРАВЕТЕ ГРУПА ВЪВ ФЕЙС:)))))
Здравейте и от мееееееееен
))))))))
Супер нисък бал тази година!!! Какво се случва??!!
Супер нисък бал тази година!!! Какво се случва??!!
пробвах да направя група във фейс-а, но първо трябва да сте ми в приятели... супер тъпо.
ако искате ме намерете и ще си заформим групата
http://www.facebook.com/maria.machkova.3
ако искате ме намерете и ще си заформим групата
http://www.facebook.com/maria.machkova.3
- Lidia_
- В началото бе словото
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
И аз съм тук! Честито на всички, които са приети МО особено на тези, на които това им е било първото желание!

"One cries because one is sad. I cry because others are stupid, and that makes me sad." Sheldon, (The Big Bang Theory)
- AuroraMoreux
- В началото бе словото
Опа, браво на мене, че успях да ви намеря половин месец след като се записах
какво да се прави, заплесът не прощава на никого...Та, честито (с малко закъснение) на всички нови колеги! И искам да задам едно мъничко въпросченце - тъй като ми беше писнало от чакане по (грешните) опашки след половин ден в СУ и не слушах много-много какво ми се говори, милите лелки от канцеларията казаха да си вземем студентските книжки след средата на септември, или просто аз съм сънувала нещо и си мисля, че ми е казано септември?
Още веднъж честито, колеги!

Още веднъж честито, колеги!
“Mortality is the most romantic story ever told. Just one chance to do everything you should. Then, magically, you move on.”
- Lidia_
- В началото бе словото
На мен пък ми казаха след 20-ти авуст.. ама не ми се пък ходи пак до СофияAuroraMoreux написа:Опа, браво на мене, че успях да ви намеря половин месец след като се записах![]()
какво да се прави, заплесът не прощава на никого...Та, честито (с малко закъснение) на всички нови колеги! И искам да задам едно мъничко въпросченце - тъй като ми беше писнало от чакане по (грешните) опашки след половин ден в СУ и не слушах много-много какво ми се говори, милите лелки от канцеларията казаха да си вземем студентските книжки след средата на септември, или просто аз съм сънувала нещо и си мисля, че ми е казано септември?
![]()
![]()
Още веднъж честито, колеги!![]()
"One cries because one is sad. I cry because others are stupid, and that makes me sad." Sheldon, (The Big Bang Theory)
- AuroraMoreux
- В началото бе словото
Lidia_ написа:На мен пък ми казаха след 20-ти авуст.. ама не ми се пък ходи пак до СофияAuroraMoreux написа:Опа, браво на мене, че успях да ви намеря половин месец след като се записах![]()
![]()
![]()
Още веднъж честито, колеги!![]()
и си мисля дали няма вариант направо на 1.10 да си я взема
Най-вероятно може, но на мен ми трябва за да си извадя карта за градския транспорт, че ми писна да се ръся за билети - едно излизане ми е минимум 4 билета (4 лв) а студентската карта за всички линии за 1 месец е 21,50, смятай
“Mortality is the most romantic story ever told. Just one chance to do everything you should. Then, magically, you move on.”