[КСК 2012] Международни отношения

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

geri_me
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2012] Международни отношения

Мнение от geri_me »

Колегиии, къде сте ?? :)
sisiboss
В началото бе словото

Мнение от sisiboss »

ТУКАААА!!!!!! АЙДЕ ПРАВЕТЕ ГРУПА ВЪВ ФЕЙС:)))))
Marcheto
В началото бе словото

Мнение от Marcheto »

Здравейте и от мееееееееен :)))))))))
Супер нисък бал тази година!!! Какво се случва??!! :D
Marcheto
В началото бе словото

Мнение от Marcheto »

пробвах да направя група във фейс-а, но първо трябва да сте ми в приятели... супер тъпо.
ако искате ме намерете и ще си заформим групата :D
http://www.facebook.com/maria.machkova.3
geri_me
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от geri_me »

http://www.facebook.com/groups/34229962 ... up_comment
ето я групата, скачайте :)
Аватар
Lidia_
В началото бе словото
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от Lidia_ »

И аз съм тук! Честито на всички, които са приети МО особено на тези, на които това им е било първото желание! :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
"One cries because one is sad. I cry because others are stupid, and that makes me sad." Sheldon, (The Big Bang Theory)
Аватар
AuroraMoreux
В началото бе словото

Мнение от AuroraMoreux »

Опа, браво на мене, че успях да ви намеря половин месец след като се записах :lol: :lol: какво да се прави, заплесът не прощава на никого...Та, честито (с малко закъснение) на всички нови колеги! И искам да задам едно мъничко въпросченце - тъй като ми беше писнало от чакане по (грешните) опашки след половин ден в СУ и не слушах много-много какво ми се говори, милите лелки от канцеларията казаха да си вземем студентските книжки след средата на септември, или просто аз съм сънувала нещо и си мисля, че ми е казано септември? :scratch: :scratch:

Още веднъж честито, колеги! :cheers: :colors:
“Mortality is the most romantic story ever told. Just one chance to do everything you should. Then, magically, you move on.”
Аватар
Lidia_
В началото бе словото

Мнение от Lidia_ »

AuroraMoreux написа:Опа, браво на мене, че успях да ви намеря половин месец след като се записах :lol: :lol: какво да се прави, заплесът не прощава на никого...Та, честито (с малко закъснение) на всички нови колеги! И искам да задам едно мъничко въпросченце - тъй като ми беше писнало от чакане по (грешните) опашки след половин ден в СУ и не слушах много-много какво ми се говори, милите лелки от канцеларията казаха да си вземем студентските книжки след средата на септември, или просто аз съм сънувала нещо и си мисля, че ми е казано септември? :scratch: :scratch:

На мен пък ми казаха след 20-ти авуст.. ама не ми се пък ходи пак до София :( и си мисля дали няма вариант направо на 1.10 да си я взема :)
"One cries because one is sad. I cry because others are stupid, and that makes me sad." Sheldon, (The Big Bang Theory)
Аватар
AuroraMoreux
В началото бе словото

Мнение от AuroraMoreux »

Lidia_ написа:
AuroraMoreux написа:Опа, браво на мене, че успях да ви намеря половин месец след като се записах :lol: :lol: какво да се прави, заплесът не прощава на никого...Та, честито (с малко закъснение) на всички нови колеги! И искам да задам едно мъничко въпросченце - тъй като ми беше писнало от чакане по (грешните) опашки след половин ден в СУ и не слушах много-много какво ми се говори, милите лелки от канцеларията казаха да си вземем студентските книжки след средата на септември, или просто аз съм сънувала нещо и си мисля, че ми е казано септември? :scratch: :scratch:

На мен пък ми казаха след 20-ти авуст.. ама не ми се пък ходи пак до София :( и си мисля дали няма вариант направо на 1.10 да си я взема :)

Най-вероятно може, но на мен ми трябва за да си извадя карта за градския транспорт, че ми писна да се ръся за билети - едно излизане ми е минимум 4 билета (4 лв) а студентската карта за всички линии за 1 месец е 21,50, смятай :lol: А и каквато съм завеяна, колкото по-рано я прибера, толкова по-добре - има доста голям шанс утре като се събудя изобщо да не помня, че имам да си взимам книжката от университета :mrgreen:
“Mortality is the most romantic story ever told. Just one chance to do everything you should. Then, magically, you move on.”
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”