Всъщност аз лично мисля, че грешиш, защото си глупав. Не защото си ти.
Така. Тия проценти са много хубави, но за милионен път -
"According to the world's largest radio ratings service, Arbitron:
"No. 1 Across The Board Country was “America’s music format,”
ranking No. 1 both in terms of number of stations (1,683) and in popularity,
registering a 12.7% share of listening overall in Spring 2007. That marked
three straight years of increases, and was slightly above Country’s 12.6%
mark of Spring 2006. Classic Country and New Country stations contributed
299 and 102 stations, respectively, for a total of 2,084 outlets.
Country was the No. 1 format among adults 18-24, 25-34, 35-44 and 45-54
years old. It ranked No. 2 among Adults 55-65 and 65+.
Country radio’s focus on younger artists was reflected in growth
of its 12- to 34-year-old listener composition, which gained from 28%
to 31% between Spring 2002-2007. Though Country stations were thought
to be chiefly focused on Women, the gender balance has shifted to Women
only 1.3% between 2002-2007."
Кънтрито Е най-слушаната музика. Което е и същността на спора. Не най-продаваната.
Няколко страници по-рано точно това имаше предвид Дичо, като казва, че "традиционната музика и нейните преработки цепят по слушаемост останалата музика (дори в САЩ кънтрито смазва всичко друго)".
Човекът ти говори за слушаемост. Аз ти говоря за слушаемост. Процентите, дето си ги копирал от някакъв форум, отразяват купени дискове, НЕ слушаемост. Дори да приемем, че окей, рокът е на първо място - ми той, както казахме, произлиза от кънтрито. Тоест е производно на националната музика - или по думите на Дичо - "преработка". Макар че прдвид огромното европейско влияние малко е остнало от соул/кънтри корените. И все пак все още е нещо като характерна за САЩ музика.
Така че, мамин, пак се осра.
Чалга фешън - за хората, чието мислене е чалга
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Чалга фешън - за хората, чието мислене е чалга
E ти сляп ли си или кво? Точно Дичо пусна линк с най-продаваните албуми в сащ, ти казваш 77млн слушания на кънтрито в последните години.
Аз ви оборих и двамата с - най-продаваните стилове, и факта, че само Еминем е слушан 90млн пъти за 2010. Кво повече искаш? Приеми, че спориш, щото ти е тъпо, че сгреши.
Извадката ми от по-горе е единственото точно доказателство за най-доминиращия стил в САЩ - рок музиката.
It has its roots in 1940s and 1950s rock and roll, rhythm and blues, country music and also drew on folk music, jazz and classical music.
Тя произлиза от the foundations of rock music are in rock and roll, which originated in the United States during the late 1940s and early 1950s, and quickly spread to much of the rest of the world. Its immediate origins lay in a mixing together of various black musical genres of the time, including rhythm and blues and gospel music; in addition to country and western - що не я броим за негърски стил, а за кънтри? И после сметни рок+рап+рнб+джаз, дали не е най-популярни стил в сащ?
Рокът и кънтрито са различни стилове, не ги смесвайте, за да доказвате глупости. Рок-музиката е най-слушаната в Сащ, най-продаваната в Сащ. Не е форма на кънтри-музика, най-простия пример е че дори Елвис, започнал като кънтри-певец, променя стила си и става "кралят на рока". Не на кънтрито. Кво повече от тва?
Аз ви оборих и двамата с - най-продаваните стилове, и факта, че само Еминем е слушан 90млн пъти за 2010. Кво повече искаш? Приеми, че спориш, щото ти е тъпо, че сгреши.
Извадката ми от по-горе е единственото точно доказателство за най-доминиращия стил в САЩ - рок музиката.
It has its roots in 1940s and 1950s rock and roll, rhythm and blues, country music and also drew on folk music, jazz and classical music.
Тя произлиза от the foundations of rock music are in rock and roll, which originated in the United States during the late 1940s and early 1950s, and quickly spread to much of the rest of the world. Its immediate origins lay in a mixing together of various black musical genres of the time, including rhythm and blues and gospel music; in addition to country and western - що не я броим за негърски стил, а за кънтри? И после сметни рок+рап+рнб+джаз, дали не е най-популярни стил в сащ?
Рокът и кънтрито са различни стилове, не ги смесвайте, за да доказвате глупости. Рок-музиката е най-слушаната в Сащ, най-продаваната в Сащ. Не е форма на кънтри-музика, най-простия пример е че дори Елвис, започнал като кънтри-певец, променя стила си и става "кралят на рока". Не на кънтрито. Кво повече от тва?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Не споря, бе, контрацептив скъсан! Мъча се да проумея как е възможно подобни нахални имбецили да съществуват.
И не мога да си отговоря.
Това за "единственото точно доказателство" ме зарадва обаче. Викаш аз и Дичо сме си изсмукали постовете от пръстите, докато само ти имаш достъп до единствено точните данни за всичко.
ranking No. 1 both in terms of number of stations (1,683) and in popularity.."
Ти си сляп, не аз.
И самият Дичо ти казва - в топ-продаваните 10 албума - 3-4 кънтри. А това колко народ е цъкал по Еминем в Утуб - сеш' се къде можеш да си ги завреш тия "стрийм" данни. По твойта логика Джъстин Бийбър значи ще бие и Елвис, и Битълс, и Ролинг Стоунс, и Тони Стораро заедно - по брой на цъкания в Утуб.
Освен това - твойто "единствено точно" доказателство се крепи на проверки, базирани на последните двайсетина години - от 1989. Много силно се съмнявам, че е достоверно в исторически мащаб. Кънтрито е в пика си горе-долу заедно с рокендрола - 1960-1970. От 89 насам безсъмнено продажбите на рок/поп/рап са скочили неимоверно, което обаче не е повредило популярността на кънтрито - просто е направило палитрата по-разнообразна.
Ма какво ли си губя времето да се разправям с тебе - ти надали изобщо четеш постовете на другите - от творене на идиотизми време не ти остава. Па и норматив гониш - 50 поста на ден, нали така? Айде давай, малко остана!
И не мога да си отговоря.
Това за "единственото точно доказателство" ме зарадва обаче. Викаш аз и Дичо сме си изсмукали постовете от пръстите, докато само ти имаш достъп до единствено точните данни за всичко.
ranking No. 1 both in terms of number of stations (1,683) and in popularity.."
Ти си сляп, не аз.
И самият Дичо ти казва - в топ-продаваните 10 албума - 3-4 кънтри. А това колко народ е цъкал по Еминем в Утуб - сеш' се къде можеш да си ги завреш тия "стрийм" данни. По твойта логика Джъстин Бийбър значи ще бие и Елвис, и Битълс, и Ролинг Стоунс, и Тони Стораро заедно - по брой на цъкания в Утуб.
Освен това - твойто "единствено точно" доказателство се крепи на проверки, базирани на последните двайсетина години - от 1989. Много силно се съмнявам, че е достоверно в исторически мащаб. Кънтрито е в пика си горе-долу заедно с рокендрола - 1960-1970. От 89 насам безсъмнено продажбите на рок/поп/рап са скочили неимоверно, което обаче не е повредило популярността на кънтрито - просто е направило палитрата по-разнообразна.
Ма какво ли си губя времето да се разправям с тебе - ти надали изобщо четеш постовете на другите - от творене на идиотизми време не ти остава. Па и норматив гониш - 50 поста на ден, нали така? Айде давай, малко остана!

А, присетих се нещо. Става двоен пост, ама нейсе, и без това не пиша активно, простено ми е.
Ако по случайност някой се почувства обиден от определени квалификации, използвани от мене, нека приеме
извиненията ми.
Все пак - всички квалификации са плод на личното ми, оформяно дълго време мнение, и са напълно заслужени.
Заради който факт споменатите мои извинения ще са очевидно неискрени до смехотворност, но пък биха били предложени с учтиво лицемерие - тоест напълно валидни.
И така, обратно към безумната дискусия...
Ако по случайност някой се почувства обиден от определени квалификации, използвани от мене, нека приеме
извиненията ми.
Все пак - всички квалификации са плод на личното ми, оформяно дълго време мнение, и са напълно заслужени.
Заради който факт споменатите мои извинения ще са очевидно неискрени до смехотворност, но пък биха били предложени с учтиво лицемерие - тоест напълно валидни.
И така, обратно към безумната дискусия...

- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
темата е за чалга.
и понеже е за чалга, въобще няма да говоря за кънтри, а достойно ще добавя "денс курви, баща ви пак е пиян."
след това ще се log out-на и ще си тръгна.
(Нещо като "Прощалното" на Вапцаров, само че малко по- осъвременен вариант и в електронна форма)
: p
и понеже е за чалга, въобще няма да говоря за кънтри, а достойно ще добавя "денс курви, баща ви пак е пиян."
след това ще се log out-на и ще си тръгна.
(Нещо като "Прощалното" на Вапцаров, само че малко по- осъвременен вариант и в електронна форма)
: p
- Bagatur
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Ухаа
nazi themed чалгичка
0:05
nazi themed чалгичка
Strength and honor.
- Бавария