[КСК 2012] Математика

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
kristiyanCHO
В началото бе словото
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Re: [КСК 2012] Математика

Мнение от kristiyanCHO »

Той намеква, че има максимален бал и е приет във ФМИ!!!
vaskooo
От дъжд на вятър

Мнение от vaskooo »

Аз щях КСТ да пиша ама писах Телекомуникации в ТУ, но не съм се записвал. Намеквам че съм с 24 бал и влизам 100% в СУ :cheers:
За малко щях да отида да се запишя, защото едни приятели отидоха и ме поканиха да ходя с тях... Забравиха да ми кажат че резултатите за СУ са излезли после разбрах и се отказах :D
stillgar
В началото бе словото
Специалност: математика
Курс: кандидат-студент

Мнение от stillgar »

Още веднъж честито! А относно записването, не е лошо човек да се подсигури. Като му дойде времето, няма никакъв проблем да се отпишеш от едното място и да се запишеш на другото.
Иван Сл.
В началото бе словото
Специалност: КН

Мнение от Иван Сл. »

Няма проблем, ама някои университети не ти връщат семестриалната такса, като си изтеглиш документите. :lol:
Аватар
marteen
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от marteen »

Да , аз например съм приет в ТУ и ще се запиша , ама таксата при отписване ще ми я върнат само до 8ми Август ... т.е. ако остана да чакам за 3то класиране в СУ губя 325 лева ... ама и в ТУ ще ми е малко трудно записването защото точно преди няколко дни си загубих личната карта и сега са много проблеми с ваденето на нова ... дано успея да се запиша , пък по-нататък ще му мисля :D
Chessman
В началото бе словото

Мнение от Chessman »

marteen написа:Да , аз например съм приет в ТУ и ще се запиша , ама таксата при отписване ще ми я върнат само до 8ми Август ... т.е. ако остана да чакам за 3то класиране в СУ губя 325 лева ... ама и в ТУ ще ми е малко трудно записването защото точно преди няколко дни си загубих личната карта и сега са много проблеми с ваденето на нова ... дано успея да се запиша , пък по-нататък ще му мисля :D
Той срока мина ....
Аватар
marteen
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от marteen »

Chessman написа:
marteen написа:Да , аз например съм приет в ТУ и ще се запиша , ама таксата при отписване ще ми я върнат само до 8ми Август ... т.е. ако остана да чакам за 3то класиране в СУ губя 325 лева ... ама и в ТУ ще ми е малко трудно записването защото точно преди няколко дни си загубих личната карта и сега са много проблеми с ваденето на нова ... дано успея да се запиша , пък по-нататък ще му мисля :D
Той срока мина ....

Е не съм чак толкова тъп ... аз участвах на второ класиране ... и сега срока ми е до 28ми :P
Аватар
EHChris
В началото бе словото

Мнение от EHChris »

Шоф1орска книжка нямаш ли?
Chessman
В началото бе словото

Мнение от Chessman »

marteen написа:
Chessman написа:
Той срока мина ....

Е не съм чак толкова тъп ... аз участвах на второ класиране ... и сега срока ми е до 28ми :P
Извинявай, ако съм те засегнал. Успех, брато.
Аватар
marteen
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от marteen »

Глупости , как ще си ме засегнал :D

Ами всъщност си изгубих портфейла , в който ми бяха абсолютно всички документи ... и сега нямам нищо с което да докажа самоличността си ... много кофти :?
Иван Сл.
В началото бе словото

Мнение от Иван Сл. »

Отиваш в районното МВР да ти дадат временен документ за самоличност.
Аватар
marteen
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от marteen »

Оххх , де да беше толкова лесно , ама май няма такъв филм . Попринцип мислех , че се дава уверение след като подадеш за нов документ , което можеш да ползваш като лична карта ... ама за изгубени не се давало и след много разкарване и уговорки , би трябвало да мога Петък да си получа новата :cheers:
Аватар
Radeon
В началото бе словото

Мнение от Radeon »

dewdrop написа:(wave) Тази сутрин звънях в СУ-учебен отдел и казаха ,че няма шанс да излязат по-рано резултати от класирането от 30-ти,ще почакаме :D
ще кажеш ли номера да го знам ако нещо се наложи
че преди като ги търсих за нещо звънях на сумати телефони и все не дигаха
MartoB
В началото бе словото
Специалност: ne znam

Мнение от MartoB »

Е моя бал не е 24, ама чудно и аз не се притеснявам :)
Аватар
dewdrop
В началото бе словото
Специалност: Компютърни науки

Мнение от dewdrop »

Radeon написа:
dewdrop написа:(wave) Тази сутрин звънях в СУ-учебен отдел и казаха ,че няма шанс да излязат по-рано резултати от класирането от 30-ти,ще почакаме :D
ще кажеш ли номера да го знам ако нещо се наложи
че преди като ги търсих за нещо звънях на сумати телефони и все не дигаха

:wink: ето номера на учебния отдел 02/9308 434,там може да получиш адекватна информация относно кск тази година
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”