пс - сега съм 1 курс ако има значение
псс - сори за пунктуацията ама ме мързи да ги слагам всичките знаци
Модератори: ники, Methuselah
И аз това исках да разбера...quanchi написа:Втория семестър нямам спорт като задължителен предмет, но все пак ще го пиша волейбола като избираем. Та кога е срокът за записване наново, има ли такъв въобще
И този път да не ни се разминат пак групитеgerivas написа:И аз това исках да разбера...
Ами ще се разберем предварително кога да смеquanchi написа:И този път да не ни се разминат пак групитеgerivas написа:И аз това исках да разбера...![]()
Йеп,прав е!а и не искам да те отчайвам или да казвам нещо за това че си бил четири години в отбора на даскалото,защото и аз бях в този отбор,но тъй като мъжете ни са супер добри ти също трябва да си доста добър и не е достатъчен факта-отбора в даскалоBooo написа:в отбора те взимат, не се записваш сам
Има баскетболни отбори -мъже и жени.EHChris написа:Аз ще съм първи курс и ме интересува дали СУ все още има баскетболен отбор, ако някой знае да ми пише. Тенк ю
Не е много коректно!karamelitka_banditka написа:ако толкова изгаряш от желание да си в мъжкия отбор на СУ по волей намери Пепи Колев(той е наш треньор) и питай дали може да се появиш поне на една пробна тренка с мъжетеBooo написа:в отбора те взимат, не се записваш сам