[КСК 2012] Математика
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- losholosho
- В началото бе словото
- Специалност: nqmam
- Адрес в галерията на СУ: nqmam
Re: [КСК 2012] Математика
Може и да се качи вярно по-малко сме ,но това не е отзначение .. миналта година са кандидаствали 1200 а сега 1000 ,но миналта година тия 200 са имали слаби оценки така или иначе... + това в ФМИ приемат 180 момичета и 300 момчета има ли значение дали кандидастват 1000 или 1200 ... тази година има по-добри оценки от миналата ! А тези 200 души разлика не играе никва роля щото те така или иначе са с 2ки да кажем или 2.5
- marteen
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Ама пък някъде другаде беше казано , че миналата година на редовен са се явили над 1200 човека , а тази са само 890 ...
-
launcher
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Да де ма хората се опитват да обяснят че е от значение броя на тези които са искарали високи оценки, а не броя на общо кандидатствалите.
- marteen
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Не че нещо , ама ако броя на кандидатите не е фактор за минималните балове ... не знам кое е ....launcher написа:Да де ма хората се опитват да обяснят че е от значение броя на тези които са искарали високи оценки, а не броя на общо кандидатствалите.
-
launcher
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ми ако се доверим на статистиката на vaskooo:
миналата година 80 с над 4,70 тази 120 с 5.00 и нагоре. Определено броя на кандидатстващите като цяло, отпада.
миналата година 80 с над 4,70 тази 120 с 5.00 и нагоре. Определено броя на кандидатстващите като цяло, отпада.
- losholosho
- В началото бе словото
- Специалност: nqmam
- Адрес в галерията на СУ: nqmam
^ правилно ! Ако ще и 10 000 да са с 4ки колко ще е бала ? И ако има 900 с 5 тици и нагоре колко ще е бала ?
-
Иван Сл.
- В началото бе словото
- Специалност: КН
- Курс: първи
Айде и аз да се включа към дискусията с баловете. Четох темата КСК Математика от 2011 година. Оказва се, че оценките от изпитите тогава са били по-ниски от тазгодишните(горните мнения го потвърждават, все пак и изпитите тази година бяха по-лесни, факт). И тъй като в момента има повече хора с добри оценки, според мен балът за ФМИ специалностите ще скочи, но не чак толкова драстично(с 2-3 единици), както бе упоменато в предишните 2-3 страници. За КН и СИ предполагам, че ще се върти около 19 на първо класиране и около 18,40-18,90 - на второ. Но нищо не се знае, това са лично мои предположения.
Няма смисъл да се тормозим и всеки да пита ще го приемат ли, няма ли да го приемат. Факторите, влияещи на приема, са много. Вече знам за трима човека(познати), отказали се от СУ и записали се в ТУ с оценки над 4,50 на изпитите. Други заминават за чужбина, трети пък кандидатстват в другите факултети, така че нищо не можем да кажем със сигурност. Чакаме и това е, мъчително е и всеки иска някаква утеха, вярно, но разберете, че всичко е относително.
Няма смисъл да се тормозим и всеки да пита ще го приемат ли, няма ли да го приемат. Факторите, влияещи на приема, са много. Вече знам за трима човека(познати), отказали се от СУ и записали се в ТУ с оценки над 4,50 на изпитите. Други заминават за чужбина, трети пък кандидатстват в другите факултети, така че нищо не можем да кажем със сигурност. Чакаме и това е, мъчително е и всеки иска някаква утеха, вярно, но разберете, че всичко е относително.
Защо да не се вдигне балът с единица и нагоре, според мен мин ще е 19.5-6, все пак има доста 6-ци и от двата изпита.
-
Иван Сл.
- В началото бе словото
- Специалност: КН
Точно това имах предвид с "около 19" - 19 и нещо на първо класиране.
Има ли някой, на когото не му се отваря страницата за проверка на класирането, вчера ми се отваряше, а днес ми показа "некоректно въведени данни"?
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
При мен всичко е наред, т.е няма промяна
п.п. нали от тук - http://ksk.uni-sofia.bg/klasirane/ проверяваш?
п.п. нали от тук - http://ksk.uni-sofia.bg/klasirane/ проверяваш?
ДС - 
А какви документи точно трябва да си носим за записване?
- marteen
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Чл. 40. При записването си новоприетите студенти представят:
1. Диплома за завършено средно образование, която се съхранява в отдел “Студенти” на съответния факултет до края на следването;
2. Лична карта;
3. Три снимки с формат 4/6 сантиметра.
4. Комплект документи за новоприети студенти (по образец);
5. Квитанция за платена такса за обучение. Таксата се утвърждава ежегодно с постановление на Министерския съвет;
1. Диплома за завършено средно образование, която се съхранява в отдел “Студенти” на съответния факултет до края на следването;
2. Лична карта;
3. Три снимки с формат 4/6 сантиметра.
4. Комплект документи за новоприети студенти (по образец);
5. Квитанция за платена такса за обучение. Таксата се утвърждава ежегодно с постановление на Министерския съвет;
Някое момче с оценка 3,5 на математика2,може ли да ме каже,колко кандидата има над него?