[КСК 2012] Математика

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Glow
В началото бе словото
Специалност: Информационни системи
Курс: първи

Re: [КСК 2012] Математика

Мнение от Glow »

losholosho написа:чакай малко там пише Брой мъже получили
по-висока
оценка на едното ми пише 150

а на другото 140 никаде не пише колко хора са подали за класиранията ! Това е специално за изпита, колко души са ходили да го държат на 1то пише 150 на другото 140 .. това ме плаши :D защо има разлика 10 души като би трябвало да е еднакво сега се чудя на кое да вярвам :Д Иска ми се да е на 2рото ..
Ми не няма такова нещо.Един приятел примерно ще ходи извън БГ и се яви само на първия.Друг изкара над 5 и 50 и не се яви на 2ри изпит.Не е нужно да са едни и същи хора и на двата изпита.
А колко имаш между другото на изпита 150 да са над теб.
Аватар
ivchetoxx
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство

Мнение от ivchetoxx »

Ами на първия изпит е имало 150 човека повече от теб.. Ако да речем 10 от тях са изкарали толкова висока оценка, че да няма смисъл да се явят на втория, то те ще си участват с първата оценка - демек те ще си се класират, но това не значи, че са във тая бройка от втория - 140 :D нз дали се изказах като хората, дано ме разбра :D
Софтуерно инженерство, първи курс :)
Glow
В началото бе словото

Мнение от Glow »

До колкото виждам са махнали тези, които не са подали молбите за класиране само.(т.е. още са си 2 отделни бази данни за 1вия и 2рия изпит обаче са махнали нежелаещите за класиране)
Хората пред мен от 1вия изпит от страницата за данните от изпита и от страницата за класирането се различават(по-малко са за класирането).
А и това са само оценките не включват матурите.
Последно промяна от Glow на 18 Юли 2012, 16:11, променено общо 1 път.
Аватар
losholosho
В началото бе словото
Специалност: nqmam

Мнение от losholosho »

ененене бъркаш те не могат да ни дадът информация колко хора са в класацията то ако е така тези които са под 300 трябва да се откажат там пише КОЛКО ДУШИ СА С ПО-ДОБРА ОЦЕНКА НА ИЗПИТА прочети пак (тоест всички такива като твоя приятел и други които ходят да учат химия физика и медицина )
те дават една и съща информация просто в някоя от 2те има грешка..... дали персоналните за изпита или за класиранията не знам... дано да са по-малкото.Грешка е вижда се
+ това класиранията се правят между предварителния и редовния те не могат да знаят кои колко ще има и колко ще кандидаства или не
ПП 4.40
Последно промяна от losholosho на 18 Юли 2012, 16:17, променено общо 1 път.
Glow
В началото бе словото

Мнение от Glow »

Може,просто виждам че има разлика в броя на хората.Може и на друго да се дължи...се тая,като излязат ще видим
Аватар
losholosho
В началото бе словото

Мнение от losholosho »

Айде някои от старите кучета :D които вече са миналия по тоя път да кажат на какво се дължи това.... ще получа удар :D
Аватар
marteen
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Мнение от marteen »

Аз си мисля , че всичко е наред ... просто от персоналната информация за изпитите са всички хора ходили на изпит , а от персоналната информация за класирането са хората които са подали документи да участват в класирането (т.е има хора който не са подали за класиране ) и вече от тук нататък всеки от тези хора пред теб си кандидатства каквото иска ... просто тва е като информация колко хора с по-висока оценка от теб участват в класирането ( пък те може да си кандидатстват и химии и биологии ... аз така си мисля )
Аватар
losholosho
В началото бе словото

Мнение от losholosho »

:D не знам не разбирам... ^ то така значи ако има човек пред които има над 300 души няма да влезне в ФМИ... + това там дават инфо и за 2та изпита за 1вия и 2рия.. а не само 1.
Например да пише:

ИМА 200 ДУШИ С ПО-ДОБРА ОЦЕНКА ОТ ИЗПИТА МАТЕМАТИКА 2 В КЛАСАЦИЯТА.

ПП шибаняците си прааат гаргара :D
Аватар
marteen
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от marteen »

losholosho написа::D не знам не разбирам... ^ то така значи ако има човек пред които има над 300 души няма да влезне в ФМИ... + това там дават инфо и за 2та изпита за 1вия и 2рия.. а не само 1.
Ами то може и 500 човека да има пред теб , ама ако никой не се запише ... ти си вътре :д ... всичко е относително :P
Аватар
losholosho
В началото бе словото

Мнение от losholosho »

Положени изпи Брой мъже получили
Предмет Оценка по-висока
оценка равна
оценка

никъде не пише нещо за класиране :X:X:X:X

ИМА ЛИ ИНФОРМАЦИЯ ЗА МИНАЛАТА ГОДИНА КОЛКО ДУШИ НЕ СА СЕ ЗАПИСАЛИ ДА УЧАТ В ФМИ ,НО СА УЧАСТВАЛИ В КЛАСАЦИИТЕ ?
Аватар
EHChris
В началото бе словото

Мнение от EHChris »

Абе, стига сте правили сметки, вече нищо не зависи от вас, чакате си парво второ кл и това е,с тия числа колко души има преди вас само главоболие ще докарат.
Аватар
rallie
Пишете, о, братя
Специалност: Business Administration
Курс: трети

Мнение от rallie »

Такава информация няма как да намериш.Единствено по това колко е паднал балът на второ класиране,но това не е обективно.
Евентуално да се провери на "Стената на плача" след като излизе 1во класиране и да разбереш колко човека са пред теб. :wink:
Аватар
slighter
Гутенберг

Мнение от slighter »

а бе, споко бе, хора - нема как да го сметнете със 100% сигурност. Като излезе официално класацията ще се разбере приети ли сте или не - някакви предварителни сметки са напълно безсмислени и само ви хабят нервите. Дишайте спокойно... баси паниката.

След няма и 6 месеца като ви се изсипят Анализ, Дискретни, Алгебра и Геометрия - всеки, от които е с 3 пъти по-голям по обем и 5 пъти по-гаден материал в сравнение с КСК... и имате изпит през 3 дена в продължение на цял месец съвсем ше откачите...
Последно промяна от slighter на 18 Юли 2012, 17:12, променено общо 1 път.
한류
NEP
В началото бе словото

Мнение от NEP »

Еи хора класирането е излезнало !!! За жалост в 4рите специалности които съм написал не съм приет ! Бала ми е 16.23 :( :( !!!
launcher
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от launcher »

Как ще е излезнало ?
Въвели са само базовата информация, минималните балове още ги няма. Още е рано за официалната информация.
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”