Иначе благодаря за бързия отговор
[КСК 2012] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Re: [КСК 2012] Английски език
Аз вече се чудя за каква дреболия да се притеснявам
Цялото това чакане не ми се отразява добре
- Sols
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Още стискаме палци на журналистиката,но иначе - мерси много,слънчице,че ми вдъхваш кураж...Nemalp написа:Успех на всички : ) ! Солс, вярвам, че ще те приемат Скандинавистика : )!
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
Здравейте и от мен!
Дано да ни приемат там, където най-много искаме и по-бързо да излизат оценките, че това чакане не е много приятно
А аз пък да попитам дали има някой, който да кандидатства за индология
На мен тази специалност ми е на второ желание след китаистика, но мисля, че вече се разминах с първото желание
Гледам, че има много желаещи да учат в ЦИЕК, така че се надявам в най-скоро време да се виждаме там
Дано да ни приемат там, където най-много искаме и по-бързо да излизат оценките, че това чакане не е много приятно
А аз пък да попитам дали има някой, който да кандидатства за индология
Гледам, че има много желаещи да учат в ЦИЕК, така че се надявам в най-скоро време да се виждаме там
по цяла точка ли взимат за грешен отговор на теста? 
-
zlia_kufar
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
един правилен отговор ти дава една точка,за грешка на теста точки не се дават и не се взимат
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Еее, velichkov, ние сме били заедно =]
Аз бях на първата маса до вратата. А мацката, която диктуваше, беше страхотна, самото ѝ присъствие ми действаше много успокоително =]
Аз бях на първата маса до вратата. А мацката, която диктуваше, беше страхотна, самото ѝ присъствие ми действаше много успокоително =]
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- spacemish
- В началото бе словото
- Специалност: Културология
Еее как може на Математиката вече да са им излезли резултатите при положение, че техният изпит беше два дни след нашия. Искам да знам вече колко съм изкарала ;____;
Oh when you look at me like that, my darling,
What did you expect,
I’d probably still adore you with your hands around my neck,
Or I did last time I checked.
What did you expect,
I’d probably still adore you with your hands around my neck,
Or I did last time I checked.
-
Dplayer
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
Те колко човека са били ? Предполагам са били по-малко от нас... И все пак, има ли шанс до края на седмицата да излязат и нашите резултати ?spacemish написа:Еее как може на Математиката вече да са им излезли резултатите при положение, че техният изпит беше два дни след нашия. Искам да знам вече колко съм изкарала ;____;
Madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little push!
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Връзки с обществеността
890 някъде бяха на математика
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
- ColdHardBitch
- Драскач
- Курс: кандидат-студент
Къде са 800 къде сме ние по английски 1800.. Както казва царя "Като му дойде времето"!! 
Aко говориш на Господ си религиозен, ако Господ ти говори си психично болен!!
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Според мен има някакъв минимален шанс да видим резултатите в края на тази работна седмица.
-
zlia_kufar
- В началото бе словото
Има резултати!Проверете си персоналната информация!
лъжа
СПАМ-ът не се толерира прекалено много в този форум.
svetlio.varna
лъжа
svetlio.varna
-
zlia_kufar
- В началото бе словото
Ok,ok извинявам сеzlia_kufar написа:Има резултати!Проверете си персоналната информация!
лъжа
svetlio.varna
-
monchenceto
- В началото бе словото
Математиката ни излезе за 4 работни дни и там е по 8 листа писане,а на английския нали е едно тестче с шаблон е за 2 мин работа,1 стр. диктовка,която след 10-тото проверяване се учи на изуст и някакво си съчинение 1 страничка.
Надявам се,че тази година ще са по експедитивни,защото миналата си ги бавиха и чак на 11-тия работен ден(ако не се лъжа) излязоха
Надявам се,че тази година ще са по експедитивни,защото миналата си ги бавиха и чак на 11-тия работен ден(ако не се лъжа) излязоха
- Potato
- От дъжд на вятър
- Специалност: Логопедия & Potato
Ok. It's funny. защото се сетих да проверя темата цяла седмица след изпита
Файдата вече да чета стари страници, конкретни отговори, въпроси и притеснения относно компонентите, щото вече нищо не помня кво съм писала wtf D; То май е и по-добре. Няма да мога да си facepalm-вам на грешките, а само пред свършения факт и оценката. Ми дай поне да си излея душата.
Отначало. Бях в 292 стая. Четящият имаше супер гръмогласния глас, та хубаво се чуваше. Много мил човек, даже се постара да ни обясни кое е ляво. Та, като човек, който реши книжките точно един път и нямаше абсолютно никаква подготовка в сферата на диктовките (не е за хвалба, то шси проличи от оценката
) беше много лесна и приятна. Чист късмет. Е, малко трудно ми беше да свикна на пейсинга в началото, но бързо се оправих. Същото важи и нали, докато свикна с листовете и това каква големина на шрифта да ползвам. Нали само на един изпит ходих и мда. Бая едър го изкарах в началото, грозно писане от бързане.... нищо, то това да ми е грижата. Сигурно имам грешчици, (гаранция, всъщност) но със сигурност най-фаталната беше към края, даже видях, че беше обсъдена в началото. Mowing the lawn... на първото четене не го разбрах, на второто оставих празно място, за да не изостана с диктовката, а на третото написах голяма глупост, колкото да има нещо. Exercise го написах на няколко места грешно и после на всичките го поправих. Правилно. Дойде ми акъла на време, не знам защо просто изхвръкна информацията така о.о I went full retard. Сигурно ще има и такива, които не съм забелязала обаче.
Текста за четене също беше лесен. Със сигурност по-лесен от някои в книжките. На четенето (и трансформациите) винаги съм имала най-малко грешки. Гаранция давам обаче, че ще има и тука такива. И то от твърде много мислене. Винаги има един или два подвеждащи въпроса, в които си мисля, не, убедена съм, че е така и накрая fail майна, грешна логика вкарваш
Утехата ми е, че за два въпроса назад се пита относно текста и поне те съвпадат като отговори
Гъгъгъгъ...
Следват двата компонента, дето най-много ги мразя и допускам най-много грешки >,< Cloze test и Error identification. Добре че винаги има някой и друг въпрос дето е прекалено очевиден, та да издрапам с няколко точки, ама като цяло е фейл, особено на това е ерърите
Epic fail, никъв коментар тука, пък и без тва не помня въпросите вече, нито отговорите си. За съжаление, същото важи и за paraphrase частта. Като цяло обаче това ми е любимия компонент, (не че тва изключва да правя грешки) особено като го сравнявам с формата на този от матурата. Изпита може да е гад в сравнение с нея, но специално в тази част са ни улеснили
Няма да се чудиш кой от 1000-та варианта е включен в отговорите и кой е по-правилен, няма да се притесняваш дали проверяващият ще ти го зачете, щото си писал "She is known as", вместо описаното в отговорите "She is said to be". Абе рай. И пак, за да съм реалист, очаквам и тука 1-2 грешки, да не и повече
Есето.... ми писала съм. На темата за пиратството и направо на беловата. Не, че нямам позиция и на другата, но ми се стори като такава, която би се изчерпила по-бързо. Нахвърлях си план в главата как да си подредя аргументите, постарах се да си оформя текста и... blah
Изкарах 350 думи, ама като цяло ми се стори, че е слабо и много зле и мда...
Заключение. Като се има предвид какъв фейл беше на матурата, (5,38 от което се разочаровах, щото бях направила маса тъпи грешки) и какви са ми впечатленията от изпита и прочие не очаквам да хвана и 4
За което съм си виновна аз нали, щото изпита беше приемлив като трудност. Да ми благодарят желаещите и приетите с психология, освободих ви място xD Anyway, сега се притеснявам толкова, колкото и преди и по време на изпита.

Uhg... забравих ли нещо. Да ве, извиняям се за романа, ама кога ли впечатленията ми са се побирали в две изречения
Отначало. Бях в 292 стая. Четящият имаше супер гръмогласния глас, та хубаво се чуваше. Много мил човек, даже се постара да ни обясни кое е ляво. Та, като човек, който реши книжките точно един път и нямаше абсолютно никаква подготовка в сферата на диктовките (не е за хвалба, то шси проличи от оценката
Текста за четене също беше лесен. Със сигурност по-лесен от някои в книжките. На четенето (и трансформациите) винаги съм имала най-малко грешки. Гаранция давам обаче, че ще има и тука такива. И то от твърде много мислене. Винаги има един или два подвеждащи въпроса, в които си мисля, не, убедена съм, че е така и накрая fail майна, грешна логика вкарваш
Следват двата компонента, дето най-много ги мразя и допускам най-много грешки >,< Cloze test и Error identification. Добре че винаги има някой и друг въпрос дето е прекалено очевиден, та да издрапам с няколко точки, ама като цяло е фейл, особено на това е ерърите
Есето.... ми писала съм. На темата за пиратството и направо на беловата. Не, че нямам позиция и на другата, но ми се стори като такава, която би се изчерпила по-бързо. Нахвърлях си план в главата как да си подредя аргументите, постарах се да си оформя текста и... blah
Заключение. Като се има предвид какъв фейл беше на матурата, (5,38 от което се разочаровах, щото бях направила маса тъпи грешки) и какви са ми впечатленията от изпита и прочие не очаквам да хвана и 4

Uhg... забравих ли нещо. Да ве, извиняям се за романа, ама кога ли впечатленията ми са се побирали в две изречения