[КСК 2012] Международни отношения

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
Morella Blake
В началото бе словото
Специалност: право
Курс: втори

Re: [КСК 2012] Международни отношения

Мнение от Morella Blake »

Някой има ли представа къде е казано по колко души се приемат с определен език?Търсих,рових,ама нищо не намерих ;/
This is life, not heaven. You don't have to be perfect...
Velkata
От дъжд на вятър

Мнение от Velkata »

http://uni-sofia.bg/ тук има инфо за специалностите... за някои има отделна бройка за всеки език... други са общи като МО
Аватар
Lidia_
В началото бе словото
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от Lidia_ »

Успех на всички, които ще кандидатстват МО! Пожелавам ви късметлийска тема по история и да ви се паднат щедри оценители :lol: Късмет и с изпита по чуждия език, ще ми се също да кажа.. с голяма вяра, че ще се видим на есен :cheers: :lol:
"One cries because one is sad. I cry because others are stupid, and that makes me sad." Sheldon, (The Big Bang Theory)
Аватар
happyswift
Флъдзила

Мнение от happyswift »

Няма какво да се панирате толкова.То не само, че сте по-малък (като брой хора) набор, но и са увеличили местата :shock: Пак ще се падне нещо от Средновековие (Аспарух,Симеон,Асеневци...то друго последните години не се е падало)
Аватар
Lidia_
В началото бе словото

Мнение от Lidia_ »

happyswift написа:Няма какво да се панирате толкова.То не само, че сте по-малък (като брой хора) набор, но и са увеличили местата :shock: Пак ще се падне нещо от Средновековие (Аспарух,Симеон,Асеневци...то друго последните години не се е падало)

Ха дано! И да, местата са вече 70 йееейй! Макар че пак не е много, но хайде да не издребняваме :lol:
"One cries because one is sad. I cry because others are stupid, and that makes me sad." Sheldon, (The Big Bang Theory)
Аватар
La_Contessa
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
Курс: четвърти

Мнение от La_Contessa »

До началото на учебната година ще пораснете с още поне 20 студенти- тези от втора специалност, прехвърлени и чуждестранните :)
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
Аватар
happyswift
Флъдзила

Мнение от happyswift »

Lidia_ написа:
happyswift написа:Няма какво да се панирате толкова.То не само, че сте по-малък (като брой хора) набор, но и са увеличили местата :shock: Пак ще се падне нещо от Средновековие (Аспарух,Симеон,Асеневци...то друго последните години не се е падало)

Ха дано! И да, местата са вече 70 йееейй! Макар че пак не е много, но хайде да не издребняваме :lol:
Това "Ха дано" го запомни добре и си го припомни след първи семестър :lol:
Velkata
От дъжд на вятър

Мнение от Velkata »

Как мина английския? При мен беше тежко и болезнено :(
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация

Мнение от Nemalp »

Мен МО ми е трето желание след Право (редовно и задочно). Всичко беше тип-топ, докато не стигнахме до ерър идентификейшън и там имаше яко осиране, а и жената, която чете не каза нещо от сорта на "остават 5-10 мин", а на предните компоненти казваше ... И така увиснах с 6 непопълнени въпроса. Успях да ги задраскам тайно, обаче беше напосоки, защото седях напред и нямаше как да отгърна книжката да видя кои са въпросите и да избера един от отговорите, върху които съм се колебаел ... Та, мога да се сбогувам с оценка над 5, а исках минимум 5,50.
Velkata
От дъжд на вятър

Мнение от Velkata »

И аз нещо се поотчаях :( Май и аз ще увисна с МО и ще си уча история
Аватар
Morella Blake
В началото бе словото
Специалност: право
Курс: втори

Мнение от Morella Blake »

Нищо не е ясно,докато не обявят класиранията,така че няма за какво да се отказваме още от специалността :wink: И аз бях с някакви по-високи очаквания по италиански,но бум - 4,93 *само 3 момичета имат по-висока оценка от мен,но бяхме общо 30 *
This is life, not heaven. You don't have to be perfect...
Аватар
KrayzieBone
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от KrayzieBone »

Аз отдавна я отписах :D. Явно не ми е било писано да уча тая специалност. Успех на всички :]]]
"Поука вместо омраза, усмивка вместо презрение."
Епикур

Ако спориш с идиот, вероятно точно същото прави и той.

"Никога не пропускайте шанса да млъкнете."
Аватар
MissB
В началото бе словото

Мнение от MissB »

Аз също съм за МО :) А английския няма да го коментирам... по история как сте? Късмет на тези които се явяват утре и стискам палци за Средновековие че иначе мамата си трака...
Аватар
velichkov
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от velichkov »

Някой може ли да ми отговори, МО нали мога да го уча като 2-ро висше след 2-ри курс. И тогава как точно става приемът, по същият начин ли, с изпит по език и история, за да вляза задочно ?
A man's dreams are an index to his greatness !
Аватар
extraterrestrial
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от extraterrestrial »

velichkov написа:Някой може ли да ми отговори, МО нали мога да го уча като 2-ро висше след 2-ри курс. И тогава как точно става приемът, по същият начин ли, с изпит по език и история, за да вляза задочно ?
Няма МО задочно, само редовно. Мисля, че трябва да се явиш на изпитите по език и история (нужна ти е 3-ка) и трябва да провериш дали ти е нужен висок среден успех от положениете изпити от първата ти специалност :)
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”