[КСК 2012] Кандидати за Туризъм

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
iolinka
В началото бе словото
Специалност: Туризъм
Курс: първи

Re: [КСК 2012] Кандидати за Туризъм

Мнение от iolinka »

aleksss написа:Е, туризъм или регионално развитие, иска ли питане :D писах и география за всеки случай на последно място, защото все пак кандидатствам само в СУ :) и така...
Но като сравнявам с минималните балове от миналата година очакванията са добри :D
Колко изкара на изпита по География? :P
aleksss
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от aleksss »

iolinka написа:
aleksss написа:Е, туризъм или регионално развитие, иска ли питане :D писах и география за всеки случай на последно място, защото все пак кандидатствам само в СУ :) и така...
Но като сравнявам с минималните балове от миналата година очакванията са добри :D
5.13 oт предварителен ;) на редовен не ходих, защото бях сигурна, че няма да им се откъсне повече от сърцето на проверяващите хахах, пък и без тва оценките не са много високи :)
То има нещо от сорта на 40-50 момичета с оценки 5 и над 5 на двата изпита общо, a приемат 58 за 2те специалноси :D мисълта ми е - студентки ще сме наесен, спокойно :д
Аватар
iolinka
В началото бе словото

Мнение от iolinka »

aleksss написа:
iolinka написа:
5.13 oт предварителен ;) на редовен не ходих, защото бях сигурна, че няма да им се откъсне повече от сърцето на проверяващите хахах, пък и без тва оценките не са много високи :)
То има нещо от сорта на 40-50 момичета с оценки 5 и над 5 на двата изпита общо, a приемат 58 за 2те специалноси :D мисълта ми е - студентки ще сме наесен, спокойно :д
Дано, надявам се да ни приемат всички. И аз имам 5.13 но на редовния. А ти с оценката от матурата или и на изпит ще се явиш?
aleksss
В началото бе словото

Мнение от aleksss »

^^ няма да ходя на изпит, с матура по английски:)
той ви е след 2 дена, да кажете как е минал:)
Сега това чакане до 30-ти ме убива :D
Аватар
iolinka
В началото бе словото

Мнение от iolinka »

Да изморително си е чакането до тогава ... А вие пресметнахме ли си горе долу бала? Моят с матурата за сега ми е малко над 25, иначе ще чакам да видя на изпита какво ще направя. :D
Аватар
andreana_
В началото бе словото

Мнение от andreana_ »

Моя бал за сега (като използвам оценката от матурата си по английски) ми се получава 25,99 (тъй като имам 5.50 в дипломата по география :( ) ама мисля, че ще ми стигне честно казано:) Щом е над минималния бал от миналата година на първо класиране, а пък тази с тези ниски оценки.. още повече :d
Аватар
iolinka
В началото бе словото

Мнение от iolinka »

Да и аз това се замислям, след като има такива ниски оценки тази година, колко ли ще падне минималния бал :scratch: А аз се притеснявам от това, че оценкта ми по Гео в дипломата е 5.33 :roll: Но дано да сме колеги на есен :D
angelovaaa
В началото бе словото

Мнение от angelovaaa »

Искам да Ви попитам нещо. Тъй като аз съм карала маура по География, тя ли ми влиза в балообразуването или оценката от дипломата?
aleksss
В началото бе словото

Мнение от aleksss »

angelovaaa написа:Искам да Ви попитам нещо. Тъй като аз съм карала маура по География, тя ли ми влиза в балообразуването или оценката от дипломата?
тази от матурата:)
Аз за това не ходих на матура по география, защото си ми е 6 в дипломата :D
aleksss
В началото бе словото

Мнение от aleksss »

Ей, туристите, нещо отдавна не сте писали в темата :X Какво е положението след като гледам са излязли оценките по английски вече :)
Аватар
iolinka
В началото бе словото

Мнение от iolinka »

Ох аз съм крайно разочарована .... имам 2.00 и не мога да си обясня как е възможно :cry: но все пак оставам с оценката от матурата, добре че поне тя не е много ниска. Надявам се пак да имам някакъв шанс :?
Аватар
andreana_
В началото бе словото

Мнение от andreana_ »

Аз имам 4.32 :( голямо падение.. добре че матурата ми я взимат като 4,74 в балообразуването
aleksss
В началото бе словото

Мнение от aleksss »

Е, според мен изпитът си е труден за хора, които не са се готвили специално за него. За това не ги мислете чак толкова оценките. :))
Дано класирането излезе няколко дни по рано, че вече не издържам. Имам надежди за към четвъртък - петък другата седмица :Д Според вас?
Аватар
iolinka
В началото бе словото

Мнение от iolinka »

И аз се надявам а излезе по-рано. Като излязоха резултатите от изпита по-рано, нищо чудно и с класирането да стане така. Успех на всичкии дано ни приемат и на есен да сме колегии :bounce:
Аватар
andreana_
В началото бе словото

Мнение от andreana_ »

Да ви кажа честно щом има фиксирана дата едва ли ще излезе по-рано :) Най-много на 29ти вечерта или нещо такова..
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”