http://uni-campus.net/editor/files/Zapo ... iavane.pdf
Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
Ето и заповедта за настаняване за учебната 2012/2013 година. 
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Охооо... има едно две неща, които много ме зарадваха и са в моя полза. Поне аз така мисля . Първото е това че задължително ни настаняват в същата стая която сме заемали предходната година /което не беше точно така в предишните години!/ и второ класацията и за новоприетите и горните курсове излиза на една и съща дата /което също е новост/- правилно ли съм разбрала?
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And I keep...
- thegirl
- Легендарен флуудър
Да, така е. Но ние пак се настаняваме в по-късен срок.
- The_Viper
- Легендарен флуудър
ем , да обаче аз като съм класирана в същата стая /както пише "задължително"/ значи настаняването не е толкова важно, тъй като така или иначе аз си пазя стаята и няма шанс да ми настанят някой на моето място.
And I keep...
And I keep...
- jbblaskovitz
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
Яко! Имах чувството че няма да доживея такива смислени промени. Само дано Комисията не оплеска нещата
Каква е приликата между юриста и сперматозоида ?
- И в двата случая един на милион става човек!
- И в двата случая един на милион става човек!
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Мисля че няма да объркат нищо, защото са пичове повечето. Аз снощи зададох въпрос във форума на СБЕ и веднага ми отговори едно момче от комисията, което е много коректно, много бързо отговаря винаги и много добре си върши работата!
И аз лично след неговия отговоре съвсем се убедих в правотата на решението си и макар ис лед много мислене и колебаене, вече съм твърдо решена да си събера багажчето иии... дим да ме няма!

И аз лично след неговия отговоре съвсем се убедих в правотата на решението си и макар ис лед много мислене и колебаене, вече съм твърдо решена да си събера багажчето иии... дим да ме няма!
And I keep...
And I keep...
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
Значи няма да подаваме заявления и молби за запазване на стаите, просто продължаваме да си плащаме месец за месец като имаме някакви надбавки по левче на ден.. ясноо и си оставаме настанени в същите стаи ?
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Оставаш си в същата стая и без да плащаш летен наем.
Стига да отменеш поленцето в он-лайн заявлението на есен.
Ще цитирам Искрен Арабаджиев от комисията, ако някой случайно се съмнява в моите думи:
- Студентите, които искат да запазят стаята си и за следващата учебна година имат два избора:
1. Да останат на общежитие, да заплащат летния наем и есента при подаването на електронното заявление-декларация да цъкнат отметката, че желаят същата стая.
2. Вториат вариант е да напуснат за лятото и да изнесат багажа си и есента при подаване на електронното заявление-декларация да цъкнат отметката, че желаят същата стая.

Стига да отменеш поленцето в он-лайн заявлението на есен.
Ще цитирам Искрен Арабаджиев от комисията, ако някой случайно се съмнява в моите думи:
- Студентите, които искат да запазят стаята си и за следващата учебна година имат два избора:
1. Да останат на общежитие, да заплащат летния наем и есента при подаването на електронното заявление-декларация да цъкнат отметката, че желаят същата стая.
2. Вториат вариант е да напуснат за лятото и да изнесат багажа си и есента при подаване на електронното заявление-декларация да цъкнат отметката, че желаят същата стая.
And I keep...
And I keep...
Някой от вас плащал ли си е задълженията към СБО(общежитието) чрез eBG,защото си регистрирах дебитна карта там,но когато кажа,че искам да платя с eBG ми излиза съобщение,че в момента не може да се осъществи плащането???
- stasinka
- Драскач
- Специалност: Туризъм
- Курс: втори
По-добре ползвай epay.bg. 
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)

Здравейте, имам няколко въпроса : ) Първият - по какъв ред е възможно настаняването на студент, който е по Еразъм първи семестър? Прочетох, че е нужно да се настани до 01.11.2012г., но как е възможно това, след като от 01.09 е в чужбина, може ли това да стане с нотариално упълномощен представител в случай, че си е плащал наема за стаята за лятото?
И втори въпрос - може ли студент, неползвал общежитие последната година да се настани сега, през юли месец при положение, че има успех?
Благодаря предварително : )
И втори въпрос - може ли студент, неползвал общежитие последната година да се настани сега, през юли месец при положение, че има успех?
Благодаря предварително : )
Годо?
Най-добре се обърни към КН по тези въпроси, но относно втория - мисля, че от началото на юни са спрени новите настанявания и пренастаняванията.

-
Tenebrvs
- В началото бе словото
- Специалност: Криво
- Курс: втори
Здравейте, искам да питам при положение, че адресът по ЛК ми е в София, имам ли право да кандидатствам за общежитие ? Все си мислех, че не мога, но мернах във формуляра някаква такава отметка и ми се вижда безмислено да я слагат ако беше забранено
- thegirl
- Легендарен флуудър
Щом си с адрес в София нямаш право на общежитие, освен ако след настаняването на абсолютно всички, които са подали документи са настанени и има свободни стай. Тогава мисля, че може. За по-сигурно питай в КН.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Ако само адресът ти по ЛК е в София, но не живееш тук и семейството ти няма жилище в града - кандидатстваш си на общо основание.Tenebrvs написа:Здравейте, искам да питам при положение, че адресът по ЛК ми е в София, имам ли право да кандидатствам за общежитие ? Все си мислех, че не мога, но мернах във формуляра някаква такава отметка и ми се вижда безмислено да я слагат ако беше забранено