Медицина в СУ ???
Модератор: dqvolito
-
yusufmusov
- В началото бе словото
Re: Медицина в СУ ???
Здравеите! На предварителния изпит в СУ след като имам 6.00 по химия трябва ли пак да се явявам на редовен изпит за да ми признаят тази оценка? Дочух такъв слух...
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Не е нужно да се явяваш на редовнияyusufmusov написа:Здравеите! На предварителния изпит в СУ след като имам 6.00 по химия трябва ли пак да се явявам на редовен изпит за да ми признаят тази оценка? Дочух такъв слух...
Как постигна 6

-
itskindofafunnystory
- В началото бе словото
- Специалност: медицина
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: funnystory
Иха! 6.00 на предварителния по химия, браво!
Искам да попитам какво е положението с акредитацията. В сайта на НАОА информацията е стара.."29,06,2009 в ход е процедура за програмна акредитация" някой има ли по-точна информация по този въпрос?
- dqvolito
- От дъжд на вятър
- Курс: първи
Да, оценката на НАОА е положителна в срок на 6 години сме акредитирани. Всичко е наред:)
"Всичко в умерени количества е полезно" - Хипократ 
МЕДИЦИНА - Медицински факултет към СУ
Групата на МФ в facebook e : http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... all&ref=ts
МЕДИЦИНА - Медицински факултет към СУ
Групата на МФ в facebook e : http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... all&ref=ts
-
natural
- В началото бе словото
- Курс: първи
Здравейте! Понеже ще съм първи курс от октомври и не съм много наясно, обикновено кога горе долу е откриването на МФ, като се записах, казаха около 20ти септември да звъннем, но все пак ориентировъчно на коя дата е било миналата година? Благодаря предварително!
Учебната година започва на първи октомври, така че там някъде. Може да и да е на втори октомври, ама ще е там някъде. Така че имаш дълго лято, наслаждавай му сеnatural написа:Здравейте! Понеже ще съм първи курс от октомври и не съм много наясно, обикновено кога горе долу е откриването на МФ, като се записах, казаха около 20ти септември да звъннем, но все пак ориентировъчно на коя дата е било миналата година? Благодаря предварително!