Мотивационна тема!
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Мотивационна тема!
Във форума на БГ-мама има разни теми от типа "да остлабваме заедно"... аз предлагам нещо далеч по-радикално... да се мотивираме взаимно да учим, да пишем дипломни, курсови и проекти...

you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Re: Мотивационна тема!
Ако не седна да уча (което очевидно не правя в момента), няма да взема стипендия --> и ще трябва да си намеря работа (ПОСТОЯННА
)

- gioiella
- Драскач
- Специалност: Педагогика
- Курс: четвърти
А съм задочно и работя постоянно.Искам да ти кажа,че всеки задочник мечтае да учи редовно и ако не да не работи,то поне да е нещо почасово.Мечтаем си за вашите лекции,практики и местата,където ви водят и нещата,които ви показват.При нас от бързане не може...за 4 години ми се събират 2 седмици наблюдения в училища...това ми е практиката,нищо друго.
Та малко повечко зор и се възползвайте от това,че учите редовно и не се налага да работитр всекидневно.
Аз трябва да се мотивирам да си взема да изпита,които влача.Единия не е труден,но другия е дидактика,което е кошмарът на всеки студент по педагогика.Първо трябва да ме допуснат до него и това ми е големия проблем-как да направя онази глупост,с която ще ме допуснат.
А съм супер уморена,днес ми е 6 ден на работа,не мога да отида на село да видя дядо,който е на път да си отиде...всеки момент го чакаме,сестра ми също има изпити и гледам детето постоянно.Не знам как ще се справя.
Та малко повечко зор и се възползвайте от това,че учите редовно и не се налага да работитр всекидневно.
Аз трябва да се мотивирам да си взема да изпита,които влача.Единия не е труден,но другия е дидактика,което е кошмарът на всеки студент по педагогика.Първо трябва да ме допуснат до него и това ми е големия проблем-как да направя онази глупост,с която ще ме допуснат.
А съм супер уморена,днес ми е 6 ден на работа,не мога да отида на село да видя дядо,който е на път да си отиде...всеки момент го чакаме,сестра ми също има изпити и гледам детето постоянно.Не знам как ще се справя.
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
Мотивирам ви да седнете да учите, за да можете после да изпитате гигантското удовлетворение от взетия изпит, натрупаните знания и свободното лято (лятната сесия е гадна)
Мотивирам Мила да си напише дипломната работа, за да спре да пие нурофен и да е щастлива вече
Мотивирам себе си веднага да седна да превеждам, тъй като аз вече съм оставила всичко за последния момент и друг избор нямам 
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Пф, мотивирам се да зарежа за неопределено време счетоводството и да изям една салата.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Тук ли ще е темата да пускаме demotivationals?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:

Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- The_Viper
- Легендарен флуудър
Аз сега съм седнала уж да правя една курсова , трябваше ми много мотивация даже не знам как почнах. Едвам се навих..отлагам го от две седмици! Голям мързел, големо чудо.
Ообаче не намирам никакво инфо за този човек, никаква биография. И почти всичко е копи пейст... ако ми направи проблем преподавателя, ще му ... пратя много здраве. Ами няма да го правя втори път. ако ще и да ме скъса не ме интересува вече. Закво ги дават тези теми и задачи като мн добре знаят че ще преписваме и ще копираме и че почти всичко ще е преписано?!
Каквото съм намерила - това съм написала в курсовата. Не мога аз сама да си развивам разни теории при полжение, че темата ми е "възпитание чрез изкуство - възгледи на Джон Ръскин", и по ирония на съдбата за самият Ръскин не откривам нищо конкретно
... освен че е англичанин!

Ообаче не намирам никакво инфо за този човек, никаква биография. И почти всичко е копи пейст... ако ми направи проблем преподавателя, ще му ... пратя много здраве. Ами няма да го правя втори път. ако ще и да ме скъса не ме интересува вече. Закво ги дават тези теми и задачи като мн добре знаят че ще преписваме и ще копираме и че почти всичко ще е преписано?!
Каквото съм намерила - това съм написала в курсовата. Не мога аз сама да си развивам разни теории при полжение, че темата ми е "възпитание чрез изкуство - възгледи на Джон Ръскин", и по ирония на съдбата за самият Ръскин не откривам нищо конкретно
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And I keep...
само в уикипедия колко има..The_Viper написа:Аз сега съм седнала уж да правя една курсова , трябваше ми много мотивация даже не знам как почнах. Едвам се навих..отлагам го от две седмици! Голям мързел, големо чудо.![]()
Каквото съм намерила - това съм написала в курсовата. Не мога аз сама да си развивам разни теории при полжение, че темата ми е "възпитание чрез изкуство - възгледи на Джон Ръскин", и по ирония на съдбата за самият Ръскин не откривам нищо конкретно... освен че е англичанин!
![]()
и връзките долу с източниците са много..
преглеждала ли си ги?
la douleur exquise
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ама какви сте и вие, що не и го напишете вместо нея, тъй сОс съвети и баба знае...
- The_Viper
- Легендарен флуудър
хм, ми в уикипедия изобщо не ми излиза, а резултат от гугъл търсенето е ето товаfak написа: само в уикипедия колко има..
![]()
преглеждала ли си ги?
някви три реда:
http://bg.wikiquote.org/wiki/%D0%94%D0% ... 0%B8%D0%BD
And I keep...
And I keep...
la douleur exquise
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Линка ти е от wikiquote, в уикипедия изобщо няма за него на българскиThe_Viper написа:хм, ми в уикипедия изобщо не ми излиза, а резултат от гугъл търсенето е ето товаfak написа: само в уикипедия колко има..
![]()
преглеждала ли си ги?
някви три реда:![]()
http://bg.wikiquote.org/wiki/%D0%94%D0% ... 0%B8%D0%BD
- The_Viper
- Легендарен флуудър
fak написа:http://en.wikipedia.org/wiki/John_Ruskin
ако се затрудняваш - гугъл преводач..
Просто не се бях сетила, че имам и друга опция, а именно да го потърся на английски.
And I keep...
And I keep...
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ум царува, ум робува... ум - белият делфин