Размисли и Страсти '12: fak
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Размисли и Страсти '12: fak
Факчин ред!
Фак, с теб от доста време все не може да се разберем по един много важен въпрос. Аз едно, ти друго, само несъвпадения се получават и, честно казано, наистина ми омръзна. Крайно време е да вземем да се разберем и да стигнем до консенсус, щото така вече не се живее, бе!!! Аман!
Та.. кога ще пием?
Фак, с теб от доста време все не може да се разберем по един много важен въпрос. Аз едно, ти друго, само несъвпадения се получават и, честно казано, наистина ми омръзна. Крайно време е да вземем да се разберем и да стигнем до консенсус, щото така вече не се живее, бе!!! Аман!
Та.. кога ще пием?
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Re: Размисли и Страсти '12: fak
Smoking Mirror написа:Абе, Фак, защо всички хора ги питаш дали са влюбени?
한류
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Влюбена ли си?
Защо така?
Обясни по-подробно?
Защо така?
Обясни по-подробно?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Поредния номер на РиС-а, моля

трябва да има някакъв лимит, който отдавна съм достигнала

трябва да има някакъв лимит, който отдавна съм достигнала
la douleur exquise
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
1. Защо трябва да има лимит за темите?
2. Ако ти задам въпросите от първата ти тема Р&С по същия начин ли ще отговориш?
3. Кога ще се появиш отново на форумна, мисля че беше обещавала няколко пъти, а не идва?
4. Ако хванеш златната рибка, имаш право на 3 желания, какви ще са те?
5. Ако имаш машина на времето, която може да я използваш само веднъж, къде и кога би желала да те пренесе?
2. Ако ти задам въпросите от първата ти тема Р&С по същия начин ли ще отговориш?
3. Кога ще се появиш отново на форумна, мисля че беше обещавала няколко пъти, а не идва?
4. Ако хванеш златната рибка, имаш право на 3 желания, какви ще са те?
5. Ако имаш машина на времето, която може да я използваш само веднъж, къде и кога би желала да те пренесе?
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
29 юни. Обещано!FloWersOfEviL написа:Факчин ред!
Та.. кога ще пием?
la douleur exquise
Тва е нещо като универсален въпрос, на който всеки може да отговори без да се затруднява срамно много. Ако питам кой е министър на образованието или здравеопазването, рискувам отговорът да ме шокира с невежество или неактуалност..slighter написа:Smoking Mirror написа:Абе, Фак, защо всички хора ги питаш дали са влюбени?
пък и.. искам да ги вида колко са влюбчиви.. за това вече наистина си водя статистика..
la douleur exquise
щото е с три букви и така не го лови търсачката..clinical_dead написа:Защо fak?
+ тва се кефя неимоверно на съществуващия дисонанс между малкия брой символи във въпросното трибуквие и алюзията за завършеност, което въплъщава;)
+ тва изразява съвършеност.., щото както са казали премъдри хора, чиито имена няма да споменавам сега, съвършенството е в простичките неща..
такива работи..
la douleur exquise
. Защото голямото количество теми в РиС поради естеството им създава предпоставки за изграждане на измамна оценка на индивида за количествената и качествена стойност на интереса, насочен към него. Един вид много ми галите егото, че сте ме избрали 6/7 пъти за 4 години без малко. Ше ‘зема да повярвам, че много ме харесвате или съм много интересна, а после, като се окаже, че не е съвсем така, разочарованието ше е с голям демидж по честолюбието ми.thegirl написа:1. Защо трябва да има лимит за темите?
Без да ги чета(предвид че и споменът е блед)- вероятността е около 85 %. Опасявам се, че като ги прочета, процентът ще скочи на 90. Не се променям..2. Ако ти задам въпросите от първата ти тема Р&С по същия начин ли ще отговориш?
Иначе сега ги погледнах.. Ми.. вече пия..
първо кратко интро – Като бех шести клас, баща ми ми обеща да ми купи колело, ако завърша с отлична оценка. Завърших и му показах бележника - всичко шестици. и грамотата (в основното на село всяка година ни даваха грамоти на отличниците). Той извади 200 лв., даде ми ги да си ги скрия някъде и каза, че скоро ще идем до магазина за колелото, а паричките са за ‘гаранция’. Мина малко време и почнах да мрънкам за колелото, а реакцията винаги му беше, че щом ми е дал парите у мене, все едно ми го е взел… и да имам малко търпение.3. Кога ще се появиш отново на форумна, мисля че беше обещавала няколко пъти, а не идва?
Колело ми купи накрая на седми клас..
Това ми е стандартното поведение спрямо всички. Казвам, че утре пътувам към София и тръгвам от вкъщи след една седмица… Малко като арабите..
Не, че нямам желание. Не, че не харесвам оффлайн компанията на форумците. В огромната си част ги харесвам нездраво дори.. просто се офлянквам..
като хвана златната рибка, ше я хвърля на Мартин да я изяде..4. Ако хванеш златната рибка, имаш право на 3 желания, какви ще са те?
След 30 години на същото място.. да ги вида тия мойте кви глупости вършат…5. Ако имаш машина на времето, която може да я използваш само веднъж, къде и кога би желала да те пренесе?
la douleur exquise
Перманентно и предимно в себе си..Kristo написа:Влюбена ли си?
Защото съм егоцентричка.Защо така?
Хм.. В следствие на фактори, различни от физическата и психическа наследственост, се е формирала нереална самооценка, последвана от свръхкомпенсация с осезаемо отсъствие на чувство за общност, чувствително ниска степен на адаптация и известно(но не особено значително) антисоциално поведение.Обясни по-подробно?
за да ме разбереш: Не са ме гушкали достатъчно като малка и съм развила неудовлетвореност от външния свят и усещане за самодостатъчност . Като ярко проявление към текущия момент(което смятам би било интересно на аудиторията, макар че на част от нея вече ѝ е известно ) мога да посоча, че хич не обичам да ме докосват..
la douleur exquise
Столевки. Може и петдесетолевки.. но се старая да не пада много цената, за да не нараства търсенето, а оттам и оборота. Не говори добре за една жена да е много оборотна.Плазмодий написа:какво най-много обичаш да факаш!
la douleur exquise
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Обичаш ли малки деца?
Какъв плодов сок предпочиташ?
Мента или ром?
Голям концерт или вила с приятели?
Какъв плодов сок предпочиташ?
Мента или ром?
Голям концерт или вила с приятели?

ако не реват, мрънкат, викат, пеят .. са сладки.. мда..clinical_dead написа:Обичаш ли малки деца?
като се има предвид, че го ползвам главно за разредител към нешо по-.. концентрирано твърдо.. все ми е тая какъв е точно сокътКакъв плодов сок предпочиташ?
rum pa pa pumМента или ром?
по-скоро второто..Голям концерт или вила с приятели?
задушавам се в тълпата..
la douleur exquise