Български футбол 2

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Re: Български футбол 2

Мнение от Judas »

Имаше една друга агитка, която потроши стадиона на Берое, потроши Армията на награждаването през 2008, за малко да изхвърли отбора си от ЕКТ през 2006 и няколко пъти я хванаха с наркотици в един от най-големите й клубове. Тъй че не се прави на много тежък. За нахлуването в Мездра бяха отговорни домакините, които не бяха осигурили полиция и бяха допуснали 300 души на пистата. Кво очакваш?
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

А-ха. И за уцеленото с ракетка дете-инвалид в Разград също са виновни домакините, нали?
:shock: :shock: :shock:

Също така не виждам как това, че ние сме чупили пластмасови седалки преди доста години, ви оневинява вас ? :roll:
Последно промяна от Baggins на 26 Май 2012, 15:59, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
WeeDichou
Да живей словото

Мнение от WeeDichou »

Baggins написа:Агитката, която се смята за най-хулиганска в България, нахлу в Мездра, чупи бетоните на Герена, 1 седмица преди мача в Разград се надъхваше как ще коли и беси "турците" - трябва да е готова да поеме ответен удар. Като ще си гъзар - не реви. :wink:
Ъ ?
Ответен удар ?
ОК, но нека е fair play. Мен ме преджобиха преди да влезна и нямах възможност да вкарам арсенал от хладни оръжия. Нямам нищо против, ако правя нещо нередно и застрашавам безопасността, да дойде г-н мутрата и с голи ръце да ме обезвреди. Ама с винкел...смятам го за крайно "негъзарско".
Елементарната логика говори, че...щом е можел да влезе необезпокоявано с нож, можел е да го направи и с огнестрелно оръжие. Щастлив съм, че се разминахме с по-сериозните инциденти, но ако "не ревем"...утре може да стане нещо по-страшно...и никой не гарантира, че потърпевша ще е "най-хулиганската агитка в България"...може да е най-наркоманската...
:JC_spliff:
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

В никакъв случай не казвам, че стюардите имат право да бият хора и т.н и т.н. Но те са като ушев - вместо пагон, имат жилетка която им дава право да ползват сила. Мисълта ми беше, че изведнъж се изкарахте света вода ненапита, най-невинните хора в републиката. Което е доста далеч от истината, съгласи се. :wink: А и не съм много сигурен дали въпросните "биячи" не правят разлика между публиките. Кога за последно фенове на Левски са нахлули на терен и кога са мятали такова количество бомби колкото вие в разград (едната от които уцели дете в инвалидна количка)... хич не е едно и също
Последно промяна от Baggins на 26 Май 2012, 21:03, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Baggins написа:А-ха. И за уцеленото с ракетка дете-инвалид в Разград също са виновни домакините, нали?
:shock: :shock: :shock:

Също така не виждам как това, че ние сме чупили пластмасови седалки преди доста години, ви оневинява вас ? :roll:

Опитваш се да ни изкараш най-лошите, а вие определено не сте по-горе. Случайно ли беше, когато сектор "А" и сектор "В" ви викаше: "Селяни, селяни!" ?
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Baggins написа:В никакъв случай не казвам, че стюардите имат право да бият хора и т.н и т.н. Но те са като ушев - вместо пагон, имат жилетка която им дава право да ползват сила. Мисълта ми беше, че изведнъж се изкарахте света вода ненапита, най-невинните хора в републиката. Което е доста далеч от истината, съгласи се. :wink: А и не съм много сигурен дали въпросните "биячи" не правят разлика между публиките. Кога за последно фенове на Левски да нахлули на терен и кога са мятали такова количество бомби колкото вие в разград.. хич не е едно и също

Стюардите нямат право да прилагат сила. Също като охранителите по дискотеките.
Аватар
WeeDichou
Да живей словото

Мнение от WeeDichou »

Човек, наистина не мога да те разбера.
Аз не казвам, че стюардите или ушев са виновни за това, че са се опитали по някакъв начин да охраняват и гарантират безопасността на 7500 зрителя. За мен е скандална тяхната неефективност, примитивност и малоумие. Някой е хвърлял бомби...е кой е отговорен да не се вкарва пиротехника на стадиона ?! Стюардите и ушев. Вместо това, бяха заети да млатят хората, които са от София по лична карта и са си платили билет за "А" или "В".
Кой е отговорен за превенцията и подвеждането под отговорност на нарушителите ? Стюардите и ушев. Вместо това, решиха да набият всички...така със сигурност са набили и тези, който хвърлят бомби.
Ползването на сила е разписано в закона и се знае кога е оправдано и кога - не. Бъди сигурен, че тяхната употреба на сила беше извън законното....и въпреки това ушев седеше от страни и се хилеше.
А...btw...ти чу ли за някой арестуван след края на мача ? Такива нямаше. Е това ако е ефективност...здраве му кажи.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Тая вечер нашите бяха стабилни. Направи ми впечатление, че бяха добре подредени и си подаваха топката точно и по земята ...
Аватар
Seamaster
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от Seamaster »

Като разградчанин и аз да се похваля с победата на Лудогорец...
Посетете моят онлайн магазин за часовници - http://www.repligium.com/
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

http://football.sportal.bg/news.php?news=366906

Става интересно. Ако не е някакъв шантаж, би трябвало да приберем и играчите на Литекс. Жалко само за отбора на Литекс, но не и за града. Онези не заслужават футболен отбор.
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Защо ли съм 100% сигурен, че няма да се появи нито един журналист в някой от големите сайтове, който дори леко да постави под съмнение загубата на литекс с 1:4 в предпоследния кръг. :wink:
Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Не съжалявам толкова за отбора на Литекс. Ако Гриша Ганчев вземе, че си купи наистина тия 40%,щ е бъде добре, 'щото аман от тия боклуци. Ако приберем и някои от играчите екстра.
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

http://www.sportal.bg/news.php?news=366906

Отваряйте шампанското, задава се червена доминация
The more you want, the easier you are to exploit
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Baggins написа:Защо ли съм 100% сигурен, че няма да се появи нито един журналист в някой от големите сайтове, който дори леко да постави под съмнение загубата на литекс с 1:4 в предпоследния кръг. :wink:

Ще ти поставя под съмнение, да. За съмнителни мачове с участието на "левски" ще пиша до утре вечер.
Аватар
WeeDichou
Да живей словото

Мнение от WeeDichou »

Baggins написа:Защо ли съм 100% сигурен, че няма да се появи нито един журналист в някой от големите сайтове, който дори леко да постави под съмнение загубата на литекс с 1:4 в предпоследния кръг. :wink:
Пак не те разбирам. Ще се окаже, че ЦСКА и Литекс са играли симулативно в полза на...Левски.
Щото така излиза. Ако бяхме паднали от латекса...те се класираха за ЛЕ, а вие щяхте да играете Ганкиното...ние щяхме да запазим шансове за титлата, която впоследствие не взехме тъй и иначе.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”