Как протича един ден на студент от ФМИ?
Модератори: Methuselah, thegirl
Re: Как протича един ден на студент от ФМИ?
Запиши или КН или СИ. В КН ще те гърчат повече, в СИ е доста по-лесно. Аз съм КН. Имаш време за всичко. За пример мога да дам себе си. Минимум 1 дискотека на седмица, даже 2
Ако си СИ ще ти е по-лесно да работиш, защото не е толкова натоварено.
...
Последно промяна от Yoana.T на 10 Май 2012, 16:15, променено общо 1 път.
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D
- asdasd
- От дъжд на вятър
- Специалност: asd
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: asdasd
Откъде измисли, че СИ е по-лесно първи курс?rounders написа:Запиши или КН или СИ. В КН ще те гърчат повече, в СИ е доста по-лесно. Аз съм КН. Имаш време за всичко. За пример мога да дам себе си. Минимум 1 дискотека на седмица, даже 2Ако си СИ ще ти е по-лесно да работиш, защото не е толкова натоварено.

We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
Защото е по лесно
в смисъл в сравнение с Информатика и КН.Виждал съм задачи на СИ от изпити и не бяха никак трудни да не говорим че ако ти трябва някой от курса можеш да го намериш в "Графити" 
- asdasd
- От дъжд на вятър
И аз съм виждал вашите домашни по Анализ и съм на същото мнение.spawn написа:Защото е по леснов смисъл в сравнение с Информатика и КН.Виждал съм задачи на СИ от изпити и не бяха никак трудни да не говорим че ако ти трябва някой от курса можеш да го намериш в "Графити"
Това с Графити не видях какво общо имаше.
Иначе, мисля си че затова че бях въвлечен във вечния дебат на това как някои си повдигат самочувствието със специалността си :

Алгебра - КН си е ебало майката особено при Великова, на СИ им дават задачките преди писмения, нямат устенasdasd написа:Откъде измисли, че СИ е по-лесно първи курс?rounders написа:Запиши или КН или СИ. В КН ще те гърчат повече, в СИ е доста по-лесно. Аз съм КН. Имаш време за всичко. За пример мога да дам себе си. Минимум 1 дискотека на седмица, даже 2Ако си СИ ще ти е по-лесно да работиш, защото не е толкова натоварено.
Анализ - Александров и Рибарска предподават на КН - край на спора
Дискретни - В момента дори не е Манев,а Марков. Край на спора къде е по-трудно.
Програмиранията са лесни навсякъде.
Геометрията е горе долу еднаква
Втори курс предметите..
СИ имат 6 предмета, 5 от които се вземат с ПРОЕКТ ..... му, проект..
Ние имаме 5 предмета, включително ДАА и Алгебра 2, които СИ нямат,а който ги е карал знае колко са извратени. Да не говорим,че по мрежи например ни преподават едни и същи лектори и асистентка, материалът е един и същ,но това не пречи те да нямат устен,а проект,а ние да трябва да се гърчим с безброй малоумни теми
-
Tautochrone
- В началото бе словото
Ontopic(почти): Сега като като излезе Diablo 3, малко трудно е да се отговори на въпроса.

Абе Diablo... всички са по дискотеките 
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D
Ти нашия анализ и с пищов не можеш да го вземешasdasd написа:И аз съм виждал вашите домашни по Анализ и съм на същото мнение.
Това с Графити не видях какво общо имаше.
Иначе, мисля си че затова че бях въвлечен във вечния дебат на това как някои си повдигат самочувствието.....:
Това с графити беше казано за да разбере човека, че при вас е по-леко.Пиете си кафенце, цъкате си белотче и си мислите, че вашата специалност е най-добрата("как някои си повдигат самочувствието със специалността")
Think about it.
- asdasd
- От дъжд на вятър
Пак си двигаме самочувствието, а?rounders написа:Алгебра - КН си е ебало майката особено при Великова, на СИ им дават задачките преди писмения, нямат устенasdasd написа:Откъде измисли, че СИ е по-лесно първи курс?rounders написа:Запиши или КН или СИ. В КН ще те гърчат повече, в СИ е доста по-лесно. Аз съм КН. Имаш време за всичко. За пример мога да дам себе си. Минимум 1 дискотека на седмица, даже 2Ако си СИ ще ти е по-лесно да работиш, защото не е толкова натоварено.
Анализ - Александров и Рибарска предподават на КН - край на спора
Дискретни - В момента дори не е Манев,а Марков. Край на спора къде е по-трудно.
Програмиранията са лесни навсякъде.
Геометрията е горе долу еднаква
Втори курс предметите..
СИ имат 6 предмета, 5 от които се вземат с ПРОЕКТ ..... му, проект..
Ние имаме 5 предмета, включително ДАА и Алгебра 2, които СИ нямат,а който ги е карал знае колко са извратени. Да не говорим,че по мрежи например ни преподават едни и същи лектори и асистентка, материалът е един и същ,но това не пречи те да нямат устен,а проект,а ние да трябва да се гърчим с безброй малоумни теми
Айде алгебрата ви била трудна - хахахахаха, ама май. Освен ако не си идиот де.
Анализа хич не ме плаши с Александров и Рибарска.
Рибарска пък хич не ми говори
А дали пък аз няма да си взема анализа с пищови, много може да се поспори
Вместо Александров, ние пък си имаме Дичев.
И да, ела вземи нашите дискретни при Дичев
Пак, тука огромното мерене на пишки колко ви е трудно и ви е тегаво и как сте великите умни мъченици на ФМИто
Това за коя специалност е най-добрата, май хората от КН го адвокират от години. Като се чудех какво да вляза, навсякъде форум войните на КН адворикираха специалността си.
Хайде, кой са тези 5 предмета с проект? По диференциално уравнения, числени методи са първите два предмета, за който се сещам в който имаме изпит с което втория ти аргумент веднага пропада.
Виж, след първи курс - признавам, повече учене имате, ама чак пък да ви е толкова тежко и тегаво, ехеее.
Айде, сега ела ми кажи колко ви е тежко по анализ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ
Александров, да не вдига с по една единица ако плашите хората с него?

Това си е комплексарско мислене.. къде съм казал, че съм по-умен ми е интересно? Или къде съм си вдигал самочувствието?!?!? Аз говоря само с факти.. Алгебрата е по-трудна, защото имаме УСТЕН,докато вие не и ви дават задачите предварително. Или ще ми кажеш,че това не означава,че при нас е по-трудноasdasd написа:Пак си двигаме самочувствието, а?
Айде алгебрата ви била трудна - хахахахаха, ама май. Освен ако не си идиот де.
Анализа хич не ме плаши с Александров и Рибарска.
Рибарска пък хич не ми говориТова за някакви митове за нея.
А дали пък аз няма да си взема анализа с пищови, много може да се поспори
Вместо Александров, ние пък си имаме Дичев.
И да, ела вземи нашите дискретни при Дичев
Пак, тука огромното мерене на пишки колко ви е трудно и ви е тегаво и как сте великите умни мъченици на ФМИто![]()
Това за коя специалност е най-добрата, май хората от КН го адвокират от години. Като се чудех какво да вляза, навсякъде форум войните на КН адворикираха специалността си.
Хайде, кой са тези 5 предмета с проект? По диференциално уравнения, числени методи са първите два предмета, за който се сещам в който имаме изпит с което втория ти аргумент веднага пропада.
Виж, след първи курс - признавам, повече учене имате, ама чак пък да ви е толкова тежко и тегаво, ехеее.
Айде, сега ела ми кажи колко ви е тежко по анализ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ?
Александров, да не вдига с по една единица ако плашите хората с него?
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Пишете по въпроса, за който е темата! Ако искате да спорите и да сравнявате специалностите си направете нова тема.
П.П. За това коя специалност е по-трудна може да се поспори и да кажа, че има и по-трудни.
П.П. За това коя специалност е по-трудна може да се поспори и да кажа, че има и по-трудни.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
На мен пък най-трудно ми е вдигането от лежанка... проблем?
Това са безсмилени спорове. Седнете и си завършете специалността, вместо да се сравнявате с другите!
Това са безсмилени спорове. Седнете и си завършете специалността, вместо да се сравнявате с другите!
한류
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Всички специалности са лесни. Точка. На който му е трудно, да се упражнява повече. И повече мнения с нецензурни думи да не виждам, че грозят авторите. Иначе си спорете колкото искате, здравословно е до едно време.
По темата - един ден на студент от ФМИ в 3ти/4ти курс протича в офиса
п.с. ИС обаче е най-лесната.
По темата - един ден на студент от ФМИ в 3ти/4ти курс протича в офиса
п.с. ИС обаче е най-лесната.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- asdasd
- От дъжд на вятър
rounders написа: Това си е комплексарско мислене.. къде съм казал, че съм по-умен ми е интересно? Или къде съм си вдигал самочувствието?!?!? Аз говоря само с факти.[/ш/

Ти май покрай четенето на книги с код си пропуснал да прочетеш дори информационни брошури?
Или си свикнал, всичко което ти се казва да е в прав текст? Дано се сещаш защо храня в момент.
Иначе, продълажавай с мисленето, че КН е толкова тегаво и трудно, сигурно на съркъл джърка ви тръгват по-лесно с тези мисли нещата? :р
Иначе, това с компелксарщините стана май третото най-популярно нещо, след заяждане за правописни грешки
Иначе това си е по-темата, храненето с хората си е всекидневие ;р
slighter мен напоследък нещо клека ме мъчи с тоя кръст :< Май усещам утре тягата как ще ми удари някоя малка дископатия