Български футбол 2

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Re: Български футбол 2

Мнение от ники »

Kristo написа:Къде съм казал "винаги"?
Kristo написа:Много странно ми е на мене, що Миньор винаги взима пернишкото дерби.
Kristo написа:Аз ли нещо съм забравил да чета или какво?
Или по-вероятно да си чел по диагонал, докато следиш как Борусия мачка? Я признай...
Еми, мачкат, само евала мога да им кажа. Много стойностен отбор и са ми изключително симаптични. Яд ме е за Байерн, ама не може само да се печели. За доброто на немския футбол е Байерн да не бъде непрестанно хегемон в Бундеслигата. Второ място + финал за купата и за ШЛ (минимум финал) не е провал. Естествено, може и повече и искам да е повече, ама в крайна сметка това не са машини, а футболисти.

Ама темата е за български футбол, така че ако ти се обсъжда това, може да стане някъде другаде.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Kristo написа:Много странно ми е на мене, що Миньор винаги взима пернишкото дерби.
+
Kristo написа:Срещу ЦСКА... всеки път щом им следя развитието на мача, Миньор печели.
Аз ли съм причината?
Или те?
= "Всеки път щом следя развитието на този мач, Миньор ВИНАГИ в тези случаи печели. "

Нали не очаквате да съм следил всички мачове между тези два тима от 1948г насам? Или между Миньор и отборите които са се влели в ЦСКА преди тва?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Judas »

Ако си гледал само два мача между тези два отбора за последните 4-5 години - може.
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Кристо, ай' стига се прави на забавен. Всички тук знаем, че пише глупост след глупост. Проверявай си тъпотиите преди да ги пишеш, пиши нещо смислено, а не само провокиращо и никой няма да се заяжда с теб.

Допускам, че ти е забавно да дразниш останалите с умишлено напускани глупости, ама оценявай и факта, че някои от хората тук не сме си поставили за цел само да се дразним едни други.

Помисли и върху това, че макар да са написани с единствената цел да дразнят някого и макар да са чисти измислици и с нищо не допринасящи към каквато и да е дискусия, постовете ти не биват изтрити ;)
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

http://www.novsport.com/news190338_1003.html

Тук по-долу има видео, на което се вижда, че не се дава дузпа срещу Мораес. Иначе за дадената дузпа в 77-та минута не се вижда ясно дали играчът на Миньор играе с ръка или рамо. На мен ми беше интересно дали имаше нарушение за Миньор преди първия им гол, но не можах да намеря повторение.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

http://football.sportal.bg/news.php?news=365096

Още смях - играч на месец април заради един гол ...
bplay
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от bplay »

Абе бегай, уж стана интересно първенството тва онова и тия веднага решиха да го развалят с техните игрички, за жалост може би единствените, които не влизат в схеми - акулите на ХЕРО ще го отнесат
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Какво стана с постовете "Съдията порязя ЦСКА" и "БФС са продажници"...

Честита титла на Зелените, бяха по-добрия тим през всичките месеци...
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Тролове, малко позакъсняхте. Радва ме фактът, че започвате с коментар/линк за ЦСКА, вместо да се зарадвате на третото си място. Викайте му ТРОЙЧО, понеже, откак за трети път е тренер на ЦСКА, вие за трети път му дишате прахта. Въпреки че и Стойчо е главен виновник за резултата днес. Осра постройката на игра отвсякъде, както и в Перник. Ако имахме повечко късмет, тая вечер изобщо нямаше да има ваши постове. Както и да е, аз лично, след мачовете със Симитли и Монтана изобщо не съм се надявал, че ще се борим за титла, молех се за трето или четвърто място, за да има ЕКТ. С половин отбор куци коне този резултат си е подвиг. Изкарахме цяла пролет с 14-15 играчи, като само Мораес и Бандата имат място в него.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Аз не троля, просто отбелязвам тенденция - Байерн, Юнайтед, Барса и ЦСКА - все отбори, които не ме радват, изкараха кофти сезони (само Барса още има шанс за купа, евала им правим).

Тройчо мен си ме радва като типаж - дойде, изкара 10-12 мача и предполагам дните му са преброени, Титан ще трябва да обвинят някого, а едва ли помня имената на играчите си.

Аз лично съм доволен от 4тото място на Ч'морец. И 6ти да бяха, пак е някъв успех. С тия играчи, бюджети и амбиции, всичко в топ 10 им е успех. Но поне този сезон беше интересен в А група, забеляза се нова тендеция - отбори от провинцията започват да привличат вниманието, да инвестират, да играят добър футбол и да постигат успехи, яд ме е малко за Локото, но те си изкараха място в Европа. ЦСКА-то нямат титла от 2008ма.

Лека вечер и до другия сезон.
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Тая седмица футболът е много жесток за мен.

Вчера като се събрахме да го гледаме с един приятел мача и си говорим, че най-много ме притеснява да не излезем яко в защита. Почва мача и какво да видя... 8 човека назад. Това си беше грешка и то се видя. Първото полувреме ни развинтиха. Естествено неуспехът в битката за първото място трябва да се търси през целия сезон и истината е, че това е един много слаб ЦСКА. Не че Лудогорец са силни с футболисти, събрани от кол и въже, просто ние бяхме слаби. За останалите какво да говорим дори.

Необходима е промяна в начинът, по който се изгражда отбора ни, защото не може всеки сезон да излизаш с трима от старите си титуляри и всички останали да са нови.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Истината е, че заради Стойчо се борихме за титлата и заради него я изгубихме. Тотално осра избора на футболисти, постройка, тактика. Но въпреки това, ако имахме малко късмет, можехме да вземем равен. Аз лично такъв малшанс в мач на ЦСКА почти не съм виждал. Изключвам един мач срещу "левски" за Купата, в който онези през цялото време бяха наврени в малкото си наказателно и не можеха да излезнат, а накрая ни биха след удар с глава на най-ниския на терена.
Аватар
WeeDichou
Да живей словото

Мнение от WeeDichou »

Ми...не знам. Аз лично усетих организацията срещу нас точно в последния мач. Даже още имам синини от назобани "стюарди", въоръжени с винкели, стоманени палки, боксове, дори нож. Бил съм по стадиони...ама такова чудо е нямало никъде. На ЦСКА са отнемали домакинства за далеч по-безобидни неща. Ще следя с интерес какво ще се случи с богоизбраните от Рязанград....
:JC_spliff:
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Агитката, която се смята за най-хулиганска в България, нахлу в Мездра, чупи бетоните на Герена, 1 седмица преди мача в Разград се надъхваше как ще коли и беси "турците" - трябва да е готова да поеме ответен удар. Като ще си гъзар - не реви. :wink:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”