Размисли и Страсти '12: slighter
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Re: Размисли и Страсти '12: slighter
1. Защо се махна от форума за известно време?
2. Защо преди това направи повечето ти мнения да изглеждат така:
3. Каква е връзката ти в момента с ФМИ?
4. Какво учиш/ си учил?
5. Какво ти харесва във форума?
6. Какво не ти харесва?
7. С кой/и форумец/ци би искала да се запознаеш на живо?
8. А с кои се познаваш?
9. Любимо хоби през свободното време?
10. Любима тема/раздел във форума?
2. Защо преди това направи повечето ти мнения да изглеждат така:
slighter написа:...
3. Каква е връзката ти в момента с ФМИ?
4. Какво учиш/ си учил?
5. Какво ти харесва във форума?
6. Какво не ти харесва?
7. С кой/и форумец/ци би искала да се запознаеш на живо?
8. А с кои се познаваш?
9. Любимо хоби през свободното време?
10. Любима тема/раздел във форума?
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Кога ще дойдеш на форумна? Този четвъртък?
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
1. Нещо или някой май ме раздразни... не помня много или ми стана скучно... или комбинация от всичките. Някакво спонтанно решение беше.thegirl написа:1. Защо се махна от форума за известно време?
2. Защото не може да изтриеш мнение след като някой друг е писал след теб... Нещо ми беше скимнало същия този ден да си трия мненията. По принцип хич не ме кефи идеята да ги индексира гугъл... ама какво да правиш. Като цяло идеята за споделяне на прекалено много лична информация в интернет (дори и от анонимен псевдоним) също въобще не ми харесва. Примерно аз ако прочета всичките мнения на thegirl може да си изградя що-годе прилична представа... че се казва Теди, че учи КН, че организира форумни срещи, че еди-кой си ѝ е любимият сериал т.н. и т.н... Аз пък не искам во век и веков някъде да пише кой сериал съм гледал и как мисля, че главната героиня има супер големи бомбиthegirl написа:2. Защо преди това направи повечето ти мнения да изглеждат така:slighter написа:...
3. It's complicated както има един статус във facebookthegirl написа:3. Каква е връзката ти в момента с ФМИ?
4. вж. 3.thegirl написа:4. Какво учиш/ си учил?
5. Игричките отгореthegirl написа:5. Какво ти харесва във форума?
6. Клонящата към 0 активност (на журналистите вече като им мина изпита, тука ще има максимум по 3 мнения на ден). Според мен хората, които четат всеки ден форума са в много пъти повече от тези които пишат някакъв пост всеки ден. Това е едно от нещата, които най-много ме дразнят. Хората минават, прочитат поредната простотия на някой от топ-спамърите и си излизатthegirl написа:6. Какво не ти харесва?
7. С теб, с Midwinter и с flowers, разбира сеthegirl написа:7. С кой/и форумец/ци би искала да се запознаеш на живо?
thegirl написа:8. А с кои се познаваш?
8. Хм... ми аз познавам няколко души, които имат акаунт във форума... ама те не се водят съвсем форумци. От хората с 1000+ мнения определено никой не познавам.
8. Бродерия и грънчарствоthegirl написа:9. Любимо хоби през свободното време?
9. Темата за линкове към интересни смешни страници. Вицовете. Снимките на потребители. Стихотворения на форумци. Предишните теми за форумния роман. 18+ снимките и др.thegirl написа:10. Любима тема/раздел във форума?
한류
Тоя въпрос отдавна го очаквахFloWersOfEviL написа:Кога ще дойдеш на форумна? Този четвъртък?
Ми не знам, кога
한류
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Известна съм със своята директност 
Не.. просто това което живо ме интересуваше Теди вече те попита и та това беше вторият наболял въпрос : )
Aре.. медитирай си там, па земи ела утре, тамън ще се запознаем, пририпал си като гледам
Откъде си всъщност?
Айде няма да те занимавам със сравнения, ама имам интересна задачка. Поне на мен ми е интересна, като я чета
- сложи за всеки форумец (колкото можеш (повече)) постът, който го характеризира според теб или с който си го запомнил.
И, все пак, не разбирам каква е драмата някой да може да прочете Слайтър какъв филм е гледал на 05.07.2011. Къде е (бил) проблемът за теб?
П.П. То па.. е*ати причината да напуснеш, аз мислих, че е някоя драма, исках йекшан, клюки, А-У, ама цъцки..
Не.. просто това което живо ме интересуваше Теди вече те попита и та това беше вторият наболял въпрос : )
Aре.. медитирай си там, па земи ела утре, тамън ще се запознаем, пририпал си като гледам
Откъде си всъщност?
Айде няма да те занимавам със сравнения, ама имам интересна задачка. Поне на мен ми е интересна, като я чета
И, все пак, не разбирам каква е драмата някой да може да прочете Слайтър какъв филм е гледал на 05.07.2011. Къде е (бил) проблемът за теб?
П.П. То па.. е*ати причината да напуснеш, аз мислих, че е някоя драма, исках йекшан, клюки, А-У, ама цъцки..
Може да наминаFloWersOfEviL написа: Aре.. медитирай си там, па земи ела утре, тамън ще се запознаем, пририпал си като гледам![]()
от едно "градче" на 36км западно от Пловдив като хванеш по магистралатаFloWersOfEviL написа: Откъде си всъщност?
Хм... това е доста трудоемка задачка... аз си имам някакво такова по-общо мнение изградено за всеки. Не си спомням някакво конкретно мнение, което да ми е направило впечатление... то е по-скоро като събирателен образ. Примерно от твоите може би това ми беше първото впечатлениеFloWersOfEviL написа: Айде няма да те занимавам със сравнения, ама имам интересна задачка. Поне на мен ми е интересна, като я чета- сложи за всеки форумец (колкото можеш (повече)) постът, който го характеризира според теб или с който си го запомнил.
Ми не, че има особена драма. Просто понякога не ми ce иска да го споделям с всички това... и особено с любимите ми потребители Google[Bot], Yahoo[Bot] и Bing[Bot]. Поради същата причина във FB и G+ направиха това да може да си постваш разни неща, които не са видими от всичкиFloWersOfEviL написа: И, все пак, не разбирам каква е драмата някой да може да прочете Слайтър какъв филм е гледал на 05.07.2011. Къде е (бил) проблемът за теб?
FloWersOfEviL написа: П.П. То па.. е*ати причината да напуснеш, аз мислих, че е някоя драма, исках йекшан, клюки, А-У, ама цъцки..
Ако мога да вметна една добавка към един от въпросите на thegirl
Вися и доста в youtubethegirl написа:9. Любимо хоби през свободното време?
P.S. Чакам въпроси и от другите, които гласуваха за мен
한류
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Гледаш ли нещо по телевизията или разчиташ на youtube и общо взето на интернет за източник на информация?

- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Пф, на това и аз мога да отговоря 
Слайтър.. е с к'во си ме запомнил не е истина, хахахаха. Готино. Сега си спомних обстоятелствата покрай тази снимка. И все пак, имам по-хубави
Я.. ще заимствам въпроса на Търговка - опиши важните жени в живота си с песен, без значение дали са били някога такива или все още са и без значение връзката помежду ви.
П.П. "Може да намина" звучи супер несериозно!
Слайтър.. е с к'во си ме запомнил не е истина, хахахаха. Готино. Сега си спомних обстоятелствата покрай тази снимка. И все пак, имам по-хубави
Я.. ще заимствам въпроса на Търговка - опиши важните жени в живота си с песен, без значение дали са били някога такива или все още са и без значение връзката помежду ви.
П.П. "Може да намина" звучи супер несериозно!
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
Ами, понеже съм на такава вълна: Кой ти е любимият ученически спомен? И вярно ли е, че студентският живто ще е по-хубав?
П.С. Много се извинявам предварително, ако въпросите ми ти се сторят прекалено детински, но напоследък само за подобни неща мисля...
П.С. Много се извинявам предварително, ако въпросите ми ти се сторят прекалено детински, но напоследък само за подобни неща мисля...
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
Part1 (предполагам ще е забавно и за другите хора)FloWersOfEviL написа:сложи за всеки форумец (колкото можеш (повече)) постът, който го характеризира според теб или с който си го запомнил
fak
Kristo (creative side)
Kristo (pervert side)
Търговецът + Светльо - този пост не знам кой точно от двамата характеризира, но е доста колоритен
Menina
Midwinter
california
thegirl
to be continued...
한류
Ми нямам си телевизор вкъщиclinical_dead написа:Гледаш ли нещо по телевизията или разчиташ на youtube и общо взето на интернет за източник на информация?
По принцип сухата статистика за моите най-посещавани сайтове (според браузъра ми) е:
1. Youtube
2. Google
3. Zamunda
4. Wikipedia
5. Imdb
6. 9gag
7. Google Translate
8. няква простотия
(та основно това са ми източниците на информация)
한류
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
Съжалявам, но аз не знам как се казваш. Та как се казваш?
Как си избра ника?
Каква музика слушаш?
Кажи нещо странно за себе си.
Разкажи смешна случка, в която си участвал.
Обичаш ли да вършиш ненормални неща или по-скоро си стъпил здраво на земята?
Някоя твоя мечта, която смяташ, че никога няма да осъществиш, но въпреки това не се отказваш от нея?
Мислиш ли, че си губиш времето?
Лесно ли се доверяваш?
Щастлив ли си?
Ето видеата с бонус период на "важност" за съответната дама/и:FloWersOfEviL написа:Я.. ще заимствам въпроса на Търговка - опиши важните жени в живота си с песен, без значение дали са били някога такива или все още са и без значение връзката помежду ви.
до 2001г. (тука все още сме доста непълнолетни - но за любовта възраст няма
12.04.2002 - c.2005 (част от гимназиалния период - яко сме изтрещели)
(откриваме чалгата някъде около февруари 2003)
малко по късно открихме и що е то блус
06.2006 - 03.2007 (лудницата около кандидатсване в СУ, първа активност във форума и началото на студентския живот):
ЦЪК
ЦЪК
2007-2008 (no woman, no cry
2010-present
slighter се отдаде на медитация и търсене на вътрешния мир... омммммммм
Важно!
Държа дебело да подчертая, че съвсем няма взаимно-еднозначно съответствие (питайте thegirl за термина) между клипчета и гаджета... аз доста слушам музика и някои песни се отнасят за едно и също момиче. все пак никът ми не завършва на .varna
Последно промяна от slighter на 12 Май 2012, 11:41, променено общо 1 път.
한류
Въобще не са детинскиsunny.v.b написа:Ами, понеже съм на такава вълна: Кой ти е любимият ученически спомен? И вярно ли е, че студентският живто ще е по-хубав?
За всеки е различно и гимназията и студентството си имат своите готини моменти и разочарования. При мен преходът не беше точно между 12 клас и първи курс. В началото в СУ си бях същото хлапе каквото и в 8-ми клас в даскало. Постепенно се свиква с новия начин на живот.. сесиите, купоните, напиванията и т.н. и след 2-3 години се наживяваш и след това ти омръзва... поне при мен беше така. От гимназията пазя доста хубави спомени свързани главно със съучениците ми. Имахме си отбор по математика и ни мъкнеха по разни градове два пъти годишно накрая на първия срок и през пролетната ваканция. Ако не бяха те сигурно въобще нямаше да посетя по-големите български градове като Плевен, Ямбол, Варна, Бургас, Казанлък и т.н. Якото на СУ е, че се запознаваш с един куп нови и готини хора. Старите спомени от гимназията се запазват, но просто към тях трупаш и още нови за диви купони в читални и в студентски стаи примерно... които също са си доста незабравими
한류